Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

10 balu iš 10 galimu.
Atsakyti
Labai normalu,aš taip ir darau kartais.Nu imu ,išleidžiu kokiems batams daugiau,nei planavau,tai ką,pas draugę prašyti?Pasiskolinu iš MB ir jokių pykčių,kad netaupau,ar išlaidi esu,bo žino,kad atiduosiu.Tvarka! smile.gif
Atsakyti
as manau, kad seimoje nera zodziu "mano/tavo" yra tik "musu"
Atsakyti
Kažkokios susvetimėjusios šeimos šiais laikais g.gif
Juk nuo vaikystės esame mokomi dalintis.

Neįsivaizduoju skolinimo šeimoje schmoll.gif

O jei žmona tuo metu nedirba - sėdi su vaiku namie ir gauna 90Lt - tai paskui kelis metus dirbti vien tam, kad skolą vyrui atduoti g.gif

Taip išeina, jei pas vieną kažkurį padaugėtų staiga pinigų (loterija, premija, palikimas ar pan.) ir sugalvotų pvz. į brangią kelionę nuvykti - tai žmona vyro neimtų, nes jis tai kelionei pinigų tiek neturi, o "į skolas" žmonai lysti nenori smile.gif

Ar pasirašote skolos lapelius? Nes jei negrazintų tektų bylinėtis. Kokios palūkanos pas jus? Ar įvertinate infliaciją? Kaip skolinate: litais ar eurais?

Atsakyti
Viršūnė blink.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju tokio gyvenimo, nes pas mus pinigai yra bendri
Atsakyti
Dar ir taip buna? doh.gif
Mano manymu tai nenormalu...
Atsakyti
Kazkaip man tai ( musu seimoje) nera tokiu dalyku, kaip vyras skolintu man lt, rasiau anksciau, kad pas mus labai namie paprastai del tu finansu, visi pinigai vienoj vietoj, tikrai manau kad cia apsurdas skolinti savo zmonai...nezinau dar sugalvok taip blink.gif
Papildyta:
QUOTE(neli @ 2007 11 19, 15:13)
Manau, kad šeimyna bendra, pinigai irgi turėtų būti bendri, aišku, kad abidvi pusės juos galėtų leisti pagal savo ir kitų poreikius ir protingai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
niu ir keistenybes cia blink.gif

mano nuomone, kad seimoje pinigine turi buti viena. pas mus dabar tokia situacija, kad as mokaus dieniniam magistrantura, todel dirba tik vyras ir niekada neiskilo klausimas del pinigu skaiciavimo schmoll.gif man nei prasyt nei sakyt nereikia, kai man reikia pinigu blink.gif

o tai tie kurie skolinates, tai kaip skaiciuojat komunalinius mokescius, maisto islaidas, ir vaikams reikalingus daiktus, kas perka? g.gif ir dar pasvieskit, mes dabar dartomes remontus, tai kas uz juos turetu moketi? lotuliukas.gif niu niekiap neisivaizduoju tokio gyvenimo

niu dar tokiu ciudu negirdejau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2007 12 12, 22:42)
niu ir keistenybes cia  blink.gif

mano nuomone, kad seimoje pinigine turi buti viena. pas mus dabar tokia situacija, kad as mokaus dieniniam magistrantura, todel dirba tik vyras ir niekada neiskilo klausimas del pinigu skaiciavimo  schmoll.gif  man nei prasyt nei sakyt nereikia, kai man reikia pinigu  blink.gif

o tai tie kurie skolinates, tai kaip skaiciuojat komunalinius mokescius, maisto islaidas, ir vaikams reikalingus daiktus, kas perka?  g.gif ir dar pasvieskit, mes dabar dartomes remontus, tai kas uz juos turetu moketi?  lotuliukas.gif  niu niekiap neisivaizduoju tokio gyvenimo

niu dar tokiu ciudu negirdejau  blink.gif

as taipat pagalvojau apie buta, tarkim jei zmona gyvena pas vyra tai ji gal jam uz nuoma moka??.. lotuliukas.gif idomiai cia
Atsakyti
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2007 12 12, 23:28)
as taipat pagalvojau apie buta, tarkim jei zmona gyvena pas vyra tai ji gal jam uz nuoma moka??.. lotuliukas.gif  idomiai cia

ne nu cia dar geriau butu lotuliukas.gif
o tai kaip su vaikais? smile.gif vienas moka uz viena vaiko maitinima kitas uz kito lotuliukas.gif
niu man cia cirkai biski lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slota @ 2007 12 02, 23:18)
as manau, kad seimoje nera zodziu "mano/tavo" yra tik "musu"

Pilnai sutinku 4u.gif
Atsakyti