Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

Pirmą kartą gal kokių 13metelių pasidažiau taip, kad išgąsdinau klasiokes, užėjusias pas mane prieš diskoteką... lotuliukas.gif Tą vakarą į šokius ėjau raudonomis akimis, nes kol nutryniau dažus - teko gerokai padirbėti. Antakiai ir akys buvo numaliavoti cheminiu pieštuku, šešėliai tuo metu madingi buvo juodi, o lūpdažiai tamsiai rudi... doh.gif Aišku kosmetika buvo ne mano, o mamos.
Vėliau iki kokių 18 metų naudojau tik akių apvedimui pieštuką ir tušą.
Dabar jau daug metų apsieinu su tušu, lūpų blizgiu (ir tai tik į darbą), o įpatingomis progomis ir šešėlį užtepu... wub.gif
Atsakyti
Tevai leido pasidazyti pirma karta kai atsvenciau 15-t a gimtadieni. I mokykla su ltusu atejau is viso tik viena kart agyvenime per isleistuves. Klasiokai buvo sokiruoti biggrin.gif nesitikejo, kad galiu buti "visai nieko" biggrin.gif

o siaip dazytis zmogiskai ismokau... budama beveik 30-ties doh.gif anksciau gi nebuvo tokiu super patareju, kaip zurnalai "cosmopolitan", "panele" ir kas ten dar? ax.gif
Atsakyti
nu pirmieji "salyciai" su kosmetika tai buvo turbut nagu lakas, kokiu 13-os (gal..) lupu blizgesiu naudojau , o taip tai gal nuo kokiu 16-os blakstienas tusu padazau nestipriai, tai tiesa pasakius ir iki siol mano visas makiazas toks ir tera biggrin.gif Aj nu ir dar papudruoju veiduka kad lygesnis atspalvis butu blush2.gif
Atsakyti
pirma karta tusa i ranka spaemiau 15 ar 14 nepamenu, o siaip tai ir db neesu linkus per daug maliavotis:)
Atsakyti
kažkaip visada maniau kad ir taip esu graži, tai dažytis ėmiau tik 12 klasėj, kokių 19 metų ėmiau naudoti tušą ir kreminę pudrą, iki tol naudojau tik lūpų blizgesius. rimčiau dažytis pradėjau pradėjusi lankyti universitetą rolleyes.gif iki šiol manau, kad be špakliaus atrodau geriau nei su juo, tai dažaus labai minimaliai smile.gif
Atsakyti
Aš buvau kokių 14,15 metų kai pirmą kartą klasiokės padažė blakstienas mokykloje, parėjusi nusivaliau, kad mama nepamatytų, nes skirtumas tai matėsi ohoho bis.gif po to kokių 16-os jau buvo lengva krem pudra... ir taip iki šiol. Aš manau, kad gera, šiuolaikinė kosmetika nekenkia, jei ji pritaikyta tavo odos tipui... 4u.gif O kai išeinu kur nepasidažiusi, atrodo, kad būčiau pamiršusi "aprengti" veidą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -freya-: 02 vasario 2008 - 16:18
Tušas ir šėšėliai - gal 16 metų.
Pudros - 12 klasėj.
Atsakyti
ajna sau, kokio mes nepersišpakliuojančios buvom bigsmile.gif mano puseserė su šaika jau 14 metų emais patapo su visais to atributais
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 02, 19:16)
ajna sau, kokio mes nepersišpakliuojančios buvom bigsmile.gif mano puseserė su šaika jau 14 metų emais patapo su visais to atributais

O kaip emo vaikai taip issitiesina plaukus ir tokius juos islaiko? bigsmile.gif
Atsakyti
po lako + želės buteluką kasdien. va kaip šitas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 02, 23:39)
po lako + želės buteluką kasdien. va kaip šitas

Idomu, kokia plauku bukle po kokio menesio tokio intensyvaus modeliavimo priemoniu naudojimo unsure.gif
Atsakyti
manau kaip ir po dredų - jei nebepatinka reikia kirpti von g.gif
Atsakyti