Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, virusai ir kitokios zarazos...

QUOTE(ralija @ 2006 05 12, 19:22)
Gal kas susidūrėte su bendra pakilusia kūno temperatūra? Jau keleta men kūno tem svyruoja apie 37.2 ir daugiau. jokių kitų simptomų nejaučiu, dariausi kraujo ir šlapimo tyrimus -normalūs.Pasiūlė pagerti bronchomunalio, imuniniai sistemai stiprinti.

O man jau keleta metu tokia temperatura. Kur ir ka as nesityriau, bet nieko neranda. Dabar jau sako, gal tavo tokia pastovi ir normali g.gif Ko tik negeriau, organizma stiprinau, nieko, tas pats. Tai gal tau kaip man?
Atsakyti
QUOTE(liepax @ 2006 05 04, 20:39)
Tai merginos ar kuri gydetes ureaplazmas su sumamed. Pas mane chlamidiju nerado. Pasiskaicius visiskai pasimeciau. Sakes, net nezinau ka daryt, gal pakartot man ta tepineli, bet labai nenoriu tempt gumos. Visiskai susipainiojau

Ka tik sugerem su vyru sumamed doze. Tyrimus kartosim po menesio. Siaip teorija, kad ureaplazmu nereikia gydyti, nera teisinga. Nuo sitos ligos atsiranda saaugos pilve, issivysto nevaisingumas, o siaip bet kokia zaraza reikia gydyti. As labai tikiu, kad butent tai ir yra musu nevaisingumo priezastimi ir issigyde sita nezinia is kur atsiradusia zaraza galesim dziaugtis leliuku. Jei tau gydytoja paskyre situos vaistus, tai ir gerk, jei pasitiki ja. As savo gydytoja visiskai pasitikiu ir zinau, kad viskas bus thumbup.gif .
Atsakyti
Mergaitė, gal kuri nors galite man atsakyti.
Ar pasidarius ŽPV tyrimą galima iš jo nustatyti ar yra ureplazmų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2006 05 23, 21:03)
Mergaitė, gal kuri nors galite man atsakyti.
Ar pasidarius ŽPV tyrimą galima iš jo nustatyti ar yra ureplazmų? blush2.gif

Kiekvienai infekcijai ar virusui daromas atskiras tyrimas, ŽPV tyrimas parodo tik ar yra ŽPV, daugiau nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 24 gegužės 2006 - 08:03
mergaitės, padėkit, nes galutinai susipainiojau. kuriuo metodu tikslingiausia ir tiksliau tirtis chlamidijas ir likusias plazmas: iš kraujo ar iš tepinėlio iš šlaplės? g.gif pamenu, kad jau apie tai kažką kalėjom, bet neradau tų pokalbių. dėkui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 06 27, 12:03)
mergaitės, padėkit, nes galutinai susipainiojau. kuriuo metodu tikslingiausia ir tiksliau tirtis chlamidijas ir likusias plazmas: iš kraujo ar iš tepinėlio iš šlaplės?  g.gif pamenu, kad jau apie tai kažką kalėjom, bet neradau tų pokalbių. dėkui.  4u.gif

Tepineliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 06 27, 12:03)
mergaitės, padėkit, nes galutinai susipainiojau. kuriuo metodu tikslingiausia ir tiksliau tirtis chlamidijas ir likusias plazmas: iš kraujo ar iš tepinėlio iš šlaplės?  g.gif pamenu, kad jau apie tai kažką kalėjom, bet neradau tų pokalbių. dėkui.  4u.gif

Tyrėmės du kartus dėl chlamidijų. Moteriai imamas tepinėlis iš makšties ir šlaplės, vyrui iš šlaplės.
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 06 27, 12:48)
Tyrėmės du kartus dėl chlamidijų. Moteriai imamas tepinėlis iš makšties ir šlaplės, vyrui iš šlaplės.

Nežinau, kaip dėl chlamidijų, bet dėl ureplazmų man gydytoja paaiškino, kad vyrui diagnozuoti beveik neįmanoma, nes šlapimas dezinfikuoja visas zarazas ir tyrimas nieko nerodo. todėl kai kurie vyrai po tokių tyrimų (tipo aš nesergu) atsisako gydymo, o moteris gydoma viena. Tačiau po tokio gydymo liga nepasitraukia, nes vyras vėl ją užneša. Kažkaip nerišliai aš čia surašiau blush2.gif Bet gal ką nors supratot ax.gif Matyt karštis veikia karsta.gif
Atsakyti
Nežinau, kaip dėl chlamidijų, bet dėl ureplazmų man gydytoja paaiškino, kad vyrui diagnozuoti beveik neįmanoma, nes šlapimas dezinfikuoja visas zarazas ir tyrimas nieko nerodo. todėl kai kurie vyrai po tokių tyrimų (tipo aš nesergu) atsisako gydymo, o moteris gydoma viena. Tačiau po tokio gydymo liga nepasitraukia, nes vyras vėl ją užneša. Kažkaip nerišliai aš čia surašiau  Bet gal ką nors supratot  Matyt karštis veikia

kaip nerodo turi rodyt as tyriausi neseniai ir man sake jei pas tave nera tai ir pas vyra nera nera ko tirtis,aisku jai vyras neturi kitos ir tu neturi kito. g.gif ir gydytoja sake jeigu vyras nejaucia nieko tai dar nereiskia kad jis neturi bacilu,moterys pajaucia o vyrai ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 27 birželio 2006 - 13:58
QUOTE(lynkute @ 2006 06 27, 14:54)
kaip nerodo turi rodyt as tyriausi neseniai ir man sake jei pas tave nera tai ir pas vyra nera nera ko tirtis,aisku jai vyras neturi kitos ir tu  neturi kito. g.gif ir gydytoja sake jeigu vyras nejaucia nieko tai dar nereiskia kad jis neturi bacilu,moterys pajaucia o vyrai ne.

Tai tu tyreisi, bet ne vyras. Aš irgi tyriausi ir man rado, bet dėl to vyro nesiuntė tirti, o gydė iš karto abu. Man gydytoja paaiškino, kad vyro tyrimas atliekamas paimant tepinėlį iš šlaplės, tačiau dažnai tyrimas nieko neparodo, nes šlapimas dezinfikuoja esančias zarazas. Todėl vyrukai pamatę tokį tyrimo atsakymą, pareiškia, kad serga tik moteris, o jis ne ir atsisako gydytis. Tuomet moteris geria vaistus, gydosi, o vyras ne. Tačiau pakartojus tyrimus moteriai zaraza vėl randama, nes didelė tikimybė, kad ją turėjo ir vyras, o nesigydęs vėl ją užkrečia iš naujo. Todėl ir reikia gydyti abu, tačiau tyrimai zarazas rodo tik moteriai.
Beje, aš jokių simptomų nejutau, vyras taip. Pasidariau tuos tyrimus, nes negalim pastoti ir gydytoja nusiuntė išsitirti.
Nu nežinau, ar aš čia aiškiai viską surašiau, bet labai stengiausi 4u.gif
Atsakyti
Jeigu bakterijos randamos pas moterį, tai jos dažniausiai randamos ir pas jos partnerį, tyrimai tikrai viską parodo. Gydytis būtinai reikia abiems.
Atsakyti
nu matai pas mane nerado jokiu zarazu tai ir vyrui net nereikejo tirtis g.gif nes kai randa pas moteri tai gydo ir partneri kartu nes pas mane rado skysciu gimdoj tai galvojo kad yra sito brudo bet issityriau kad ju nera o pasirodo kitu bakteriju rado kurios yra patogenines zarnyno bakterijos. doh.gif
Atsakyti