Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, virusai ir kitokios zarazos...

QUOTE(nainen @ 2007 01 26, 12:23)
Nezinau ar i ta skyreli rasau, bet man iskilo klausimas? Niekur neradau (dar), apie darytus tyrimus  Endemike, ar ten laboratorija nepatikima  g.gif , kiek skaitineju, tai visos kitur tiriasi.

As girdejusi apie toki. Ejau kelis kartus tirtis krauja, bet Klaipedoje. Siaip ten fainai ir kainos kaip visur, tik vienintelis minusas darant tyrimus Klp, kad rezultatu reikia laukti maziausiai pora dienu, nes viska veza i Vilniu.

Babyface, nemanau, kad Klaipedos VK daro tokius tyrimus. Bent mane tai is VK visad siuncia darytis tyrimus i Navicko klinika. Tiesa, kraujo tyrimus. Jei tau reikia darytis tepineli, tai gal ji darytu ir VK, bet tada manyciau reiks daktaro konsultacijos. Nors siaip gali pasiskambint i VK ir pasiklausti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linele @ 2007 01 23, 22:24)
asAtleiskit merginos už mano tamsumą blush2.gif , bet gal galit papasakoti kam daroma gimdos nuotrauka g.gif

Labai ačiū už konsultaciją 4u.gif

Man pirmiausiai padare kraujo tyrimus, t.t. , onkologini tyrima, vyras reikiamus tyrimus pasidare. Viskas kaip ir tvarkoj. Pastoti nepavyksta del neaiskiu priezasciu. Tai tada dare gimdos nuotrauka ziuri ar kiausintakiai pratekami. Bet tai gana skaudi procedura, tai jie man uzspazmavo (tyrimas parode nei vienas neprateka) Tai dare laporoskopija - abu kiausintakiai pratekejo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnilt @ 2007 01 29, 22:08)
Man pirmiausiai padare kraujo tyrimus, t.t. , onkologini tyrima, vyras reikiamus tyrimus pasidare. Viskas kaip ir tvarkoj. Pastoti nepavyksta del neaiskiu priezasciu. Tai tada dare gimdos nuotrauka ziuri ar kiausintakiai pratekami. Bet tai gana skaudi procedura, tai jie man uzspazmavo (tyrimas parode nei vienas neprateka) Tai dare laporoskopija - abu kiausintakiai pratekejo.  smile.gif

Agnilt, bet juk duoda kazkokio "narkotiko", kad neisjaudintum ir nespazmuotum blink.gif Bent man tai kazka suleido i sedimaja, tai paskui buvau kaip kosmose smile.gif Siaip tai tikrai, procedura ne is linsmiausiu, bet verta rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 01 30, 01:41)
Agnilt, bet juk duoda kazkokio "narkotiko", kad neisjaudintum ir nespazmuotum  blink.gif Bent man tai kazka suleido i sedimaja, tai paskui buvau kaip kosmose smile.gif Siaip tai tikrai, procedura ne is linsmiausiu, bet verta rezultatu  mirksiukas.gif

Taip ir man suleido nuo skausmo vaistukus. Bet skausma jutau, net silpna buvo pasidare. Tikrai labai nemaloni procedura mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 01 29, 21:54)
Babyface, nemanau, kad Klaipedos VK daro tokius tyrimus. Bent mane tai is VK visad siuncia darytis tyrimus i Navicko klinika. Tiesa, kraujo tyrimus. Jei tau reikia darytis tepineli, tai gal ji darytu ir VK, bet tada manyciau reiks daktaro konsultacijos. Nors siaip gali pasiskambint i VK ir pasiklausti..  ax.gif

Aha, pasiskambinau į VK, o pasirodo jie nedaro tų tyrimų jei pas juos nesigydau... tai va, gavau iš savo ginekologės siuntimą į biomedicinos tyrimų centrą, tai ten atliko man tuos tyrimukus... Niu man ten labai patiko thumbup.gif Super moterys ten dirba smile.gif Taip aiškiai viską išaiškino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 01 31, 17:31)
Aha, pasiskambinau į VK, o pasirodo jie nedaro tų tyrimų jei pas juos nesigydau... tai va, gavau iš savo ginekologės siuntimą į biomedicinos tyrimų centrą, tai ten atliko man tuos tyrimukus... Niu man ten labai patiko  thumbup.gif Super moterys ten dirba  smile.gif  Taip aiškiai viską išaiškino  4u.gif

O kurioje vietoje yra tas biomedicinos tyrimu centras? Mane tai visada i Navicko klinika siuncia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 02 01, 15:12)
O kurioje vietoje yra tas biomedicinos tyrimu centras? Mane tai visada i Navicko klinika siuncia  g.gif

