Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

Pradejau dazytis nuo 16 metu
Atsakyti
as dazytis pradejau nuo 15, ir tai tik kur nors rimciau iseidama.. Kartais mama duodavo kokiu pastabeliu.. Dabar irgi neesu labai ipratusi dazytis, juodas piestukas aplink akis, antakius ir lupytes kartais.. smile.gif
Atsakyti
17 metu daziausi tik lupas, 18 metu jau pradejau ir blakstienas dazyt, o nuo 19 metu krempudra ir pilnas makiazas lotuliukas.gif
Atsakyti
pradejau dazytis gal 16-kos,oi baisu prisimint kaip tada atrodziau doh.gif doh.gif

dabar dazausi kasdien-svarbiausia blakstienos biggrin.gif visa kita po truputi ax.gif
labiausiai nemegstu seseliu,nes mano manymu jie man netinka unsure.gif
Atsakyti
blakstienas pradėjau dažyti gal 17-18 metų. dabar naudojama blakstienų tušas, šešėliai, lūpdažiai.... iki šiol dažytis nemoku doh.gif krempudra- tamsus miškas man lotuliukas.gif
Atsakyti
Dažytis pradėjau 15-os, bet tik eidama į šokius. O taip ščyriai kasdien tai nuo 16-os. Bet toks ten ir pasidažymas buvo: maskuojančiu pieštuku paraudimus pamaliavodavau ir blakstienas tušu, kartais šešėlių užsitepdavau. Tokių dalykų, kaip lūpų blizgiai tada dar nebuvo, o lūpdažiai netraukė.
Atsakyti
as su draugem megdavau isbandyt mamos kosmetika,kai buvom kokiu 8 metuku smile.gif poto jau rimciau budavo kai i diskoteka pradejau eit 14 metu smile.gif o kasdien darytis makiaza pradejau nuo 16 metu...
Atsakyti
as pradejau 14.Nes atsirado spuogu, kuriuos reikejo maskuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Man 16 metu irvis dar nesimalevoju lotuliukas.gif na gal tyngiu ir seip nera laiko rolleyes.gif Bet mama man jau siulo sako imk pasidazyt. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2007 07 09, 20:29)
Man 16 metu irvis dar nesimalevoju  lotuliukas.gif  na gal tyngiu ir seip nera laiko  rolleyes.gif Bet mama man jau siulo sako imk pasidazyt. lotuliukas.gif

Nėra dar jokio reikalo maliavotis. Gal dar turputį patingėk biggrin.gif Bespalvis ar vos vos rausvas lūpų blizgėsis vaizdo nesugadintų, bet pudros, šešėliai ir lūpųdažai dar gali keletą metelių palaukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 11 liepos 2007 - 17:33
hm... pirma karta rimtai pasidaziau, kai reikejo fotkintis vinjetems, tai butu 12 klasej. tada netiketai zurnale radau megineli pudros smile.gif po to buvo astonioliktas gimtadienis, kadangi pradejau aptureti daug dziaugsmiuku - spuogiuku, drauge padovanojo aknecolor. niu tai, galim sakyti, ten jau visa krem pudra. tai jau tepdavaus kiekviena diena smile.gif tepuos ir dabar, bet jau nebe ta pacia, kadangi spuogeliu apmazejo bigsmile.gif siaip, kai idegu soliariume, nesidazau isvis. nesidazau ir tada, kai ziauriai karsta, nes tada vaizdeles ne koks, kai veidas is karscio slapias, o dar kazkokia pudra ant virsaus lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Pradėjau dažytis kažkur nuo 16 metų. Man klaikiai atrodo, kai kokia 12-13 metų "panelė" prisidažo kaip suaugusi. doh.gif Dar nusilakuoja nagus, o nagų lakas aptrupėjęs. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti