10 balu iš 10 galimu.
as manau, kad seimoje nera zodziu "mano/tavo" yra tik "musu"
Kažkokios susvetimėjusios šeimos šiais laikais
Juk nuo vaikystės esame mokomi dalintis.
Neįsivaizduoju skolinimo šeimoje
O jei žmona tuo metu nedirba - sėdi su vaiku namie ir gauna 90Lt - tai paskui kelis metus dirbti vien tam, kad skolą vyrui atduoti
Taip išeina, jei pas vieną kažkurį padaugėtų staiga pinigų (loterija, premija, palikimas ar pan.) ir sugalvotų pvz. į brangią kelionę nuvykti - tai žmona vyro neimtų, nes jis tai kelionei pinigų tiek neturi, o "į skolas" žmonai lysti nenori
Ar pasirašote skolos lapelius? Nes jei negrazintų tektų bylinėtis. Kokios palūkanos pas jus? Ar įvertinate infliaciją? Kaip skolinate: litais ar eurais?
Juk nuo vaikystės esame mokomi dalintis.
Neįsivaizduoju skolinimo šeimoje
O jei žmona tuo metu nedirba - sėdi su vaiku namie ir gauna 90Lt - tai paskui kelis metus dirbti vien tam, kad skolą vyrui atduoti
Taip išeina, jei pas vieną kažkurį padaugėtų staiga pinigų (loterija, premija, palikimas ar pan.) ir sugalvotų pvz. į brangią kelionę nuvykti - tai žmona vyro neimtų, nes jis tai kelionei pinigų tiek neturi, o "į skolas" žmonai lysti nenori
Ar pasirašote skolos lapelius? Nes jei negrazintų tektų bylinėtis. Kokios palūkanos pas jus? Ar įvertinate infliaciją? Kaip skolinate: litais ar eurais?
Viršūnė
Neįsivaizduoju tokio gyvenimo, nes pas mus pinigai yra bendri
Dar ir taip buna?
Mano manymu tai nenormalu...
Mano manymu tai nenormalu...
Kazkaip man tai ( musu seimoje) nera tokiu dalyku, kaip vyras skolintu man lt, rasiau anksciau, kad pas mus labai namie paprastai del tu finansu, visi pinigai vienoj vietoj, tikrai manau kad cia apsurdas skolinti savo zmonai...nezinau dar sugalvok taip 
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(neli @ 2007 11 19, 15:13)
Manau, kad šeimyna bendra, pinigai irgi turėtų būti bendri, aišku, kad abidvi pusės juos galėtų leisti pagal savo ir kitų poreikius ir protingai.
niu ir keistenybes cia
mano nuomone, kad seimoje pinigine turi buti viena. pas mus dabar tokia situacija, kad as mokaus dieniniam magistrantura, todel dirba tik vyras ir niekada neiskilo klausimas del pinigu skaiciavimo
man nei prasyt nei sakyt nereikia, kai man reikia pinigu
o tai tie kurie skolinates, tai kaip skaiciuojat komunalinius mokescius, maisto islaidas, ir vaikams reikalingus daiktus, kas perka?
ir dar pasvieskit, mes dabar dartomes remontus, tai kas uz juos turetu moketi?
niu niekiap neisivaizduoju tokio gyvenimo
niu dar tokiu ciudu negirdejau
mano nuomone, kad seimoje pinigine turi buti viena. pas mus dabar tokia situacija, kad as mokaus dieniniam magistrantura, todel dirba tik vyras ir niekada neiskilo klausimas del pinigu skaiciavimo
o tai tie kurie skolinates, tai kaip skaiciuojat komunalinius mokescius, maisto islaidas, ir vaikams reikalingus daiktus, kas perka?
QUOTE(marimacho @ 2007 12 12, 22:42)
niu ir keistenybes cia
man nei prasyt nei sakyt nereikia, kai man reikia pinigu
ir dar pasvieskit, mes dabar dartomes remontus, tai kas uz juos turetu moketi?
niu niekiap neisivaizduoju tokio gyvenimo
as taipat pagalvojau apie buta, tarkim jei zmona gyvena pas vyra tai ji gal jam uz nuoma moka??..
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2007 12 12, 23:28)
as taipat pagalvojau apie buta, tarkim jei zmona gyvena pas vyra tai ji gal jam uz nuoma moka??..
idomiai cia
ne nu cia dar geriau butu
o tai kaip su vaikais?
niu man cia cirkai biski
QUOTE(slota @ 2007 12 02, 23:18)
as manau, kad seimoje nera zodziu "mano/tavo" yra tik "musu"
Pilnai sutinku