Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

oi prisimenu kai kaskados persibraukdavau lupas su blizgiu ir klasioke sakydavo kad baisiai atrodau o patciai ant veido buvo kruva sudziuvusio tuso unsure.gif smile.gif
Atsakyti
15 metu dazydavausi tik tusu, veliau jau seseliu uzsitepdavau. ir tiek. lupdaziu, blizgesiu net ir dabar nenaudoju, tik bespalvis vazelinas. pirma ir kolkas vienintele krempudra nusipirkau tik 20ties biggrin.gif manau kad visai nesuskubejau pradet dazytis. laiku viskas ax.gif
Atsakyti
Gana anksti pudrą pradėjau naudoti, nes daug spuogų turėjau sad.gif O šiaip pernelyg nesimaliavodavau, man niekad nebuvo gražu. Ir dabar daugiausia pudrą ir tušą naudoju, dar blizgesį kartais.
Atsakyti
Pirma karta pasidažiau gal 16metu akis,lūpas.O,pudras nesenai pradėjau naudoti ax.gif
Atsakyti
as pradejau dazytis 12-oje klaseje,blakstienas. seselius pradejau naudoti tik studente budama ir labai retai. rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif net gėda pasidarė wink.gif man 26, o aš ir dabar nesidažau. įpatingom progom pasigražinu, bet kasdien naudoju tik lūpų blizgesį ir balzamus. Mama kažkaip įkalė paauglystėj, kad dažytis man nereikia, nes oda normali, blakstienos ir antakiai pakankamai tamsūs, tai taip iki dabar ir nematau reikalo dažytis smile.gif sutaupau šiek tiek laiko ryte. ateis laikas, pradėsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meisy: 21 rugpjūčio 2007 - 18:37
ziurint ka vadinate "dazytis"

jei dazytis - tai praleisti prie veidrodzio 2 valandas kiekviena diena ir uzkasti oda po 3 metru shpakliumi, shesheliu, skaistalu, lupdaziu sluoksniumi - TO DAR IR DABAR NEDARAU IR NEZADU DARYTI

jei dazymasis - tai tushas ir blizgesys lupoms - nuo kokiu 15 metu mirksiukas.gif

Atsakyti
Aš jaunesnė, kaip ir visos turbūt, labai norėdavau vis prisimaliavot, nors ir tėvai neleido. Pradėjau rimčiau dažytis (na pudra, skaistalai ir visa kita) tik nuo 18metų, ir tai dažniausiai tik pasidažau blakstienas ir lupas blizgiu thumbup.gif
Atsakyti
Nagu laka pradejau naudoti nuo 15 (nes klasioke pasake, jog taip susistiprinsiu nagus ir jie neskilines), tusa - mazdaug nuo 16, o metais veliau - pudra, akiu piestuka ir seselius.
Atsakyti
nuo kokiu 16 - 17 bet tik kai eidavau i vakarelius mirksiukas.gif
Atsakyti
As "pilnai"(pudra,tusas,seseliai,blizgesys) dazytis pradejau gal nuo 10 klases ax.gif . Ne todel dazydavaus, kad reikdavo, tiesiog dar ir dabar labai megstu dazytis ir man tai yra malonumas, kuriam nereikia nei milzinisku pastangu,nei sugaist 2 valandas lotuliukas.gif
Atsakyti
Antakius ir blakstienas jau 10 metų tik cheminių budu dažau, pilną veido makiažą turėjau tik 3 kartus ax.gif , turriu tušą kuri panaudoju gal 1-3 kartus per mėnesį, lūpoms vazeliną ir blizgesio biggrin.gif . kaip man to pilnai pakanka thumbup.gif
Atsakyti