Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, virusai ir kitokios zarazos...

***** nezinau kadaryti gal patarsit merginoos g.gif tyriausi chlamidijas,uroplazmas,mikoplasmas ir nieko nerado,taipat paseli dariausi bakteriju taipat nieko nerado g.gif ,o man taip negerai perksti ir varo slapytis ypatingai kur iseinu tai ir tuliko ieskau prirase daktare dotur vaistu ir nistatino tableciu antra diena geriu jokio pagerejimo. gal cia slapimo pusles uzdegimas bet kazkiek butu pagerejimas nes cia rasomas kad ir slapimo taku uzdegimui tinka siti vaistukai.

nesuprantu gal kas galit padet. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 07 01, 12:07)
***** nezinau kadaryti gal patarsit merginoos g.gif tyriausi chlamidijas,uroplazmas,mikoplasmas ir nieko nerado,taipat paseli dariausi bakteriju taipat nieko nerado g.gif ,o man taip negerai perksti ir varo slapytis ypatingai kur iseinu tai ir tuliko ieskau prirase daktare dotur vaistu ir nistatino tableciu antra diena geriu jokio pagerejimo. gal cia slapimo pusles uzdegimas bet kazkiek butu pagerejimas nes cia rasomas kad ir slapimo taku uzdegimui tinka siti vaistukai.

Kiek žinau nystatinas gėri vaistai ,tu dar palauk tik 2 dienas vartoji,turi buti viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 07 01, 12:07)

Dotur tai yra gan stirpus antobiotikas. Veiklioji medžiaga doksiciklinas. Nistatinas yra priešgrybeliniai vaistai. Tau paskyrė antibiotiką nuo kažkokios infekcijos, o nistatiną tam kad neprisidėtu grybelis, kadangi geriant antibiotikus tas grybas laabai mėgsta ,,užaugti".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagėlė: 01 liepos 2006 - 11:52
tai kad uztai kad nerado nei tu plazmu nei clamidiju nei siaip kokiu bakteriju tai daktare paskyre gydyma nes per slaple kerta kaip turi buti baisu kur iseiti ti rado skysciu gimdoje ir viskas gal tie skysciai spaudzia taip pusle ar gal pusles uzdegimas gal reiktu slapimo paseli pasidaryt.
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 07 01, 13:02)
tai kad uztai kad nerado nei tu plazmu nei clamidiju nei siaip kokiu bakteriju tai daktare paskyre gydyma nes per slaple kerta kaip turi buti baisu kur iseiti ti rado skysciu gimdoje ir viskas gal tie skysciai spaudzia taip pusle ar gal pusles uzdegimas gal reiktu slapimo paseli pasidaryt.

Keista jeigu nieko nerado, o antibiotikus paskyrė, vadinasi vistiek kažką rado. Ir jeigu tu sakai, kad tau skauda ir šlapiniesi dažnai vadinasi rado šlapimo puslės uždegimą nuo kurio matyt ir paskyrė antibiotikus. o šlapimo tyrimą tau darė?
Atsakyti
Keista jeigu nieko nerado, o antibiotikus paskyrė, vadinasi vistiek kažką rado. Ir jeigu tu sakai, kad tau skauda ir šlapiniesi dažnai vadinasi rado šlapimo puslės uždegimą nuo kurio matyt ir paskyrė antibiotikus. o šlapimo tyrimą tau darė?

ne slapimo nedare. tik paseli gimdos kaklelio ten neisaugo ne viena bakterija ir aplamai butu nieko neskyre daktare bet kai pasakiau kad varineja slapintis ir skauda pilvo apacia tai tada skyre vaistus bet kai namuose sedi tai dar galiu istverti ta jausma bet kai iseini i miesta tada atrodo kad apsivarysi ir ieskai toleto doh.gif o ka rodo slapimo analizas? nes zinau kad kazka daktare minejo kad reikia pasidaryti paseli slapimo,bet reikia skirti pas nefrologa o ten eiles be talono gal nelabai priims g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 07 01, 19:22)
ne slapimo nedare. tik paseli gimdos kaklelio ten neisaugo ne viena bakterija ir aplamai butu nieko neskyre daktare bet kai pasakiau kad varineja slapintis ir skauda pilvo apacia tai tada skyre vaistus bet kai namuose sedi tai dar galiu istverti ta jausma bet kai iseini i miesta tada atrodo kad apsivarysi ir ieskai toleto doh.gif o ka rodo slapimo analizas? nes zinau kad kazka daktare minejo kad reikia pasidaryti paseli slapimo,bet reikia skirti pas nefrologa o ten eiles be talono gal nelabai priims g.gif

