Įkraunama...
Įkraunama...

Tempur gaminiai

Labas vakaras 4u.gif norėjau paklausti, gal kas nors turite įsigiję tempur automobilio sėdynės atramėlę, norėčiau sužinoti apytiksles kainas... ax.gif
Atsakyti
Man Tempur super pirkinys 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau įsigyti Tempur čiužinį. Kadangi kaina tikrai didelė, tai vis dvejoju, ar tai gera investicija. Kad čiužinys geras, supratau parduotuvėje, kai tik atsigulus pajutau, kaip nugara atsipalaidavo.
Labai įdomūs atsiliepimai bent 5 metus naudojančių Tempur čiužinį, nes būtent ilgaamžiškumo klausimas labiausiai neduoda ramybės 4u.gif
Atsakyti
Noriu pratesti tema apie tempur ciuzinius. Nusipirkome mes juos galvodami, kad galesime miegoti kaip kudikiai pamirse visus dienos rupescius, bet isigijome didziuli galvos skausma. Pasirodo, kad nusipirkes ciuzini, turi dar pora savaiciu naktimis nemiegoti, nes reikia prie jo priprasti. Mums buvo taip: atsiguleme ir ikritome i duoba, is kurios verciantis vel reikejo gulti ant kalno ir vel laukti, kol ciuzinys atras tavo kuno formas. Zinoma, po valandos bandymu nusprendeme, kad reikia traukti tempur is lovos ir, padeje senuosius ciuzinius, uzmigome kaip kudikiai. Kita ryta paskambinau i tempur salona ir jie bande aiskinti, kad reikia kokia savaitele pratintis, bet mielieji, nakti as turiu miegoti, nes ryte man reikia eiti i darba ir dirbti su klientais. Dar kitas niuansas - jei isvaziuoju kur nors savaitelei kitai, tai grizusi vel turiu nemiegoti savaitele kita, kad priprastu ciuzinys prie mano kuno. Pries savaite parasiau prasyma grazinti pinigus ir pasiimti savo baisiuosius ciuzinius, bet dabar jie man aiskina, kad ciuziniai kaip ir apatiniai atgal nepriimami, nors ant ju mes bandem guleti vos pora valandu, ir tai pasitiese ne tik paklodes, bet ir pamikstukus. Taigi, uz didziulius pinigus isigijome dar didesni galvos skausma. Noriu pasakyti, kad pries perkant, labai gerai pagalvokite, ar galite savaite kita nemiegoti naktimis. Manau, kad yra ir tokiu ciuziniu, kuriuos pasitieses is karto gali miegoti, o ne atlikineti bandymus, ir kurie kainuoja tikrai zymiai pigiau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tradė @ 2010 02 12, 10:59)
Noriu pratesti tema apie tempur ciuzinius. Nusipirkome mes juos galvodami, kad galesime miegoti kaip kudikiai pamirse visus dienos rupescius, bet isigijome didziuli galvos skausma. Pasirodo, kad nusipirkes ciuzini, turi dar pora savaiciu naktimis nemiegoti, nes reikia prie jo priprasti. Mums buvo taip: atsiguleme ir ikritome i duoba, is kurios verciantis vel reikejo gulti ant kalno ir vel laukti, kol ciuzinys atras tavo kuno formas. Zinoma, po valandos bandymu nusprendeme, kad reikia traukti tempur is lovos ir, padeje senuosius ciuzinius, uzmigome kaip kudikiai. Kita ryta paskambinau i tempur salona ir jie bande aiskinti, kad reikia kokia savaitele pratintis, bet mielieji, nakti as turiu miegoti, nes ryte man reikia eiti i darba ir dirbti su klientais. Dar kitas niuansas - jei isvaziuoju kur nors savaitelei kitai, tai grizusi vel turiu nemiegoti savaitele kita, kad priprastu ciuzinys prie mano kuno. Pries savaite parasiau prasyma grazinti pinigus ir pasiimti savo baisiuosius ciuzinius, bet dabar jie man aiskina, kad ciuziniai kaip ir apatiniai atgal nepriimami, nors ant ju mes bandem guleti vos pora valandu, ir tai pasitiese ne tik paklodes, bet ir pamikstukus. Taigi, uz didziulius pinigus isigijome dar didesni galvos skausma. Noriu pasakyti, kad pries perkant, labai gerai pagalvokite, ar galite savaite kita nemiegoti naktimis. Manau, kad yra ir tokiu ciuziniu, kuriuos pasitieses is karto gali miegoti, o ne atlikineti bandymus, ir kurie kainuoja tikrai zymiai pigiau.  schmoll.gif

