Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

QUOTE(tuktuk @ 2007 06 18, 00:20)
O tu čia kažko nesumaišei? ax.gif Rašai, kad nuo 11 metų tušas, paskui 12-13 metų pauzė, ir nuo 14 pilnas makiažas. Tai gal nuo 24? Arba 2-3 metų pauzė ax.gif Tai kaip čia iš tiesų?

O jei nuo 14 pradėjai pilną makiažą, tai gal gali pasakyti kas tai įtakojo? Nes jau kelių merginų/moterų klausiau kodėl anksti, bet kažkodėl atsakymo neišgirdau rolleyes.gif

Manau norejo pasakyti kad kai jai buvo - metu buvo ta dazymosi pauze mirksiukas.gif
Atsakyti
Dažytis pradėjau, ir tai tik blakstienas nuo 17 metų bigsmile.gif
Atsakyti
Lūpas ir blakstienas pradėjau dažyti nuo 13, o šešėliai ir kt nuo 16
Atsakyti
Na va dabar tai merginos jau makiažo specės nuo 10 metų žiūriu, kartais net neestetiškai atrodo unsure.gif
Atsakyti
As kazkur nuo 14 ar 15m. tepdavau veida su tuo rudu Acnecolor, nes spuogu buvo, tusas gal irgi nuo kokiu 15m arba 16, nebeatsimenu jau doh.gif o su normalia pudra tai kokiu 16, pakeiciau is Acnecolor. Seseliu ir dabar nenaudoju, nebet isimtys... i kokias vestuves ar pan. Nenorejau taip anksti dazytis, bet kad su oda problemu buvo, o pas kosmetologes isvien irgi nevaiksciosi.
PS. ATSIPRASAU del nelietuvisku raidziu, kazko tai neina cray.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2007 06 17, 23:20)
O tu čia kažko nesumaišei? ax.gif Rašai, kad nuo 11 metų tušas, paskui 12-13 metų pauzė, ir nuo 14 pilnas makiažas. Tai gal nuo 24? Arba 2-3 metų pauzė ax.gif Tai kaip čia iš tiesų?

O jei nuo 14 pradėjai pilną makiažą, tai gal gali pasakyti kas tai įtakojo? Nes jau kelių merginų/moterų klausiau kodėl anksti, bet kažkodėl atsakymo neišgirdau rolleyes.gif

Nieko namaisau,12 ir 13 metu nesidaziau,todel ir rasiau,kad pauze,o iki 24 metu man dar labai toli.
Pradejau dazytis,nes manyje prabudo fyfa biggrin.gif Siaip man patinka dazytis,patinka dazyti kitas merginas,ir neblogai iseina...
Prasidejo soliariumai,plauku dazymas,kosmetika,kremai,masazai ir pan.
Zinau,kad tai nera gerai,bet nieko negaliu padaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paloma:): 19 birželio 2007 - 16:42
Olialia soliariumai, kosmetika... suprantu, kad čia jau beveik priklausomybė, bet soliariumai siaubas jūsų odai blush2.gif Aš suprantu, kad gražu būti įdegusiam, bet gailiu savo odos labai. Ir tą krem pudrą tepti gaila, bet kad idealia oda nepadovanota esu:D
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 06 19, 17:38)
Pradejau dazytis,nes manyje prabudo fyfa  biggrin.gif

Aa, na aišku tada. Bet vistiek, sakyčiau, gana anksti prabudo rolleyes.gif Aš tai pamenu, 11 metų dar su lėlytėm žaisdavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2007 06 19, 19:20)
Aa, na aišku tada. Bet vistiek, sakyčiau, gana anksti prabudo rolleyes.gif Aš tai pamenu, 11 metų dar su lėlytėm žaisdavau blush2.gif

Visi skirtingi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-freya- @ 2007 06 19, 18:55)
Olialia soliariumai, kosmetika... suprantu, kad čia jau beveik priklausomybė, bet soliariumai siaubas jūsų odai blush2.gif Aš suprantu, kad gražu būti įdegusiam, bet gailiu savo odos labai. Ir tą krem pudrą tepti gaila, bet kad idealia oda nepadovanota esu:D

Viskas yra siaubas jei neturi ribu.
Atsakyti
Dažytis pradėjau nuo 15 metų
Atsakyti
Dažytis pradėjau tai net nežinau, kada- ar kai nusipirkau pirmą priemonę pati sau, ar kai iš mamos paslapčia nukniaukus pasimozodavau, kai niekas nemato? lotuliukas.gif
Kai buvau 15 metų nusipirkau pirmą lūpdažį- lenkišką, tokį rūžavą perlamutrinį- tuo metu "ant bangos" buvo- pusė klasės panų tokį turėjo. Bet pasidažydavau, tik kai į šokius mokyklos eidavau, į žiburėlius, ir tai , kai mama nemato, nes neleido.
Kai buvau 17 metų , tai pradėjau blakstienas pasidažyti, bet ir retai , ne kasdien. Mama gan skeptiškai žiūrėjo į dažymąsi, sako, spėsi dar. Ir teisi buvo.
Pirmąsyk ryškiau pasidažiau jau per mokyklos baigimo išleistuves.
Jau universitete studijuodama nusipirkau pirmus šešėlius.
Visokių krempudrų, pravedimų ilgai nenaudojau. Krempudrą ir skaistalus pradėjau naudoti tik prieš 3 metus, jau mama būdama pati.
Man tai siaubą kelia, kai trylikmetės daro pilną makiažą. Nenoriu moralizuoti, kasd va, atseit prieš 10 metų mes mokykloje, dar paauglės būdamos tai nesidažydavom...Ryškus paauglės makiažas mokykloje tada rodė palaidą elgesį ir tėvų neklausymą. Gal kad mažas miestelis buvo.
Bet vis dėlto- Viešpatėliau, o tai kada gi vaiku pabūti? lotuliukas.gif doh.gif Kam save sendinti? Spės, vaikystė ir jaunystė ir taip žiauriai trumpos.
Atsakyti
as anksti pradejau dazytis... tai is pradziu visko buvo smile.gif mama labai pyko... as ir pykciau. buvo tokiu atveju kai liepdavo nusipraust, arba neleis i mokykla. tai man buvo koks 12 metu kai jau isejau i zmones su makiazu kazkokiu tai, anksciau gal irgi maliavodavaus slapcia, nebepamenu jau ax.gif

kazkaip labai traukdavo kosmetika... veliau kai jau paaugau, koki 16 metu, tai supratau kad esu ir taip visai grazi ir ne visada butina dazytis smile.gif

kodel? manau kad norejau demesio is berniuku, nes man jo labai truko verysad.gif niekada neturejau rimto vaikino cry.gif , o kai jau nebesitikejau suradau... ir tai tik pries 1.5 metu smile.gif bet viskas baigesi gerai, atrodo kad suradau meile. wub.gif
Atsakyti