Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, virusai ir kitokios zarazos...

QUOTE(Miglužė @ 2006 05 03, 21:16)
Tai kad antibiotikograma nustatoma visada (bent kiek man žinoma), bet ji parodo bakterijos jautrumą antibiotikui, o ne žmogaus reakciją į jį biggrin.gif Viduriuosi ar ne, tai jau indviduali reakcija, jos iš tyrimo niekaip nenustatysi.

Na gal truputį ir ne taip sudėsčiau savo mintis blush2.gif
Aš tik norėjau pasakyti, kad reikia abiems nustatyti, o ne vienam, kaip buvo mūsų atveju. Man nustatė, kad geriausisi tiktų dotaciklinas, o vyrui išrašė tokius pačius vaistus,kurie tinka man, o jis pasirodo yra elergiškas tiems antibiotikams biggrin.gif
Taigi turėjo bėdos doh.gif man net jo gaila buvo.
Atsakyti
Bet antibiotigrama nerodo kam tu alergiškas ar ne, rodo ar tave veiks tie vaistai, ar organizmas nereaguos į jais gydymą.
Atsakyti
O mano istorija tokia:  1 men. rasti enterococcus- geriau Unasyn  2 men. rasta visko daugiau enterococcus, escherichia, klebsiella- geriau Macmiror  3 men. rata tu zarazu vel enterococcus ir klebsiella- nieko si karta negeriau  4 men. nieko nerasta (pakeiciau tik laboratorija)

ashley mano panasi situacija kiekviena men. vis kitokios bakterijos dabar nusprendziau niekuo negydyti,nes vienas isgydai,kitos matyt nuo antibjotiku atsiranda ,nes nusilpsta nuo antibjotiku imunine sistema ir jos atsiranda g.gif
dabar nusipirkau imunitetui stiprinti welwoman vitaminu ir geriu lepikoli zarnynui. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 04 gegužės 2006 - 06:30
O man ką tik išganinga mintis šovė - o negali visi tie brudai dėl dexametasono atsirast? Juk jis silpnina imunitetą g.gif Dabar pagalvojau, kad kol jo negėriau, tai ir tepinėlis buvo švarus, o dabar...

O wellwoman ir aš turėjau, pusę pakuotės išmečiau, taip vimdė kaskart išgėrus schmoll.gif Ot nepamislijau, galėjau kam nors padovanot, kas jį toleruoja.. blush2.gif
Atsakyti
O man ką tik išganinga mintis šovė - o negali visi tie brudai dėl dexametasono atsirast? Juk jis silpnina imunitetą  Dabar pagalvojau, kad kol jo negėriau, tai ir tepinėlis buvo švarus, o dabar...    O wellwoman ir aš turėjau, pusę pakuotės išmečiau, taip vimdė kaskart išgėrus  Ot nepamislijau, galėjau kam nors padovanot, kas jį toleruoja..

aplamai situ zarazu nebuvo,bet padare abrazija nes buvo nesivystantis ir prasidejo lyst visokie velniai g.gif
o del welwomen tai dar nezinau tik antra diena geriu tai dar nieko nejauciu schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Tai merginos ar kuri gydetes ureaplazmas su sumamed. Pas mane chlamidiju nerado. Pasiskaicius visiskai pasimeciau. Sakes, net nezinau ka daryt, gal pakartot man ta tepineli, bet labai nenoriu tempt gumos. Visiskai susipainiojau
Atsakyti
QUOTE(liepax @ 2006 05 04, 21:39)
Tai merginos ar kuri gydetes ureaplazmas su sumamed. Pas mane chlamidiju nerado. Pasiskaicius visiskai pasimeciau. Sakes, net nezinau ka daryt, gal pakartot man ta tepineli, bet labai nenoriu tempt gumos. Visiskai susipainiojau

Na ką tau daryti tai aš nežinau. Nes aš taip pat čia besiskaitinėdama pasimečiau. Jau pradėjau galvoti, gal ir pas mane tų ureplazmų yra. Nors aš tyrimą tik dėl chlamidijų dariau. Gal pabandyk pas kitą gydytoją nueiti.
O tu kaip nors tas ureplazmas jauti?
Ir kur tą tyrimą galima pasidaryti? blush2.gif
Atsakyti
Jaust as tai nieko nejauciu,man gydytojas liepe atlikt tam tikrus tyrimus,pasiziuret ar nera uzdegimo, kadangi tikriausiai skirs atlikt gimdos nuotrauka. Tai vot ir rado ta zaraza. Dabar man ja reikia issigydyt ir pakartot tyrima.O tada ziuresim...
Atsakyti
O wellwoman ir aš turėjau, pusę pakuotės išmečiau, taip vimdė kaskart išgėrus schmoll.gif Ot nepamislijau, galėjau kam nors padovanot, kas jį toleruoja.. blush2.gif
[/quote]

o manirgi tas pats. vos spedavau iki klozeto nulekt. vos pora tablecikiu isgeriau, o likusias mamai atidaviau ( jai tai tiko). bet kai tai pasakiau K, tai jis labai nusistebejo... nors panasi reakcija ir mano vyrui nuo Wellman.
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2006 05 04, 23:46)
o manirgi tas pats.  vos spedavau  iki klozeto nulekt. vos pora tablecikiu  isgeriau, o likusias mamai atidaviau ( jai tai tiko). bet kai tai pasakiau K, tai jis labai nusistebejo... nors panasi reakcija ir mano vyrui nuo Wellman.

Mano vyras tai ramiai sugėrė wellman, bet po to kai man taip "tiko" wellwoman, iš principo ir jam nepirkau biggrin.gif Sakiau, to brudo negers ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepax @ 2006 05 04, 20:39)

As chlamidijas gydziausi su sumamedu. Na po metu pakartojus tyrima ju nebebuvo, taciau savo juoda darba kiausintakiams jos padare verysad.gif
Atsakyti
Gal kas susidūrėte su bendra pakilusia kūno temperatūra? Jau keleta men kūno tem svyruoja apie 37.2 ir daugiau. jokių kitų simptomų nejaučiu, dariausi kraujo ir šlapimo tyrimus -normalūs.Pasiūlė pagerti bronchomunalio, imuniniai sistemai stiprinti.
Atsakyti