Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, virusai ir kitokios zarazos...

QUOTE(lynkute @ 2006 01 25, 17:02)
visos zarazos pagydomos tik zinau kad chlamidijos tai sunkiai ir jas intensyviai reikia gydyt nes jei nors biski liks jos dauginasi. doh.gif

Man gydytoja sakė atvirkščiai - kad chlamidijos lengviausiai pagydomos g.gif Užtenka kelių tablečių blush2.gif

QUOTE(Katuliux @ 2006 01 25, 18:57)
o kaip su ureaplazmom blink.gif  ar realu kad jas galima isigydyti per 3 dienas nes as geriau berots submameda ar kazkas panasaus tokie antibijotikai ax.gif  atsakykit, ar galejau issigydyti taip greit g.gif

Man atrodo priklauso nuo organizmo ir tinkamai parinktų antibiotikų pagal jautrumo testą - man pavyzdžiui ureoplazmų neišgydė per 4 ar penkis kursus antibiotikų blink.gif o gal tik pinigus melžė, dabar jau abejoju, nes po to jos "savaime" dingo blink.gif

QUOTE(Katuliux @ 2006 01 26, 08:47)
na tai siandiena reiks po darbo nuvaziuoti ir pasidaryti tyrimuka doh.gif . Mergaites ka galetumete pasiulyti, pagerti kad atstatyti mikrofolra g.gif  na as gal cia ir ne i tema blush2.gif  bet gydytoja sake kad po antibijotiku yra butina ax.gif vaistininke sake galima ir jogurtu su tom bi fi do bakterijom, bet man kazkaip nelabai tikisi kad pavalgius jogurtu "parduotuviniu" mano gerosios bakterijos atsistatytu, o ka jus manot g.gif

Jogurtas tikrai padeda thumbup.gif Ypač jogurdo kapsulės, anksčiau sirgdavau visokiais uždegimais grybeliais ir t.t. kas pora mėnesių, o dabar jau esu užmiršusi, ką tai reiškia- o darant gimdos kaklelio pasėlį net rado tų bifido-bakterijų thumbup.gif Reiškias superinė flora mirksiukas.gif
Atsakyti
na tai siandiena reiks po darbo nuvaziuoti ir pasidaryti tyrimuka  . Mergaites ka galetumete pasiulyti, pagerti kad atstatyti mikrofolra  na as gal cia ir ne i tema  bet gydytoja sake kad po antibijotiku yra butina  vaistininke sake galima ir jogurtu su tom bi fi do bakterijom, bet man kazkaip nelabai tikisi kad pavalgius jogurtu "parduotuviniu" mano gerosios bakterijos atsistatytu, o ka jus manot

as tai geriu pastoviai Lepikol ten daug tu geruju bakteriju ir zarnynui labai gerai ,geriu po kokias 5 kapsules per diena .aisku jos nepigios bet perku puse buteliuko tai uz 90 kapsuliu kaina 25.5lt., o pilna bonkute kainuoja 51lt.bet ten net 180kapsuliu.
Atsakyti

Jogurtas tikrai padeda thumbup.gif Ypač jogurdo kapsulės, anksčiau sirgdavau visokiais uždegimais grybeliais ir t.t. kas pora mėnesių, o dabar jau esu užmiršusi, ką tai reiškia- o darant gimdos kaklelio pasėlį net rado tų bifido-bakterijų thumbup.gif Reiškias superinė flora mirksiukas.gif
[/quote]
o kokios ten jogurto kapsules gal galetum tikslai parasyti nusipirkciau mirksiukas.gif nes tie grybai doh.gif doh.gif nenoriu tokiu draugu ir palydovu kas men., tenka gerti mykomax, arba duflucan schmoll.gif schmoll.gif noriu buti sveika, + kad IUI pirmasis arteja, reikia biski pasigrudinti ir sveikatele pagerinti wub.gif
Atsakyti
Katuliux, taip ir prašyk vaistinėj - jogurto kapsulių 4u.gif
Atsakyti
Ir aš naudoju jogurto kapsulės. Ir visai nebrangios. 30 kapsulių apie 13lt.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 08, 21:14)
Katuliux, taip ir prašyk vaistinėj - jogurto kapsulių 4u.gif

