QUOTE(Tradė @ 2010 02 12, 11:59)
Noriu pratesti tema apie tempur ciuzinius. Nusipirkome mes juos galvodami, kad galesime miegoti kaip kudikiai pamirse visus dienos rupescius, bet isigijome didziuli galvos skausma. Pasirodo, kad nusipirkes ciuzini, turi dar pora savaiciu naktimis nemiegoti, nes reikia prie jo priprasti. Mums buvo taip: atsiguleme ir ikritome i duoba, is kurios verciantis vel reikejo gulti ant kalno ir vel laukti, kol ciuzinys atras tavo kuno formas. Zinoma, po valandos bandymu nusprendeme, kad reikia traukti tempur is lovos ir, padeje senuosius ciuzinius, uzmigome kaip kudikiai. Kita ryta paskambinau i tempur salona ir jie bande aiskinti, kad reikia kokia savaitele pratintis, bet mielieji, nakti as turiu miegoti, nes ryte man reikia eiti i darba ir dirbti su klientais. Dar kitas niuansas - jei isvaziuoju kur nors savaitelei kitai, tai grizusi vel turiu nemiegoti savaitele kita, kad priprastu ciuzinys prie mano kuno. Pries savaite parasiau prasyma grazinti pinigus ir pasiimti savo baisiuosius ciuzinius, bet dabar jie man aiskina, kad ciuziniai kaip ir apatiniai atgal nepriimami, nors ant ju mes bandem guleti vos pora valandu, ir tai pasitiese ne tik paklodes, bet ir pamikstukus. Taigi, uz didziulius pinigus isigijome dar didesni galvos skausma. Noriu pasakyti, kad pries perkant, labai gerai pagalvokite, ar galite savaite kita nemiegoti naktimis. Manau, kad yra ir tokiu ciuziniu, kuriuos pasitieses is karto gali miegoti, o ne atlikineti bandymus, ir kurie kainuoja tikrai zymiai pigiau.
Nu jooo, labai keista, nes mes kai nusipirkom tempur ciuzini aisku pirma naktis buvo siaubinga... negalejom miegoti, atsibudom ir abudu ziurim vienas i kita.. Ar tau buvo smagu miegoti? Man vyras sako miegojau kaip dobej kaz kokioj as jam As irgi.. Sunerimome siek tiek, nes sitas daiktas tikrai nemazai kainavo.. O kaz kaip kita nakti buvo jau geriau, ir geriau ir geriau! Dabar jau greit bus du metai kaip miegam ir esam labai laimingi.. Viena tik problema, kai tenka miegoti kur nors kitur, tada pagalvoji kad be tempuro nelabai jau ir pamiegosi

Aisku mes dar ir pagalves tempuro iskarto pirkom! Super daiktai
Dabar tik galvoju ka daryti su savo dukryte, jai yra tik 1 metukai o ji daug mieliau miega ir musu lovoj ir ypac ant mano pagalves.. tai galvoju negi reiks jai irgi tempur pagalvyte kokia pirkt?
Gal kas esat pirke savo vaikuciui tempur pagalve???