Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

as tai pirma karta tusu pasidaziau gal sestoj klasej, tai visos panos ziurejo ir snibzdejo apie mane tipo, kad jau dazausi taip anksti, tai po tos dienos visai nenorejau dazytis, o veliau jau nuo desimtos klases tai man cia buvo 16 metu gal, pradejau kiekviena diena dazytis, bet tik su tusu ir lupdaziu, paskui aisku nuo 18m. rimciau maliavojausi ax.gif
Atsakyti
g.gif gal 10 klasej ir tai prisiversdavau tik ypatingomis progomis, tingine buvau (ir esu) bet negi busi nekieta?... Nors buvo vienas periodas, gal pora menesiu, kai daziausi kas diena, nes parduotuvej dirbau ir tiesiog taip reikejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savi: 06 rugsėjo 2006 - 19:52
Aš tai pradėjau dažytis kažkur 15 -16 metų ax.gif
Atsakyti
as 14 os.. blink.gif
Atsakyti
nuo 15
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 09 07, 18:23)
as 14 os.. blink.gif

Tai, kad visai normalu, dabar jau ir 12 metu mergaites maliavojasi, o jau 16 metu su pilnu makiazu biggrin.gif
Atsakyti
net gerai nepamenu,nuo 16-17 kazkur tongue.gif smile.gif
kartais kraupstu nuo dabartiniu 16meciu tiek prisidaziusios kad atrodo mano vienmetes dabar blink.gif ar net dar vyresnes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 26 rugsėjo 2006 - 11:52
Gal 14 ar 15 g.gif lupoms nieko nenaudojau, jokių pudrų taip pat, tik šešėlius akims neryškius ir tušą.
Atsakyti
Pradėjau dažytis nuo 18 metų. Iš pradžių tik lūpas ir šiek tiek akis paryškindavau, tačiau po kelių metų per daug įsijaučiau į tą rolę ir tokį "rieboką" makijažą pradėjau darytis doh.gif Dabar pasižiūriu į nuotraukas, tai oho... Na, o vestuvėms makijažą (jau prieš keletą metelių) dariausi grožio salone, tai visažistė man pasiūlė lankyti makijažo konsultacijas. Tada ir išmokau dažytis "protingai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 09 30, 17:51)
Pradėjau dažytis nuo 18 metų. Iš pradžių tik lūpas ir šiek tiek akis paryškindavau, tačiau po kelių metų per daug įsijaučiau į tą rolę ir tokį "rieboką" makijažą pradėjau darytis  doh.gif   Dabar pasižiūriu į nuotraukas, tai  oho... Na, o vestuvėms makijažą (jau prieš keletą metelių) dariausi grožio salone, tai visažistė man pasiūlė lankyti makijažo konsultacijas. Tada ir išmokau dažytis "protingai" smile.gif

as irgi kai pasiziuri i nuotraukas, baisu darosi kai kada doh.gif per ryskiai akis dazydavau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 30 rugsėjo 2006 - 16:54
jau tikrai,man baisu kai matau jauna veiduka visa "zastukaturina",o buna pamatei pana 25metu o jai tik15 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 09 26, 13:44)
Gal 14 ar 15 g.gif lupoms nieko nenaudojau, jokių pudrų taip pat, tik šešėlius akims neryškius ir tušą.

drinks_cheers.gif aš irgi taip pat
Atsakyti