15 metu dazydavausi tik tusu, veliau jau seseliu uzsitepdavau. ir tiek. lupdaziu, blizgesiu net ir dabar nenaudoju, tik bespalvis vazelinas. pirma ir kolkas vienintele krempudra nusipirkau tik 20ties
manau kad visai nesuskubejau pradet dazytis. laiku viskas
Pirma karta pasidažiau gal 16metu akis,lūpas.O,pudras nesenai pradėjau naudoti
as pradejau dazytis 12-oje klaseje,blakstienas. seselius pradejau naudoti tik studente budama ir labai retai.
ziurint ka vadinate "dazytis"
jei dazytis - tai praleisti prie veidrodzio 2 valandas kiekviena diena ir uzkasti oda po 3 metru shpakliumi, shesheliu, skaistalu, lupdaziu sluoksniumi - TO DAR IR DABAR NEDARAU IR NEZADU DARYTI
jei dazymasis - tai tushas ir blizgesys lupoms - nuo kokiu 15 metu
jei dazytis - tai praleisti prie veidrodzio 2 valandas kiekviena diena ir uzkasti oda po 3 metru shpakliumi, shesheliu, skaistalu, lupdaziu sluoksniumi - TO DAR IR DABAR NEDARAU IR NEZADU DARYTI
jei dazymasis - tai tushas ir blizgesys lupoms - nuo kokiu 15 metu
Aš jaunesnė, kaip ir visos turbūt, labai norėdavau vis prisimaliavot, nors ir tėvai neleido. Pradėjau rimčiau dažytis (na pudra, skaistalai ir visa kita) tik nuo 18metų, ir tai dažniausiai tik pasidažau blakstienas ir lupas blizgiu
nuo kokiu 16 - 17 bet tik kai eidavau i vakarelius
As "pilnai"(pudra,tusas,seseliai,blizgesys) dazytis pradejau gal nuo 10 klases
. Ne todel dazydavaus, kad reikdavo, tiesiog dar ir dabar labai megstu dazytis ir man tai yra malonumas, kuriam nereikia nei milzinisku pastangu,nei sugaist 2 valandas
Antakius ir blakstienas jau 10 metų tik cheminių budu dažau, pilną veido makiažą turėjau tik 3 kartus
, turriu tušą kuri panaudoju gal 1-3 kartus per mėnesį, lūpoms vazeliną ir blizgesio
. kaip man to pilnai pakanka