Man irgi rado laisvo skyscio gimdoje, ko pasekoje issivyste baisus uzdegimas, 1 operacija rezultatu nedave, susidare sepsis, 2 operacija- likau be abieju kiausintakiu. Blamba, Lynkute, skautau tavo postus ir siurpstu, nes man jokiu ligu nerado visa pusmeti, taciau kraujo tyrimai budavo blogi. Konsultuokis ne su viena gydytoja 4u.gif
Atsakyti
Man irgi rado laisvo skyscio gimdoje, ko pasekoje issivyste baisus uzdegimas, 1 operacija rezultatu nedave, susidare sepsis, 2 operacija- likau be abieju kiausintakiu. Blamba, Lynkute, skautau tavo postus ir siurpstu, nes man jokiu ligu nerado visa pusmeti, taciau kraujo tyrimai budavo blogi. Konsultuokis ne su viena gydytoja

labai uzjauciu ashley o koki tavo simptomai buvo ashley jei gali pasakyk ir ar daug skysciu buvo rade.? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 02 liepos 2006 - 14:15
QUOTE(lynkute @ 2006 07 02, 14:13)
labai uzjauciu ashley o koki tavo simptomai buvo ashley jei gali pasakyk ir ar daug skysciu buvo rade.? g.gif

Simptomai: skausmas ne tik slapinantis, bet ir tustinantis... Skaudedavo visa pilva. Pilvas buvo nerealiai issiputes. Taip pravaikstinejau 2 men., kol nenuejau pas privatininke. O si jau manes nebepaleido, iskviete greitaja.... Kiek to skyscio buvo, dabar nepasakysiu, bet jei jauti skausma ne paspaudus pilva, o atleidus- kreipkis tiesiai i ligonine. Cia is savo skaudzios patirties.....
Atsakyti
Simptomai: skausmas ne tik slapinantis, bet ir tustinantis... Skaudedavo visa pilva. Pilvas buvo nerealiai issiputes. Taip pravaikstinejau 2 men., kol nenuejau pas privatininke. O si jau manes nebepaleido, iskviete greitaja.... Kiek to skyscio buvo, dabar nepasakysiu, bet jei jauti skausma ne paspaudus pilva, o atleidus- kreipkis tiesiai i ligonine. Cia is savo skaudzios patirties.....

man taipat tustinuosi keistai skauda net isange pilvas kaip balionas buvau santariskese nes jose ir gydausi ir jau antra karta randa skyscio gimdoj viena karta nesake kiek rado o antra karta rado 8 ml. tipo cia nuo infekciju kai daktare sake bet kai nerado ju tai prirase vaistu ir isleido doh.gif kaip taip galima nesuprantu g.gif ir aplamai metai laiko vargstu su sitom moteriskom problemom. siaubas ir visiems dzin. doh.gif
Atsakyti
ir dar norejau aschley paklausti koki tyrima kraujo tyrima dare ar is venos ar is pirsto ,nes man is pirsto eme tai biski leukocitu rado g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 07 03, 18:18)
man taipat tustinuosi keistai skauda net isange pilvas kaip balionas buvau santariskese nes jose ir gydausi ir jau antra karta randa skyscio gimdoj viena karta nesake kiek rado o antra karta rado 8 ml. tipo cia nuo infekciju kai daktare sake bet kai nerado ju tai prirase vaistu ir isleido  kaip taip galima nesuprantu  ir aplamai metai laiko vargstu su sitom moteriskom problemom. siaubas ir visiems dzin.

unsure.gif Baisu... gydytoju abejingumas, man kainavo labai daug, deja..... Tau taip pat reiketu rimtai susirupinti. Greitosios pagalbos universitetinej ligoninej praleidau visa menesi, kol issikapsciau.

QUOTE(lynkute @ 2006 07 03, 18:18)
ir dar norejau aschley paklausti koki tyrima kraujo tyrima dare ar is venos ar is pirsto ,nes man is pirsto eme tai biski leukocitu rado g.gif

Leukocitu padidejusi kieki nustate, paemus krauja is venos.
Atsakyti