Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

nuo 14 gal blush2.gif na 14 tai tik krempudra, tusas, lupdazis.
kazkur nuo 16 iki 17 uzplauke toks "as ir taip grazi, nesidazysiu-ale naturalus grozis"o jau 17 pradejau kaip reikiant dazytis ax.gif ir su seseliais. ir vis dazausi dazausi ir dabar, na taip man tas patinka wub.gif Vis naujus makiazus isradineju ax.gif
Atsakyti
15 metu pradejau dazytis. Makiazas aisku papolnamu - kremas, pagrindas, pudra skysta, pudra biri, skaistalai. Akis apsivesdavau piestuku, tirstai tamsiu seseliu uzsikraudavau, ir tuso kokius 3 sluoksnius. NU dar ir lupas aisku pablizgindavau. O dar buvau peroksidine blondine tai budama 15 atrodziau kaip 20 maziausiai kaip prisidazydavau. doh.gif doh.gif ir tai tesesi kazkur iki 12 klases.
Paskui kazkaip vis maziau ir maziau tepdavausi visko. O vat dabar, budama 3 kurse ir budama 20, atrodau kaip 17 smile.gif nu dabar dazausi nedaug, bet akutes ryskinu, pudrike naudoju, na bet dabar esu juoduke, taip kad reikia pasidazyti ryskeliau. bet jau su saiku ir nebeatrodau taip kad palietus veida liks ruozas. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
pradejau dazytis 14 naudodavau krempudra tusa ir lupdazius.dabar galvoju ir kam tokiai jaunai reikejo taip maliavotis tongue.gif juk kai tiek metu supratimo apie makiaza jokio biggrin.gif
Atsakyti
Nuo 15-os pradejau pudrą, tušą ir lupdažiuką naudoti, o šešėlių, skaistalų ir kitokių mandrybių dar nei dabar neimu į rankas... 4u.gif
Atsakyti
pradejau 16m,ispradziu tai tik su tusu blakstienas padazydavau ir fsio,o po kokiu metu jau normaliai biggrin.gif pradejau dazytis
Atsakyti
Aš tai kažkur 14-15 metų būdama jau pradėjau dažytis ax.gif lotuliukas.gif Iš pradžių taip pat tik paryškindavau blakstienas iš manos pasiskolintu, tiksliau, "nukniauktu" tušu, vėliau ir lūpytes prireikė paryškinti blush2.gif Kadangi pas mamką visi lūpų dažai gana intensyvūs ir sodrūs, tai tekdavo lepintis tokiais doh.gif Aišku, vaizdzelis, kaip dabar pagalvoju, buvo nekoks, nes man nieko nėra baisiau kaip tokių metų "pacankė" ryškiai dažytomis lūpomis lotuliukas.gif doh.gif, bet tada wub.gif ... Pudrą, kurią sėkmingai naudoju iki šiol, pradėjau naudoti gal 16-iolikos, bet tada kokybė buvo nesvarbi, svarbiausia, kad tai - pudra. O pirmoji tai, ko gero, buvo "Balet" biggrin.gif , kurią nusipirkau iš savo santaupų ir draugių rekomendacijų lotuliukas.gif Juokinga prisiminti tuos laikus, bet kartu ir smagu thumbup.gif
Atsakyti
aš tai buvau 17 metų, dvyliktą klasę baiginėjau.. Tai pasimaliavodavau išskirtinėm progom - šimtadienis, išleistuvės. Daugiau dažytis pradėjau universitete... Bet kad aš ir dabar labai mažai dažausi tongue.gif
Atsakyti
Lūpas dažytis pradėjau nežinau, gal 15 - bet daugmaž atitinkančiu mano lūpų spalvą lūpdažiu, kartais ir tušo plonai užtepdavau. Pirmą krempudrą nusipirkau gal pirmam kurse, išmečiau panaudotą kelis kartus - paseno. Labiau pamėgau kompaktinę pudrą dėl riebios odos. Pradėjau naudot ir tušą, šešėlius. Bet niekada nebuvo taip, kad nepasidažius niekur neišeinu - nėra nuotaikos, nespėju, nenoriu ir nesidažau. Kurį laiką tik lūpas ryškindavau vėl. Pernai rudenį vėl pirkau krempudrą, bet man jos kaip ir netinka... labai riebina odą, nors ir antibakterinė, nuo spuogų, bet rezultato nesulaukiau. Šį rudenį nusipirkau švelnų tonuojantį kremą, jau ne krempudrą, tai vienintelis kas man tiko. Ir taip jau beveik kasdien dažytis pradėjau turbūt porą paskutinių mėnesių, kai buvau 24, ir tai, va, porą savaičių nesidažau, kitą dieną tik akis paryškinu tušu ir lūpas, priklausomai nuo odos būklės ir nuotaikos blush2.gif Šiaip iš tikrųjų man nemalonu žiūrėt, kai 16-metės prisitepa sluoksnius pudrų, tušų ir pan, tegul ir gražiai atrodo.... bet ne joms dar. schmoll.gif
Atsakyti
Pradejau dazytis 13 metu! doh.gif Tai buvo tik tusas..Ir tai juo nemokejau naudotis...Uzsitepdavau to tuso,po to stipriai uzsimerkdavau ir atsimerkusi nuvalydavau ant paakiu likusius dazus doh.gif Galvojau,kad taip reik,tipo pertekliu pasalinu.. biggrin.gif Po to susipratau,kad niekas taip nedaro ir tokio proceso neatlikdavau..
Po kokiu pusantru metu pradejau ir seselius tept,bet tokius tamsius tamsius..Is tolo atrodydavo,kad juodais uzvarius!
15 pradejau pudryte naudot,bet taip storu sluoksniu kai pavarydavau... laugh.gif
Veliau susipratau,kad tai kenkia odai ir nustojau taip tepliotis...Pasidazydavau tik tada,kai reikedavo koncertuot..ir dabar taip smile.gif
Atsakyti
Na man db 12 metu.... 4u.gif o siaip pradejau 10-11m. bet ir tai lb lb nedaug sviesius seselius, nedaug tuso ir lupu blizgesiukas...;D ir db dar taip pat...;D
Atsakyti
Aš tai kažkur nuo 15-16 metų pradejau paišytis... Ale tada saiko pas mane buvo nerasta hihihi.gif doh.gif:
Atsakyti
As pradejau dazytis 15, is pradziu tusas ( pas mane blakstienu nerasta ax.gif )
ir lupu blizgesis. Gal kokiu 20 pradejau naudot krempudra ir visokias kitas grazinimosi priemones flirt.gif
Atsakyti