Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

Norėjau paklausti, ar kas nors žindymo laikotarpiu buvot ją įsidėjusi?
Ir ar kam nors dėjo ją be mėnesinių?
Atsakyti
Turejau sia spirale 5m.Kraujavimo jokio nebuvo.Neseniai operavo man gimda,iseme spirale.Uzdegimai,cistos,kaip voratinklis buvo gimdoj.Siulyciau kitoms nesideti spirales ilgam laikui,o po 2 m issiimti.
Isidejau po gimdymo,po 6sav.Ir zindziau gerus 2metus.
Atsakyti
QUOTE(Domino @ 2007 07 26, 10:47)
Turejau sia spirale 5m.Kraujavimo jokio nebuvo.Neseniai operavo man gimda,iseme spirale.Uzdegimai,cistos,kaip voratinklis buvo gimdoj.Siulyciau kitoms nesideti spirales ilgam laikui,o po 2 m issiimti.
Isidejau po gimdymo,po 6sav.Ir zindziau gerus 2metus.

O cia ka, daktarai nustate, kad nuo spiralkos g.gif , kazkaip neteko girdeti tokiu fintu unsure.gif Reiks pasidometi cool.gif

Atsakyti
Daktaras negalejo pasakyti konkreciai,klausiau,ar spirale kalta-jis tik peciais guzciojo! Be to jie negali to tvirtinti kategoriskai,nes pakenktu spiraliu apyvartai.Kaip ir as negaliu teigti,kad cia tik spirale kalta..nieks nezino.bet baisus samysis buvo gimdoje.vis delto nekraujavau tiek metu....
Atsakyti
QUOTE(Domino @ 2007 07 27, 11:37)
Daktaras negalejo pasakyti konkreciai,klausiau,ar spirale kalta-jis tik peciais guzciojo! Be to jie negali to tvirtinti kategoriskai,nes pakenktu spiraliu apyvartai.Kaip ir as negaliu teigti,kad cia tik spirale kalta..nieks nezino.bet baisus samysis buvo gimdoje.vis delto nekraujavau tiek metu....

Gal dėl to man gydytoja ir nepataria jos dėtis.Nes sako kam to reikia,kad nekraujuoti visai.Jug taip jau gamtos mums moterims duota,kad taip turi būti,kad kraujuojam kas mėnesį,o dabar išrado kažkas kažkokią spiralę,kad mėnesinės dingsta visai.Tikriausiai turi vis gi organizmas išsivalyti pilnai nuo sprogusio kiaušinėlio.
Atsakyti
QUOTE(olicka @ 2007 07 27, 18:46)
Tikriausiai turi vis gi organizmas išsivalyti pilnai nuo sprogusio kiaušinėlio.

o kam valytis, jeigu tas kiausinelis ne tik, kad nesprogo, bet ir nesubrendo?
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 07 27, 21:20)
o kam valytis, jeigu tas kiausinelis ne tik, kad nesprogo, bet ir nesubrendo?

Na nežinau mano gydytoja sakė,kad nelabai čia normalu,kad visai nekraujuoti schmoll.gif .O šiap pastebėjau,kai yra kažkas naujo sukuriama,tai visi sako tik teigiamus dalykus,o neigiami sužinomi tik prėjus keleriems metams,kai kažkas nuo to nukenčia.KT turi savo minusu,netikiu,kad ši spiralė neturi visai jokių šalutinių poveikių moters organizmui.Nors ištikrųjų tai labai patogu,kad moteris gali nebegalvoti apie apsisaugojimą kelerius metus bei mm.Kiekvienas renkasi kas jam priimtina.O ištikrųjų pagalvojus kas dabar sveika šiais laikais?Kokį maistą mes valgom,bei kuo mes kvėpuojam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nicelady @ 2007 07 11, 12:48)
As turejau isidejus ta varine spirale tai kraujavau nesamoningai daug per menesines

Pradžiai pabandymui metams,taipat buvau įsidėjusi tą varinę spiralę smile.gif Šiaip atrodė viskas tvarkoij ,bet,kaip ir minėta,daugiau tepimosi,nei įprastai ...Skausmų neturėjau,bet pastebėjau,kad labiau pradėjo veidelį berti verysad.gif Įpatingai mėnesinių metu ,todėl pasikonsultavus su ginekologe nusprendžiau tą varinę pakeisti į Mireną bigsmile.gif Dabar dar nėra mėnesio ,kaip ją įsidėjus,tai didelių pokyčių nepastebėjau ,bet,kad spuogučiai daugiau nesidaugina,tai tikrai matau hihihi.gif

Papildyta:
QUOTE(nicelady @ 2007 07 11, 12:48)

o mirena euro vaistinese kainuoja su maximos nuolaidu kortele 539 lt.Be nuolaidu tai 599

Labai čia su tom kainom įdomiai g.gif Mano lygiai 650 kainavo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Auges @ 2007 07 25, 19:09)

Ir ar kam nors dėjo ją be mėnesinių?

Taip .Man dėjo nesergant unsure.gif Bet jau turėjau pradėti biggrin.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
noreciau paklausti, turinciu Mirena:
na, o kaip su išskyrom, įsidėjus? ar taip pat nebūna kaip ir kraujavimo? g.gif
Jei nepatogu cia rašyt, gal galit į AZ. Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, as turiu "mirena" jau trys metai. Per visus tuos metus buvo visokiu laikotarpiu - pradzioj tepliodavo tuo metu kai turejau sirgti, bet ilgai, beveik po pora savaiciu. Paskui (pries koki pusmeti) pradejau sirgti, nu ne taip kaip anksciau, bet be pajetu neissiversdavau. Be to, pries menesines, ir po ju buna rudos isskyros. Cia gal nera labvai gerai. Skaiciau, kad tai gali butis endometriozes pozymis, bet gydytoja sako, kad cia del spirales. Didziausia blogybe, kad kartojasi grybelis, kas menesiuka reguliariai schmoll.gif tai cia nuo visu hormoniniu kontraceptiku taip gali buti.
Jau buvau viena karta pas gydytoja, sakau imam lauk, tai atkalbejo... unsure.gif
Beje, isidejau "mirena" kelios savites po gumdymo, maitinau vaika dar puse metu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juraza @ 2007 07 31, 14:26)
Beje, isidejau "mirena" kelios savites po gumdymo, maitinau vaika dar puse metu. mirksiukas.gif

Man siandien gydytoja sake,kad spirale galima istatyti tik sulaukius menesines.As irgi po gymdymo kaip 2men.tai ka dabar laukti g.gif
O kaip tau irgi per menesines,taip greitai tau prasidejo?
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 07 31, 18:27)
Man siandien gydytoja sake,kad spirale galima istatyti tik sulaukius menesines.As irgi po gymdymo kaip 2men.tai ka dabar laukti g.gif
O kaip tau irgi per menesines,taip greitai tau prasidejo?

Ne, nebuvo menesiniu, gydytoja sake, kad nebutinai sergant detis, nes po gimdymo kaklelis ir taip dar nera visai sukietejes. O menesiniu metu paprastai ir dedama del to, kad kaklelis truputi buna praviras ax.gif
Atsakyti