Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(vilte66 @ 2007 12 15, 19:15)
kartais net susimastau ar isviso beliko  jam meile man  g.gif  nes mylintis zmogus manau niekad nevarytu i darba kai namuose mazas vaikas  nestuke.gif

Mano giminaitė labai panašioj situacijoj,skirtumas tik tas kad tu esi ištekėjusi,o jie gyvena "susimetę".Prieš metus ji baiginėjo profesinė mokyklą,kai norėdavo ką nors nusipirkti turėdavo iš jo skolintis pinigų,o gavus stipendiją atiduodavo doh.gif Nesuprantu aš tokių dalykų,man išvis nedaeina ką ji su juo veikia,mažas vaikas,o ji išvyta dirbti į kažkokį fabriką,iš darželio nuolat skambina auklėtojos,prašo pasiimtį sergantį sūnų namo,tai savaitė pradirba,savaitė namie vaiką gydo,o draugas visteik veja dirbt doh.gif Kai per giminės susiėjimą pas jį buvo paklausta kada bus vestuvės,tai jis pareiškė,kad su kuo su kuo,bet su ja tai niekada nesituoksiu blink.gif doh.gif Kur pas tą merginukė savigarba tai nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(Cobra @ 2007 12 15, 20:11)
Mano giminaitė labai panašioj situacijoj,skirtumas tik tas kad tu esi ištekėjusi,o jie gyvena "susimetę".Prieš metus ji baiginėjo profesinė mokyklą,kai norėdavo ką nors nusipirkti turėdavo iš jo skolintis pinigų,o gavus stipendiją atiduodavo doh.gif Nesuprantu aš tokių dalykų,man išvis nedaeina ką ji su juo veikia,mažas vaikas,o ji išvyta dirbti į kažkokį fabriką,iš darželio nuolat skambina auklėtojos,prašo pasiimtį sergantį sūnų namo,tai savaitė pradirba,savaitė namie vaiką gydo,o draugas visteik veja dirbt doh.gif Kai per giminės susiėjimą pas jį buvo paklausta kada bus vestuvės,tai jis pareiškė,kad su kuo su kuo,bet su ja tai niekada nesituoksiu blink.gif  doh.gif Kur pas tą merginukė savigarba tai nesuprantu

Nu bet jau cia tai isvis pribloske mane blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2007 12 15, 17:29)
sveikos mamyte, pas mane ir gan gera situacija... blush2.gif  auginu 1.3 men dukryte, esu nedirbanti, vyras veja lauk, kad eiciau dirbti, bet tada visa mano alga eitu auklei  g.gif  o kas liecia skolinimasi, tai imu kiek man reikia ir vaikui, aisku neperku sau beleko, tik ko labiausiai jau reikia, bet maniskis pasake kai pradesiu dirbti tai ir ziurek, kad man viska atiduotum... mirksiukas.gif  doh.gif  o Dieve pagalvojau... nu dar graziau...

Mergaitė ne tokia jau ir maža, gali į darželį vesti.

Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2007 12 15, 18:29)
sveikos mamyte, pas mane ir gan gera situacija... blush2.gif  auginu 1.3 men dukryte, esu nedirbanti, vyras veja lauk, kad eiciau dirbti, bet tada visa mano alga eitu auklei  g.gif  o kas liecia skolinimasi, tai imu kiek man reikia ir vaikui, aisku neperku sau beleko, tik ko labiausiai jau reikia, bet maniskis pasake kai pradesiu dirbti tai ir ziurek, kad man viska atiduotum... mirksiukas.gif  doh.gif  o Dieve pagalvojau... nu dar graziau...

g.gif Vaikui 1,3 mėnesio ar 1 metai 3 mėn.
Įtariu , kad ateity bus geresni variantai. Gimėte šiek tiek per anksti biggrin.gif
Mokslai magistratūroje iki dvidešimt keturių. Iki 21 išlaiko tėveliai, poto tris metus brangusis. Poto du nieštumai po 3 metus moka LT sodra.
LAFA iki 30. Tada aplinkiniai dar tris kartus per kairy petį paspjaudo , nes coliukė gali parodyti nagučius.
Atsakyti
vienas iš blogiausiu vyro bruožų - skūpumas unsure.gif o Lietuvių vyrų tai nemaža dalis tuo pasižymi doh.gif , o įdomiausia, kad atsiranda tokių moterų, kurios kudakuoja, "kokios mes nepriklausomos" arba "mums nereikalingi vyro pinigai" , o paskui verkia, kad net vaikų išlaikymui nieko negauna doh.gif
Atsakyti
Nepriklausomomis save vadinti gali tos,kurios save išlaiko.Eiki dirbti.Lai vyras moka auklei(bent pusę),o likusi algos dalis liks tau.Jei neduos-gali teistis alimentus.Paprasta. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kisiukas @ 2007 12 16, 20:13)
Nepriklausomomis save vadinti gali tos,kurios save išlaiko.

