Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

Pradejau gal nuo kokiu 14 metu..bet tas dazymasis buvo minimalus...virsutines blakstienas tusu padazydavau rolleyes.gif
Atsakyti
man tuoj 17 metu,bet nesidazau,nebent maskuojama koki eistuka koki spuoga uztepu blizgi lupoms,dazniau vazelina 4u.gif
Atsakyti
Kažkur nuo 14os wink.gif. Bet minimaliai— koks blizgis ir tušas, nes blakstienomis pasigirti negaliu. Dabar irgi stengiuosi dažytis kuo minimaliau smile.gif.
Atsakyti
pamenu kai kokių 10 m. būdavau nueidavau pas kaimynką, kuri tada dažyt labai gražiai mokėjo... lotuliukas.gif Duodavau saldainių ar kokį bananą ir padažydavo lotuliukas.gif Jai jau 18 m. buvo tada ax.gif O pati tai gal kokių 14 m. pradėjau prieš berniukus dažytis... bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
na, ash tai kokioj 6-7 klasej... tai apie 13 metu... prasidejo shokiai, tai ir makiazhas i trasa smile.gif kaip kazhkas sake, taipogi labai neskoningai ir dabar net baisu prisimint smile.gif ex.... vaikyste, kvailyste smile.gif)
Atsakyti
Aš irgi gal 14 kokių g.gif ... Tai kai atsimenu, tai užsikraudavau be gailesčio doh.gif Dabar tušu, pravedimu... Lūpas kartais smile.gif
Atsakyti
14 metų.Bet tik tušu.Dabar kasdienai tik tušu,kartais akis apvedu ir vazelinu ar blizgesiu lūpas pasitepu. rolleyes.gif
Atsakyti
16-likos dovanų gavau pirmąjį tušą ir bespalvį nagų laką
Atsakyti
Na aš tai kai baigiau mokyklą, tada ir pradėjau dažytis, bet ir tai tik lūpdažiu (pamenu mano pirmas lūpdažis buvo iš Dzintars), paskui dar kartais šešėliais, bet be tušo doh.gif Na o dabar pagal pilną programą, bronzatas, šešėliai, akių pieštukas, tušas, lūpdažis arba lūpų blizgis smile.gif
Atsakyti
As astuntoj klasej buvau nusipirkusi lupdazi, naturalesnio atspalvio, o jau desimtoj klasej daziausi rimciau- kartais pudra, tusas, progom seseliai. Kaip dabar pagalvoju, galejau nesimaliavot pudra, vis vien odele dar jauna ax.gif
Atsakyti
Na,man 18, bet as dar nepradejau "normaliai" dazytis. Per koncertus tenka tiek issimaliavot,kad kasdien rankos kyla tik paimti tusa ir vazelina.
Atsakyti
Aš pradėjau dažytis 17 metų. Tai buvo tušas, blizgis ir kartais šešėliai.
Atsakyti