Šis biomedicinos tyrimų centras yra Naujojo Uosto g. 12a Klaipėdoje smile.gif Šiaip yra ir Vilniuje (A. J. Povilaičio g. 18), Šiauliuose (Tilžės g. 11) ir Panevėžyje (Vilniaus g. 25) 4u.gif
Kas nori sužinoti plačiau apie šį biomedicinos tyrimų centrą, galite pasiskaityti jų internetiniame puslapyje http://www.bmtc.lt/

Šiaip man ten labai patiko, maloniai priėmė ir bendravo, viską paaiškino 4u.gif

Beje, kad lengviau būtų rasti šį centrą Klaipėdoje, pasakysiu, kad jis yra tame pačiame pastate kaip ir Lorna, tik šalia yra kitas atskiras įėjimas, nes jie yra išsipirkę patalpas tame pačiame pastate biggrin.gif . Tai va, užlipusios laipteliais ir įėjusios į vidų, iškart po dešine bus durys į tą biomedicinos tyrimų centrą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 01 vasario 2007 - 16:16
QUOTE(babyface @ 2007 02 01, 16:11)
Šis biomedicinos tyrimų centras yra Naujojo Uosto g. 12a Klaipėdoje smile.gif Šiaip yra ir Vilniuje (A. J. Povilaičio g. 18), Šiauliuose (Tilžės g.  11) ir Panevėžyje (Vilniaus g. 25)  4u.gif
Kas nori sužinoti plačiau apie šį biomedicinos tyrimų centrą, galite pasiskaityti jų internetiniame puslapyje http://www.bmtc.lt/

Šiaip man ten labai patiko, maloniai priėmė ir bendravo, viską paaiškino  4u.gif

Beje, kad lengviau būtų rasti šį centrą Klaipėdoje, pasakysiu, kad jis yra tame pačiame pastate kaip ir Lorna, tik šalia yra kitas atskiras įėjimas, nes jie yra išsipirkę patalpas tame pačiame pastate  biggrin.gif . Tai va, užlipusios laipteliais ir įėjusios į vidų, iškart po dešine bus durys į tą biomedicinos tyrimų centrą  4u.gif

O kaip fainai, man daug arciau darbo butu.
O kokios pas juos kainos? Kaip greitai gali gauti ataskymus?
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 02 01, 19:19)
O kaip fainai, man daug arciau darbo butu.
O kokios pas juos kainos? Kaip greitai gali gauti ataskymus?

Na, aš ten dariausi tyrimą dėl chlamidijų, tai jis man kainavo 43,50 Lt. Ir dar dariausi ŽPV tyrimą, tai jis kainavo 60 Lt. Na, manau, kad kainos panašios kaip ir kitur... smile.gif
Tyrimus siunčia į Vilnių, tad atsakymai ateina kažkur per 5 dienas...
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 02 01, 21:03)
Na, aš ten dariausi tyrimą dėl chlamidijų, tai jis man kainavo 43,50 Lt. Ir dar dariausi ŽPV tyrimą, tai jis kainavo 60 Lt. Na, manau, kad kainos panašios kaip ir kitur...  smile.gif
Tyrimus siunčia į Vilnių, tad atsakymai ateina kažkur per 5 dienas...

Penktadieni pridaviau kraujuka tyrimams. Tikrai, kad tame centre labai faina sesute dirba. Sekanti penktadieni zinosiu atsakymus. Ilgokai laukti, bet laiko dar turiu tris menesiukus ir tada vel darbuosimes blush2.gif jei viskas bus gerai.
Atsakyti
Sveikos,
Man išrašė nuo chlamidijų vaistus Ofloxin. Bet pasiskaičiau anotaciją ir neradau, kad jie konkrečiai gydo chlamidijas... nesuprantu.. Gal kas galit pasakyti, kokius vaistukus jums išrašė gydantis chlamidijas?
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 02 06, 16:14)
Sveikos,
Man išrašė nuo chlamidijų vaistus Ofloxin. Bet pasiskaičiau anotaciją ir neradau, kad jie konkrečiai gydo chlamidijas... nesuprantu.. Gal kas galit pasakyti, kokius vaistukus jums išrašė gydantis chlamidijas?

Manau, kad tinka sie vaistai chlamidijoms. Man tai buvo ofloxino israse, kai gydziausi mikoplazmas ir ureaplazmas. Tai padejo rolleyes.gif Nors, man atrodo, irgi nebuvo parasyta, kad butent jas gydo. Manau, kad vaistai gydo visas panasaus pobudzio zarazas, juk sie antibiotikai turi gan platu poveikio spektra. 4u.gif
Atsakyti