drinks_cheers.gif mums taip buvo su pagalve...tai grazinom!
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2009 11 25, 18:11)
Jau 2 metus abu miegam ant siu pagalviu: http://www.tempur.lt...galves/comfort/
Viskas super, man tai labai patinka. Jei kambaryje vesiau, tai ji tikrai buna kieta, o jei silciau, ji suminksteja

as irgi ant tokios miegu jau gal metus 4.Komentaras vienas-veziojuos su savim,jei planuojam nakvoti ne namie lotuliukas.gif .Zodziu ner lygiu
Atsakyti
[quote=Tradė,2010 02 12, 11:59]
Noriu pratesti tema apie tempur ciuzinius. Nusipirkome mes juos galvodami, kad galesime miegoti kaip kudikiai pamirse visus dienos rupescius, bet isigijome didziuli galvos skausma. Pasirodo, kad nusipirkes ciuzini, turi dar pora savaiciu naktimis nemiegoti, nes reikia prie jo priprasti. .....

O koki modelį pirkote? ta prasme kiek cm?
Dar įdomu pasidarė, o kai bandėte nejautėt, kad čiužinys prisiformuoja ir įsmengi?
Atsakyti
QUOTE(Tradė @ 2010 02 12, 09:59)
Noriu pratesti tema apie tempur ciuzinius. Nusipirkome mes juos galvodami, kad galesime miegoti kaip kudikiai pamirse visus dienos rupescius, bet isigijome didziuli galvos skausma. Pasirodo, kad nusipirkes ciuzini, turi dar pora savaiciu naktimis nemiegoti, nes reikia prie jo priprasti. Mums buvo taip: atsiguleme ir ikritome i duoba, is kurios verciantis vel reikejo gulti ant kalno ir vel laukti, kol ciuzinys atras tavo kuno formas. Zinoma, po valandos bandymu nusprendeme, kad reikia traukti tempur is lovos ir, padeje senuosius ciuzinius, uzmigome kaip kudikiai. Kita ryta paskambinau i tempur salona ir jie bande aiskinti, kad reikia kokia savaitele pratintis, bet mielieji, nakti as turiu miegoti, nes ryte man reikia eiti i darba ir dirbti su klientais. Dar kitas niuansas - jei isvaziuoju kur nors savaitelei kitai, tai grizusi vel turiu nemiegoti savaitele kita, kad priprastu ciuzinys prie mano kuno. Pries savaite parasiau prasyma grazinti pinigus ir pasiimti savo baisiuosius ciuzinius, bet dabar jie man aiskina, kad ciuziniai kaip ir apatiniai atgal nepriimami, nors ant ju mes bandem guleti vos pora valandu, ir tai pasitiese ne tik paklodes, bet ir pamikstukus. Taigi, uz didziulius pinigus isigijome dar didesni galvos skausma. Noriu pasakyti, kad pries perkant, labai gerai pagalvokite, ar galite savaite kita nemiegoti naktimis. Manau, kad yra ir tokiu ciuziniu, kuriuos pasitieses is karto gali miegoti, o ne atlikineti bandymus, ir kurie kainuoja tikrai zymiai pigiau.  schmoll.gif

Tai labai keistas tas įkritimas į duobę, kiek pati bandžiau, tai tik tam tikros kūno vietos truputį įdumba, negi ilgiau pagulėjus visai susmengi? Galvojame su vyru įsigyti 20cm gylio. O jūsiškiai kokio? Jūs Lietuvoje įsigijote?
Atsakyti
QUOTE(Tradė @ 2010 02 12, 11:59)