g.gif Tikrai
Per darbo savaitėlę neužmirškime padiskutuoti apie nedidelę provokaciją
LAFA iki 30.
Atsakyti
QUOTE(varana @ 2007 11 14, 20:32)
la.KOKS BENDRAS KATILAS???nesamone.as uzdirbu savo. vyras savo.man nereikia jo pinigu,jam mano.as perku maista,jis moka uz buta...reikia batu?susimetam.negi vyras turi buti asilu,kuris alga atiduoda zmonai,o po to praso ant cigareciu...stokim i ju vieta. ar noretumem atiduoti savo alga vyrui,o paskui prasyt kokiam nagu lakui...o jei nuspres, kad jo nereikia?''abidna''.
zinoma yra visokiu vyru.buna,kad prageria,tada nei seimai,nei sau...
as taip pat is pradziu draskiaus,bet dabar pripratau,ir ka noriu ta perku.P.S.kartas nuo karto,vyras paklausia ar dar turiu pinigu...bet man savu uztenka ir jam ir vaikui,ir benzinui.tik reikia moket pinigelius taupyt ir su jais elgtis.tada nebereikes vyrams ''koju glostyt''.... thumbup.gif

nesusilaikiau nepakomentavus smile.gif

iš pradžių rašot, kad nesąmonių nesąmonė,o vėliau pasirodo, kad jūs pripratote prie to cool.gif tai vadinasi, jūs tik PRIPRATOTE prie to, kas jums ir DABAR nėra priimtina ax.gif
Atsakyti
Atsakant į temos klausimą ar nomalu, kad vyras skolina žmonai pinigus, atsakau, man tai nenormalu schmoll.gif , jei viena šeima, tai koks dar ten skolinimasis gali būti tarp šeimos. Čia tipo tas pats, kad pvz. aš šiandien nusipirkau mišrainės - vyras nenusipirko, o jis jos nori, tai tipo ją atsiklausęs suvalgo ir grąžina už tą mišrainę žmonai pinigus doh.gif nu juokinga. Juk du suagę žmonės gali savo finansus apsręst kartu ir be jokių skolinimosi, prisiminkint kai kūrėt šeimą ir davėt viens kitam priesaikas "... ir turte ir varge...", vadinasi visada ir viskuom reikia dalintis su tau brangiu žmogumi wink.gif čia aš kalbu apie normalias, stiprias šeimas, o ne kokias degradavusias ir t.t.
Atsakyti
Kaip jau ankciau rasiau, mes skolinames vienas is kito pinigus, tai tai nebuna skolinimasis del maisto, mokesciu ir pan. Cia kiekvienas zino, kas uz ka moka. Skolinames tada, kai truksta pinigu asmeninem reikmem, pvz. uzsimanau kokio nors drabuzio, rankines ir pan., o asmenines lesos baigiasi tongue.gif Lygiai taip pat ir jis gali is manes pasiskolinti. Nes kodel as is savo asmenininiu pinigu turiu jam pirkt kokias kompo dalis , telefonus ar kazka is technikos, arba kodel jis man turi pirkt skudurus is savo pinigu? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2007 12 17, 05:30)
Kaip jau ankciau rasiau, mes skolinames vienas is kito pinigus, tai tai nebuna skolinimasis del maisto, mokesciu ir pan. Cia kiekvienas zino, kas uz ka moka. Skolinames tada, kai truksta pinigu asmeninem reikmem, pvz. uzsimanau kokio nors drabuzio, rankines ir pan., o asmenines lesos baigiasi  tongue.gif  Lygiai taip pat ir jis gali is manes pasiskolinti. Nes kodel as is savo asmenininiu pinigu turiu jam pirkt kokias kompo dalis , telefonus ar kazka is technikos, arba kodel jis man turi pirkt skudurus is savo pinigu?  tongue.gif

l.teisingai 100 balų rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzu @ 2007 12 17, 07:39)
l.teisingai 100 balų  rolleyes.gif

tą ir rašiau ankstesniam savo poste. ne valgiui ar mišrainei skolint normalu - mergos, atsipeikėkit, - o savo asmeninėm reikmėm. man rankinė ar koks mot.pribumbasas kainuos 150lt -- tai ką vyreli, "varge ir džiaugsme" duok man tam pribumbasui? o jis atlėks pas mane mašinai rato ????? už dyką, brangioji, aš gi tavo brangiauuuuuusiasis....... ir dar motociklo sparnui

nu skirkim, skirkim ribas skolinimosi, skirkim dalykus DAIKTUS - mergos, gi visos čia esat su išsilavinimais, ar ne bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi pastebejau kad kai kurios labai jau ribotai ziuri, juk niekas nesako kad misrainei reikia skolintis ar vaistam doh.gif , man labai patinka kad vyras pats padovanoja kvepalus ar koki papuosala, kai jis to nori, o ne kai as prasau.
Kartais pasiulo ir koki ruba nupirkti, bet kai JIS to nori o ne as.
O jeigu as kazko noriu, pati ir perku, neturiu pinigu tada pasiskolinu, pas ji yra kreditine kortele kuria visada panaudoja, tai kodel jis po to turi grazinti bankui pinigus, o ne as?
Atsakyti