Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

Na vazelinas pirmas gal koku 9 metuku ax.gif O tusiukas nuo 12 blush2.gif
Atsakyti
as pradejau dazytis tik nuo 17 metu,bet pirma karta pabandziua 14,kai mama nupirko toki ryskiai melyna akiu piestuka,tai su juo taip issibrezdavau,kad nepastebet butu buve neimanoma,tai kai viena diena viena mokytoja pasake,kad truputeli persistengiu,tai kazkaip atsizvelgiau r pamaciau kad tikrai tas piestukas man klaikokai atrodo ir nebesidaziau lotuliukas.gif na bet ir dabar nemegstu dazytis siaip atvirai pasakius,kosmetika nuo 117 metu dar ta pacia tebeturiu blush2.gif taip ir stovi nenaudojama beveik. ax.gif tik veido priemonem skiriu dau g demesio,nes oda riebi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 06 06, 16:11)
Nors man 19, iki šiol nesidažau schmoll.gif Nebent prie kokios progos blakstienas tušu perbraukiu ir viskas rolleyes.gif Kol dar veidas jaunas, lygus, rausvas ir gražutis, mano manymu kosmetika nereikalinga bigsmile.gif O tai mane ta kosmetika tik sendina ir tiek dry.gif

thumbup.gif Puikus požiūris. Jei tik oda lygi, tai jokių ten pudrų nereikia. Nes paskui trisdešimtmetės atrodo kaip penkiasdešimtmetės doh.gif Aš 18 pradėjau tepliotis blakstienas, bet irgi ne kasdieną, kai mano klasiokės jau seniai pilną makiažo "komplektą" darėsi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(~*~SauLeGRaZa~*~ @ 2007 06 10, 13:40)
O tusiukas nuo 12  blush2.gif

doh.gif Kodėl taip anksti?
Atsakyti
pudra 15 metu (beveik kiekviena diena), tusas 16 (pasitaiko net menesio pertrauku, kai tingiu biggrin.gif), visa kita nuo 16, bet itin retai. Turiu visko, bet retai bepasinaudoju. biggrin.gif
Atsakyti
Pamenu 9 klasėj darėm klasės vinjetę, tai padažė mane klasiokės. Man patiko, bet taip gan ryškokai pavarė merginos. Bijojau namo grįžt, prausiaus, o dar labiau bijojau, kai mama pamatys nuotraukas. Visa laimė, kad buvo nespalvotos, nelabai matės, tai nepastebėjo thumbup.gif
Pudros nenaudoju iki šiol, jau ir 30 ne už kalnų hihihi.gif Džiaugiuos, kad jos nereik mano veidui, tik rutulinę pudrą vietoj skaitalų naudoju ax.gif
Atsakyti
pradejau nuo 14 gal ir iki sios "tebesimaliavoju"... ax.gif
Atsakyti
As pradejau nuo 15
Atsakyti
Zaisdama jau nuo kokiu 3 metu tepliodavausi su drauge mamu kosmetika.
Veliau visokie vaikiski nagu lakai,vazelinai,kvepaliukai.
Seseliai,akiu tusas nuo 11 metu.
Tada 12-13 metu pauze.
Nuo 14 metu pilnas makiazas,viskas ko reikia kai ka isryskinti,kai ka paslepti .
Atsakyti
pirmą tušą už 2 Lt iš kioskelio pirkau, kai 13m. buvo tongue.gif Buvau perėjusi į kitą mokyklą, o ten labai jau reikėjo dažytis...lūpdažį kartais naudodavau, bet retai, ir dabar nepriprantu. Mano veido oda problematiška buvo, tai gal nuo 14 m. visas santaupas leisdavau kremams specialiems, tonikams, valikliams ir t.t., ir drauges šviesdavau, ką ir kaip daryt reikia. Šiaip daug nesimaliavodavau, tik krempudrą, maskuojantį pieštuką kasdien naudodavau, "grožius" slėpdavau. tai galvoju, gal kelių metų prireikė, kol išmokau normaliai užsitept doh.gif nebuvo kam ir pamokyt, mama visai nesidažo. universiteto laikais dažydavaus "pagal pilną programą", tikriausiai vyro įtaka g.gif o dabar ką.... natūrali vaikštau, kartais truputį pasigražinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 06 17, 08:06)
Tada 12-13 metu pauze.
Nuo 14 metu pilnas makiazas,viskas ko reikia kai ka isryskinti,kai ka paslepti .

Siaubas blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 17, 11:59)
Siaubas  blink.gif  doh.gif

Zinau...
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 06 17, 09:06)
Tada 12-13 metu pauze.

O tu čia kažko nesumaišei? ax.gif Rašai, kad nuo 11 metų tušas, paskui 12-13 metų pauzė, ir nuo 14 pilnas makiažas. Tai gal nuo 24? Arba 2-3 metų pauzė ax.gif Tai kaip čia iš tiesų?

O jei nuo 14 pradėjai pilną makiažą, tai gal gali pasakyti kas tai įtakojo? Nes jau kelių merginų/moterų klausiau kodėl anksti, bet kažkodėl atsakymo neišgirdau rolleyes.gif
Atsakyti