Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

nuo 13 lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
velokai - nuo 16 metu, bet nebegaliu sustoti:)
Atsakyti
pirmą tuša dovanų gavau, kai buvau 8 klasėje, o lūpas ir anksčiau pablizgindavau smile.gif
Atsakyti
as mazdaug 13-14 pradejau g.gif bet ir taip tik savaitgaliai kai su draugem pasokti lekdavom. tepdavaus krempudra (daznai per tamsia kiek pamenu biggrin.gif ), drauge uzmaliavodavo seseliu, tada dar tusu ir lupu blizgesiu pasitepliodavau smile.gif
Atsakyti
11 klasej..16 metu...nauja klase...norejos atrodyt "kietai"...ankstesne klase uzgozdavo..tai tokia keistuole paprastuole buvau...db daug kas nepazista ax.gif rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2007 04 20, 08:32)
as mazdaug 13-14 pradejau  g.gif  bet ir taip tik savaitgaliai kai su draugem pasokti lekdavom. tepdavaus krempudra (daznai per tamsia kiek pamenu  biggrin.gif ), drauge uzmaliavodavo seseliu, tada dar tusu ir lupu blizgesiu pasitepliodavau  smile.gif

thumbup.gif man panasiai budavo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Wow, ir anksti gi maliavotis pradejote. As turbut tik nuo 18 metu pradejau truputi dazytis unsure.gif
Atsakyti
Nuo kokiu 15 gal ar 16, bet naudojau tik tusa ir lupdazius ax.gif
Atsakyti
14 metu pirma karta gavau tusa... tai nuo tada tusu dazydavausi, o siaip buvau gudri panele ir mokejau saikingai ir graziai pasidazyti, tai ir seselius graziai priderindavau ir niekam nepasirode, kad per daug, negraziai ar kaip kitaip smile.gif
Atsakyti
Pirmą kart turbūt 16 metų... mastau.gif Ir tai tik mamos tušu ir lūpdažiu...
O pudros ir šešelių mano oda "neragavo" turbūt iki 20...
Atsakyti
kokiu 14 metu pirma karta tusu ir seseliais, na o veliau atsimenu vasara kokiu 15 metu su pussesere vyresne traukdavom pasokti tai ji kaip ta labiau patyrusi ir mane jau ir su pudra ir seseliais padazydavo aisku tusas ir blizgesiuku bet siaip taip jau kasdien naudoti ir pudryte ir tusa ir kt priemones pradejau nuo kokiu 17-18m biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif pirmas seselio patepimas buvo vos 5eriu lotuliukas.gif
rimtas pasidazymas blush2.gif blush2.gif 24metu per savo vestuves wub.gif o nuo 27 rimtai pasidazau beveik kas diena 4u.gif 4u.gif

jauciu zvengiat dabar ... bet... raukslyciu neturiu mirksiukas.gif thumbup.gif tiek kiek mano bendraamzes unsure.gif
Atsakyti