Dieve, ir kaip jus mane tokia vepla pakenciate doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,
stai ir man teko apsilankyti pas jus... verysad.gif
Nes padarius tyrimus išaiškėjo, kad turiu ureplazmu ir kardioplazmu (jei teisingai parašiau) cry.gif Nebežinau ka ir daryti... Tiek laiko sugaišta... Nors iki šiol viskas, anot daktarų , buvo tvarkoj...Rytoj pasakys atsakymą dėl chlamidijų...
Nors perskaičiau visa tema, bet taip ir gerai nežinau... Ar pas mane tikrai viskas labai blogai ir ar imanoma pasveikti...
Atsakykit kas galit...
Busiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetucia @ 2006 02 28, 17:08)
Sveikos mergytes,
stai ir man teko apsilankyti pas jus... verysad.gif
Nes padarius tyrimus išaiškėjo, kad turiu ureplazmu ir kardioplazmu (jei teisingai parašiau) cry.gif  Nebežinau ka ir daryti... Tiek laiko sugaišta... Nors iki šiol viskas, anot daktarų , buvo tvarkoj...Rytoj pasakys atsakymą dėl chlamidijų...
Nors perskaičiau visa tema, bet taip ir gerai nežinau... Ar pas mane tikrai viskas labai blogai ir ar imanoma pasveikti...
Atsakykit kas galit...
Busiu labai dėkinga 4u.gif

Sveika, visu pirma nurimk, nėra jau taip blogai smile.gif . Blogiausia zaraza yra chlamidijos, nors jas dabar pakankamai lengva užmušti, tačiau jos gali būti pridariusios nelabai gerų darbų tavo organizmo atžvilgiu, pvz. gali būti kiaušintakių nepraeinamumas, gleivinės pakeitimas ir kt. Žodžiu svarbiausia, kad nebūtų chlamidiozės. Dėl kitų bakterijų, ureplazmų ar mycoplazmų truputį yra kitaip, kaip sako gydytojai tų plazmų turi beveik visi, tik jos randamos labai sunkiai, todėl diagnozuoti sudėtinga, o kai jos viršija leistiną normą, tai tuomet ir pastebi gydytojai tų plazmų padidėjimą. tiek ureplazmos, tiek myckoplazmos taip pat nėra geros bakterijos ir taip pat gali pakenkti, tačiau manu, jos yra mažiau baisios nei chlamidijos.
Na apie kardioplazmas aš nieko nežianu ir negirdėjau.
Visos plazmos ir chlamidijos gydomos antiobiotikais, kurie turi būti paskirti gydytojai, išsiaiškinus, kokia antibiotikų rūšis gali juos sunaikinti. taigi prašyk, kad būtinai nurodytų su kokiais antibiotikais gydytis. Reikia gydytis abiems tau ir tavo vyrui, plazmų gydymas užtrunka apie 14 dienų, chlamidijų gali ir žymiai trumpiau, priklauso nuo to, kokius vaistus gersi.
Mylėtis gydymo metu galima tik su prezervatyvu. Ir dar is karto gali gerti vitaminus, jogurto kapsules, kad visiškai neišnaikintų gerųjų bakterijų. 4u.gif

Atsakyti
ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif tiesiog aš. Tikiuosi rytoj man pasakys kad chlamidijų pas mane nėra... ax.gif
Atsakyti
Merginos, pagelbekit man! paaiskinkit, man tundrai blush2.gif , kaip tai gali buti, kad pries 2 men, atlikus ureaplasmu ir mikroplasmu tyrimus rasta tik ureaplasmu, o dabar sugerus doze antibiotiku rasta ir mikroplasmu, nors pas vyra viskas ciki g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgelita @ 2006 03 02, 09:43)
Merginos, pagelbekit man! paaiskinkit, man tundrai  blush2.gif , kaip tai gali buti, kad pries 2 men, atlikus ureaplasmu ir mikroplasmu tyrimus rasta tik ureaplasmu, o dabar sugerus doze antibiotiku rasta ir mikroplasmu, nors pas vyra viskas ciki  g.gif  blush2.gif

jau rašė Tiesiog ašsmile.gif, kad šitų bakterijų nedideliais kiekiais yra beveik pas kiekvieną, o randama tuomet, kai skaičius viršyja nustatytą blush2.gif
Todėl tikėtina, kad nuo antibiotikų nusilpus organizmui mikoplazmos irgi pradėjo daugintis blink.gif
Patarimas - stiprinti organizmą, nes antibiotikai kad ir pagydo "vienam kartui", t.y. sumažina skaičių, bet po to vėl gali būti tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 03 02, 10:36)
jau rašė Tiesiog ašsmile.gif, kad šitų bakterijų nedideliais kiekiais yra beveik pas kiekvieną, o randama tuomet, kai skaičius viršyja nustatytą blush2.gif
Todėl tikėtina, kad nuo antibiotikų nusilpus organizmui mikoplazmos irgi pradėjo daugintis blink.gif
Patarimas - stiprinti organizmą, nes antibiotikai kad ir pagydo "vienam kartui", t.y. sumažina skaičių, bet po to vėl gali būti tas pats  doh.gif

O ka vartoti, kad sustiprinciau organizma? Ka gali patarti? g.gif blush2.gif
Atsakyti