Įkraunama...
Įkraunama...

Tempur gaminiai

O kaip su vaikiskom pagalvem? Ten yra mazytes? Ar vaikai miega ant ju? Ar jos patogios? 4u.gif
Atsakyti
Na ka gi, patapau reklamos auka, lb geri atsiliepimai buvo apie Tempur pagalves, tai jau zinojau ko noresiu dovanu. Galvojau, kad kaina didele, tai reiskia ir preke gera, bet...
Turiu tempur original (ortopedine) pagalve jau kokius 3 metus. Sunkiai pratinaus, ant sono miegant vis ausys nutirpdavo, prabusdavau nuo sprando skausmo, pastoviai kaip sulauzyta ir taip kokius 2 men. Po to kiek geriau budavo, bet kartais vis tiek mesdavau as ja i sali ir miedogavau ant paparastos pukines. Pastaruoju metu keitineju tai ant didziojo kalnelio, tai ant mazojo miegu....
Gal su dydziu nepataikiau, pardaveja itikinejo, kad man reikia M dydzio, jis eina nuo 50 - 70 kg (jei neklystu), o as sveriu 54 kg, gal del to g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 21 balandžio 2010 - 12:57
As Tempur gaminiu neturiu, bet pries metus miegojau ant ju viesbutyje. Pagalves buvo ortopedines, koks ciuzinys, nepasakysiu. Issimiegojau fantastiskai jau pirma nakti, tai nesuprantu, kodel visi raso, kad reikia iprasti? g.gif Ar cia as nenormali, kad iskarto man viskas tiko, ar Lietuoje ne tokius Tempur parduoda kaip kitur???
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas pirkot Tempur sėdėjimą koreguojančia pagalvėlę?
Kokie atsiliepimai?
Galvoju galvoju ir nesuprantu kaip gali pakoreguoti jeigu pagalvėle minkšta?
Juk ant jos atsisėdus išsileis oras ir pasidarys plokščia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2010 08 04, 10:56)
Sveiki  4u.gif
Gal kas pirkot Tempur sėdėjimą koreguojančia pagalvėlę?
Kokie atsiliepimai?
Galvoju galvoju ir nesuprantu kaip gali pakoreguoti jeigu pagalvėle minkšta?
Juk ant jos atsisėdus išsileis oras ir pasidarys plokščia...  g.gif

Taip,turim... rolleyes.gif
Ji padeta ant kedes,kur stovi prie vyro kompo stalo.
Esame keturiese ir kompus turime keturis,bet,praktiskai,vyksta gincai,kai kazkas nori i ta vieta astsisesti biggrin.gif ,kodel? kas zino.... cool.gif
Atsakyti
turim jau turbut kokie 2,5metu, mano pagalves formos lotuliukas.gif niu paprasta, o vyro banguota tokia, tai as bent jau dziaugiuosi :)issimiegu gerai, patogiai, o tai svarbiausia miegui 4u.gif
Atsakyti
Mes turime Tempur čiužinį ir man labai keista skaityti komentarus, kur teigiama, kad savitėmis košmariškai miegama ar reikia pratintis prie jo. Net abejoju, ar tie komentarai ne iš piršto laužti... Mums šis čiužinys prilipo iš karto, be jokių pratinimūsi, puikiai išsimiegam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tradė @ 2010 02 12, 11:59)
Pries savaite parasiau prasyma grazinti pinigus ir pasiimti savo baisiuosius ciuzinius, bet dabar jie man aiskina, kad ciuziniai kaip ir apatiniai atgal nepriimami, nors ant ju mes bandem guleti vos pora valandu, ir tai pasitiese ne tik paklodes, bet ir pamikstukus. Taigi, uz didziulius pinigus isigijome dar didesni galvos skausma. Noriu pasakyti, kad pries perkant, labai gerai pagalvokite, ar galite savaite kita nemiegoti naktimis. Manau, kad yra ir tokiu ciuziniu, kuriuos pasitieses is karto gali miegoti, o ne atlikineti bandymus, ir kurie kainuoja tikrai zymiai pigiau.  schmoll.gif

