Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

Pradejau dazytis budama 14-os metu, na kaip tik tuo metu kai pradejo rupeti berniukai ir gastroles i sokius. Na o tepdavausi ant savo veidelio viska ka tik tuo metu turedavau, labiausiai megdavau seseru kosmetickas patikrinti, va tada tai tikrai daug dziaugsmo budavo biggrin.gif
Atsakyti
aš tai dvyliktoj klasėj tik.. septyniolikos atrodo.
ir tai tik blakstienas dažiau
ir dabar ne ką daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
As pradeju 12 metu mazdaug, aisku labai nedaug, ypatingas pikas buvo apie 16-18 metus lotuliukas.gif
Atsakyti
As ir pradejau dazytis kai prasidejo sokiai mokykloje :hihihi:tai cia turbut bus nuo kokiu 12-14metu ax.gif
Atsakyti
Nuo 16 ar 17 metų ax.gif
Atsakyti
aš pati paauglė, mokausi su 15-16 metų panelėm, nu ir šiurpstu nuo oranžinių nuo pigios pudros veidų, dangaus žydrumo šešėlių, ryškiai rūžavų blizgesių, kurie nuteka ir plaukus lipina doh.gif o kur dar nutrupėjęs tušas, ar nutekėjęs pieštukas doh.gif klaiku.. galėtų kas nors organizuot ar kursus, ar pamokas kokias ar ką, nes baisu į jas žiūrėt, net man, jų amžiaus. o kai įsivaizduoju ką suaugusios apie jas mano.. hihihi.gif
Atsakyti
Sveika Stebukle, aš pilnai su tavimi sutinku, kad dabar paauglės prisimaliavoja, kad ojojoj doh.gif pamatai kokią 13-14 metų mergaitę,o ant veidelio tiek dažų,kad net nežinai ar juoktis ar verkti... lotuliukas.gif na,o as prisipažįstu,kad paėmiau į rankas tušą 11 metų lotuliukas.gif blush2.gif ir pasimaliavot megdavau,bet į gatvę pasidažius išėjau tik 17 metų blush2.gif
Atsakyti
Nuo neatmenamų laikų lotuliukas.gif Kiek prisimenu dar vaikystėje mamai visus lūpdažius nusidažydavau į skruostus, lūpas ir dantis biggrin.gif
O jei rimčiau, tai kai buvau paauglė, ojojoj kiek tepliojausi visokiom "papigiaja" Balet pūdrom ir Bell pieštukai tokie būdavo, piešdavom jais lūpas doh.gif . Siaubas suima kai prisimenu blush2.gif
O dabar, kai proto truputį įgavau, tai manu, kuo mažiau kosmetikos, tuo geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 21 vasario 2008 - 18:09
QUOTE(Kristepala @ 2008 02 21, 18:02)
Nuo neatmenamų laikų lotuliukas.gif Kiek prisimenu dar vaikystėje mamai visus lūpdažius nusidažydavau į skruostus, lūpas ir dantis biggrin.gif
O jei rimčiau, tai kai buvau paauglė, ojojoj kiek tepliojausi visokiom "papigiaja" Balet pūdrom ir Bell pieštukai tokie būdavo, piešdavom jais lūpas doh.gif . Siaubas suima kai prisimenu blush2.gif
O dabar, kai proto truputį įgavau, tai manu, kuo mažiau kosmetikos, tuo geriau drinks_cheers.gif

dzysus... ir as balet turejau, nusipirkau kai i diskoteka ejau, norejau baisiai grazi pasirodyt, erzindavo nuolat raudoni skruostai( dabar suprantu kad sveikas vaikas buvau) galvojau juos uzmaskuosiu doh.gif sidabrinaii seseliai sidabrinis piestukas ir sidabrinis lupdazis doh.gif baisiai mandra buvau... cia buvo kazkur 13 metu doh.gif
Atsakyti
Pradejau dazytis anksti..kokioj 6 klasej turbut ar siek tiek anksciau, ir labai gailiuosi, nes dabar blakstienos atrodo isblukusios verysad.gif Dar kaip tada ir pinigu geresniems dazams pagailedavau, tai gal ir tas pakenke..Bet ka jau dabar, neatsuksiu laiko atgal, geriau savo vaikus paprotinsiu ateity biggrin.gif
Atsakyti
O as tik dabar nusprendziau,kad reikia pasimokyti biggrin.gif ,beveik 30 m. budama... rolleyes.gif ,tusa ir lupu blizgesi ir anksciau sugebedavau panaudoti,bet seselius,piestukus,skaistalus ir t.t....tik dabar pradejau blush-anim-cl.gif ...Skaitau SM ir mokausi thumbup.gif
Atsakyti
Pradėjau dažytis nuo 17 m. kažkur 11 klasėje - pudra, blakstienų tušas, o vėliau ir lūpų blizgis permatomas. doh.gif Dabar tiek nebesidažau, praėjo man ta dažymosi mada, tik akis paryškinu cool.gif
Atsakyti