as tai pirma karta tusu pasidaziau gal sestoj klasej, tai visos panos ziurejo ir snibzdejo apie mane tipo, kad jau dazausi taip anksti, tai po tos dienos visai nenorejau dazytis, o veliau jau nuo desimtos klases tai man cia buvo 16 metu gal, pradejau kiekviena diena dazytis, bet tik su tusu ir lupdaziu, paskui aisku nuo 18m. rimciau maliavojausi

as 14 os..

QUOTE(helena @ 2006 09 07, 18:23)
Tai, kad visai normalu, dabar jau ir 12 metu mergaites maliavojasi, o jau 16 metu su pilnu makiazu

Gal 14 ar 15
lupoms nieko nenaudojau, jokių pudrų taip pat, tik šešėlius akims neryškius ir tušą.

Pradėjau dažytis nuo 18 metų. Iš pradžių tik lūpas ir šiek tiek akis paryškindavau, tačiau po kelių metų per daug įsijaučiau į tą rolę ir tokį "rieboką" makijažą pradėjau darytis
Dabar pasižiūriu į nuotraukas, tai oho... Na, o vestuvėms makijažą (jau prieš keletą metelių) dariausi grožio salone, tai visažistė man pasiūlė lankyti makijažo konsultacijas. Tada ir išmokau dažytis "protingai"

QUOTE(vene @ 2006 09 30, 17:51)
Pradėjau dažytis nuo 18 metų. Iš pradžių tik lūpas ir šiek tiek akis paryškindavau, tačiau po kelių metų per daug įsijaučiau į tą rolę ir tokį "rieboką" makijažą pradėjau darytis
Dabar pasižiūriu į nuotraukas, tai oho... Na, o vestuvėms makijažą (jau prieš keletą metelių) dariausi grožio salone, tai visažistė man pasiūlė lankyti makijažo konsultacijas. Tada ir išmokau dažytis "protingai" 

as irgi kai pasiziuri i nuotraukas, baisu darosi kai kada

jau tikrai,man baisu kai matau jauna veiduka visa "zastukaturina",o buna pamatei pana 25metu o jai tik15

QUOTE(Dezdemona* @ 2006 09 26, 13:44)
Gal 14 ar 15
lupoms nieko nenaudojau, jokių pudrų taip pat, tik šešėlius akims neryškius ir tušą.