o va čia kyla įtarimas, kad tie "paminkštukai" buvo abejotinos kokybės g.gif Ir nesuprantu kam ant Tempuro jie visai reikalingi????
Atsakyti
Labutis. Miegam ant tempuro jau 3 metai, ir pratintis prie jo tokrai nereikia. Jei paguldyciau zmogu nieko nezinanti apie tai, tikriausia jis gerai ismiegotu ir nesuprastu, kad miegojo ant tokio brangaus daikto biggrin.gif Daug kas galvoja, kad ten kaip tai ikrenti, islinksti, ilinksti. Nieko panasaus. Nuo kuno silumos palengva susiformuoji, net nesijaucia, o patogu labai.
Pagalves pas mane visos Simfonija, labai geros, o viena turiu tokia kitokia, atsieit zmonem kurie megsta rankas kistis po pagalve ir t.t. bet man geriau tinka Simfonija. Yra ju S, M, L dydziai. Visas emiau M, bet jei buna vyras pav. 2 metru lotuliukas.gif ir sveria 120 kg. tai gal jam ir L labiau tiktu. Zodziu reikia rinktis pagal save. O ortopedines yra skirtos labiau z lotuliukas.gif zmonem su kaklo problemom, ir tikrai girdejau, kad prie ju jau reikia iprasti.
Kam is draugu daviau parsinesti pagalves namo ir pamiegoti savaite, tai grynai visi jau turi tokias nusipirke, nes kol nepabande tai irgi nelabai tikejo, o dabar sako, kad nei matyti nenori paprastu.
Tai stai, prirasiau. Kainavo tai kainavo tas ciuzinys, na bet nors miegu kaip karaliene thumbup.gif
Atsakyti
na siandien nusipirkom tempur ciuzini ir pagalves, laukiu nesulaukiu parvykstant ju i namus. siaip yra teke ir anksciau ant ju miegoti tai man pratintis nereikia, puikiai issimiegu biggrin.gif
Atsakyti
Turime tempur ciuzini, pagalves ir esame jais labai patenkinti. Vaziuodami is namu visada vezames savo pagalves, nes ant kitu nebemokame miegoti blush2.gif Jeigu reiketu dar karta rinktis ar rekomenduoti, neabejodama atiduociau auksciausius vertinimus ir geriausias rekomendacijas Tempur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2010 11 02, 09:56)
Mes turime Tempur čiužinį ir man labai keista skaityti komentarus, kur teigiama, kad savitėmis košmariškai miegama ar reikia pratintis prie jo. Net abejoju, ar tie komentarai ne iš piršto laužti... Mums šis čiužinys prilipo iš karto, be jokių pratinimūsi, puikiai išsimiegam  4u.gif
Papildyta:

o va čia kyla įtarimas, kad tie "paminkštukai" buvo abejotinos kokybės  g.gif Ir nesuprantu kam ant Tempuro jie visai reikalingi????

Nera ciuziniu, prie kuriu nereiketu priprasti, nera sofu, prie kuriu nereiketu priprasti, nera grindu prie kuriu taip pat nereiketu pratintis, taip kaip nera zmonos su kuria nereiketu "apsitrinti"!!!
Isvykus kazkur ir miegant kazkokiam viesbutyje, zmogus buna pavarges, todel krenta kaip negyvas ir miega is karto,
o namuose yra kitaip, cia pakeitus lova ar ciuzini iskarto jausime, kad kazkas yra kitaip, nes kitaip ir yra ir buti kitaip negali.
Zmogus pripranta prie naujo ciuzinio ar lovos per 1-3 menesius, cia turima omeny ir fiziologiniai ir psichologiniai dalykai.
Koja kisa psichologiniai, ypac, kai zmogus save grauzia del to, kad per mazia skyre demesio kainos ir kokybes analyze, jauciasi permokejes ir t.t. Normalu, kad tokiu atveju yra ieskoma viniu... o kalti lieka isigyti daiktai arba pardavejai, deja, kaltas yra tik pats zmogus, kuris prieme sprendima pirkti!
Atsakyti
kur perkate tempur gaminius? ir gal zinote kur galima ju isigyti pigiau? ax.gif
Atsakyti