Nu jooo, labai keista, nes mes kai nusipirkom tempur ciuzini aisku pirma naktis buvo siaubinga... negalejom miegoti, atsibudom ir abudu ziurim vienas i kita.. Ar tau buvo smagu miegoti? Man vyras sako miegojau kaip dobej kaz kokioj as jam As irgi.. Sunerimome siek tiek, nes sitas daiktas tikrai nemazai kainavo.. O kaz kaip kita nakti buvo jau geriau, ir geriau ir geriau! Dabar jau greit bus du metai kaip miegam ir esam labai laimingi.. Viena tik problema, kai tenka miegoti kur nors kitur, tada pagalvoji kad be tempuro nelabai jau ir pamiegosi smile.gif Aisku mes dar ir pagalves tempuro iskarto pirkom! Super daiktai thumbup.gif
Dabar tik galvoju ka daryti su savo dukryte, jai yra tik 1 metukai o ji daug mieliau miega ir musu lovoj ir ypac ant mano pagalves.. tai galvoju negi reiks jai irgi tempur pagalvyte kokia pirkt?
Gal kas esat pirke savo vaikuciui tempur pagalve??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tradė @ 2010 02 12, 12:59)
Noriu pratesti tema apie tempur ciuzinius. Nusipirkome mes juos galvodami, kad galesime miegoti kaip kudikiai pamirse visus dienos rupescius, bet isigijome didziuli galvos skausma. Pasirodo, kad nusipirkes ciuzini, turi dar pora savaiciu naktimis nemiegoti, nes reikia prie jo priprasti. Mums buvo taip: atsiguleme ir ikritome i duoba, is kurios verciantis vel reikejo gulti ant kalno ir vel laukti, kol ciuzinys atras tavo kuno formas. Zinoma, po valandos bandymu nusprendeme, kad reikia traukti tempur is lovos ir, padeje senuosius ciuzinius, uzmigome kaip kudikiai. Kita ryta paskambinau i tempur salona ir jie bande aiskinti, kad reikia kokia savaitele pratintis, bet mielieji, nakti as turiu miegoti, nes ryte man reikia eiti i darba ir dirbti su klientais. Dar kitas niuansas - jei isvaziuoju kur nors savaitelei kitai, tai grizusi vel turiu nemiegoti savaitele kita, kad priprastu ciuzinys prie mano kuno. Pries savaite parasiau prasyma grazinti pinigus ir pasiimti savo baisiuosius ciuzinius, bet dabar jie man aiskina, kad ciuziniai kaip ir apatiniai atgal nepriimami, nors ant ju mes bandem guleti vos pora valandu, ir tai pasitiese ne tik paklodes, bet ir pamikstukus. Taigi, uz didziulius pinigus isigijome dar didesni galvos skausma. Noriu pasakyti, kad pries perkant, labai gerai pagalvokite, ar galite savaite kita nemiegoti naktimis. Manau, kad yra ir tokiu ciuziniu, kuriuos pasitieses is karto gali miegoti, o ne atlikineti bandymus, ir kurie kainuoja tikrai zymiai pigiau.   schmoll.gif

Labai keistas Jusu komentaras, nors mes zmones juk esame skirtingi smile.gif Mano brangusis uzsake Tempur ciuzini man nezinant , persikraustymo i nauja nama proga. Pasiutau nezmoniskai , suzinojusi pirkinio kaina. Dar labiau susierzxinau, kai beveik nemiegojau 2 naktis, bet juk neismesi. Trecia naktis isties buvo pakenciama ir po savaites atsiprasinejau, buvo geda, kad koneveikiau savo brangiausia blush2.gif Jau sesti metai miegam ir tikrai su niekuo negaleciau palyginti to nesvarumo jausmo, miegant ant ciuzinio. Vienu zodziu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggija: 12 kovo 2010 - 13:58
QUOTE(Lolute @ 2008 01 07, 02:08)
Pagaliau ir as isijigau Tempur Simphony pagalve. Tiesa ji minksciausia is visu Tempur. Ortopedines formos neisdrisau pirkt, nes kai pameginau ant jos pagulet jau laaabai kieta pasirode ir labai jau letai prie msu formu prisitaiko. Dar tik 2 naktis miegojau, tai visai neblogai sekasi pripratinet smile.gif tik jau tas kvapas  doh.gif  , kaip cia jau kazkas ir rase... Po to kai ji visa diena miegamai isgulejo vakare uzejau - tai jautese oj-jo-joj... man net mintis  buvo, kad gal ir Tempur'us i Lietuva veza kaip i trecias salis, t.y. prastesnes kokybes, kaip kad buna su sauskelnem, skalbimo priemonem ir t.t.?  g.gif

Na, kadangi aš "užveisiau" šia tema tai pasidalinsiu savo tolimesne patirtimi su tą mano pagalve - rezultate as ant jos nemiegu, tapo vienu momentu man nebepatogu, gal dėl to, kad jau buvau atpratus, po atostogu. Bet is principo manes nedziugina tai, kad prie jos kaskart reikia pripratinet... Na, o mano vyras dabar ja igaves mielai ant jos miega. Visi mes skirtingi. Ir eilini karta pasitvirtina, kad ner daiktu, kurie 100% patiktu visiems ir jau yra tokie superiniai, kad jau gali visiems rekomenduot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolute: 16 balandžio 2010 - 22:00
idomus komentarai apie ciuzinius g.gif

As tai turiu pagalve-jau kokius 4metus-ko gero pats geriausias penkmecio pirkinys sau wub.gif -net vaziuodama nakvynei kitur-vezuosi pagalvyte savo thumbup.gif
Atsakyti