Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, virusai ir kitokios zarazos...

QUOTE(UKĖ @ 2007 01 10, 14:17)
ar imanomas toks dalykas: tepinelis geras, o padarius paseli randama kokiu zarazu?

aha, man irgi įdomu. vis cistitų paranoja doh.gif o tepinėlis geras..
Atsakyti
Tai kad ginekologinis tepinėlis ir cistitas nieko bendra neturi. Cistitą šlapimo tyrimas rodo.
Atsakyti
Tai vat butent, kad si karta nerodo cistito g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 01 10, 20:18)
Tai kad ginekologinis tepinėlis ir cistitas nieko bendra neturi. Cistitą šlapimo tyrimas rodo.

nu bet o tai tepinėly neturėtų būt leukocitų? g.gif
Atsakyti
O iš kur tau tą tepinėlį daro, taigi skylutės tai skirtingos hihihi.gif Atsiprašau už grubumą blush2.gif Iš vienos sisioji, iš ten ir parodo, jei sergi cistitu, o ginekologė iš makšties tepinėlį daro. Diagnostiniu požiūriu tai visiškai nesusiję dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 01 10, 20:25)
O iš kur tau tą tepinėlį daro, taigi skylutės tai skirtingos hihihi.gif Atsiprašau už grubumą blush2.gif Iš vienos sisioji, iš ten ir parodo, jei sergi cistitu, o ginekologė iš makšties tepinėlį daro. Diagnostiniu požiūriu tai visiškai nesusiję dalykai.

niu doh.gif blush2.gif galvojau, kad bet kokio uždegimo atveju, kad ir danties, būtų buvę leukocitų doh.gif
o jei pvz turi ureaplazmų, tai irgi tepinėlis nerodo jokių ten leukocitų ar pan? nu suprantu, kad kliedžiu... ale va apsišviesiu kartą ir visiems laikams 4u.gif
Atsakyti
Vat šito nežinau, man su ureoplazmom tepinėlis gražiausias buvo. Gal tiesiog ureoplazmos nesukėlė uždegimo g.gif
Atsakyti
dėl viso pikto nutariau pasidaryti pasėlį iš gimdos kaklelio, bus ramiau... nors gydytoja itikinejo, kad tikrai nereikia, tepinelis idealus ... doh.gif

sėkmės besigydančioms 4u.gif
Atsakyti
o s pasiguost norejau... kuo daugiau geriu vaistuku ( ant gimdos kaklelio leukocitu perdaug), tuo blogiau darosi... jau trecius ar ketvirtus antibiotikus geriu.. o tu leukocitu tik daugeja..... ar kam buvo taip???? ureaplasm, clam, mycopl tai nerasta....
Atsakyti
Gal nebegerk tų antibiotikų. *****, juk ne leukocitus reikia gydyti, matyt gydytoja net nežino ką ji gydo doh.gif Dar grybą įsitaisysi.
Atsakyti
niu, gal tuos, kuriuos pradejau, tai sugersiu.. bet daugiau tai tikrai ne.. nes nesamone gaunasi.. o del grybo tai, tai iskart kitus vaistukus prirase + zvakutes...
bet kad neissgydzius tu nesamoniu, tai man niekas gimdos nuotraukos nedaro:( o gal galima kaip nors " apeiti" ta reikala??
Atsakyti
Pas mane tepinėlis buvop idealus, o pasėlis parodė kažkokių kokų "gausiai".
Atsakyti