Kokų buvimas savaime nėra uždegimo požymis. Makštis nėra švarus daiktas
Ne viską reikia gydyti. Kai susitiksim, galėsiu išsamiau paaiškinti.
QUOTE(Miglužė @ 2007 01 22, 17:44)
Kokų buvimas savaime nėra uždegimo požymis. Makštis nėra švarus daiktas
Ne viską reikia gydyti. Kai susitiksim, galėsiu išsamiau paaiškinti.
Ne viską reikia dėti į makštį - ir bus švarus daiktas
Vyrų daiktas irgi ne pats švariausias, tai kaip čia tą tvarką palaikyti
QUOTE(Eglė M. @ 2005 02 02, 10:08)
indrius,
aš irgi pasidaryčiau AIDS centre dar kartą
kalbėjau aš čia praeitais metais su infektologe, labai protinga ir šviesi moteris; ji sako, kad ginekologai tokias zarazas gydo daugiau iš akies, pagal bendrai priimtas normas, o tai iš tiesų yra didelis mokslas
ir kiekvieną atvejį reikėtų žiūrėti labai individualiai 
aš irgi pasidaryčiau AIDS centre dar kartą
kalbėjau aš čia praeitais metais su infektologe, labai protinga ir šviesi moteris; ji sako, kad ginekologai tokias zarazas gydo daugiau iš akies, pagal bendrai priimtas normas, o tai iš tiesų yra didelis mokslas
as jau ne pirma paseli darausi, nes po kiekvieno antibiotiku kurso nueinu pasitikrinti ar ziuzelis tebėra. Todėl manau būtų teisingiausiai pasitikrinti iškarto po gygymo, kad sužinoti ar antibiotikai ziuzeli suvalgė
Papildyta:
QUOTE(Miglužė @ 2007 01 21, 14:54)
Gal nebegerk tų antibiotikų. *****, juk ne leukocitus reikia gydyti, matyt gydytoja net nežino ką ji gydo
Dar grybą įsitaisysi.
Atleiskit merginos už mano tamsumą
Labai ačiū už konsultaciją
pas mane irgi visi metai tesiasi vis kitos rusies kokai paselyje
pageriu antibjotiku vieni issigydo kiti atsiranda jau kitokios rusies bacilos ir vis jie rodo uzdegima nezinau jau atsibodo tie vaistai kaip pasveikt ,jai dar nejausciau nieko neimciau i galva
,bet visoki nemalonus pojuciai
o as tai nieko nejauciu - jauciuosi visikai sveika.. o vat tu zarazu neissigydau ( kad bent jau zinociau, kas per zarazos)..... tik vat del tos gimdos nuotraukos cia tiap vagstu... o gal kaip nors jos galima atsisakyti , ar vietoj jos ka nors kita daryt ( pvz, gal laparoskopija tai parodytu, ir nereiktu tu zarazu naikint??)
QUOTE(nikata @ 2007 01 24, 12:20)
o as tai nieko nejauciu - jauciuosi visikai sveika.. o vat tu zarazu neissigydau ( kad bent jau zinociau, kas per zarazos)..... tik vat del tos gimdos nuotraukos cia tiap vagstu... o gal kaip nors jos galima atsisakyti , ar vietoj jos ka nors kita daryt ( pvz, gal laparoskopija tai parodytu, ir nereiktu tu zarazu naikint??)
reikia pasikonsultuoti pas ginekologa kuris daro gimdos nuotraukas,matai jai as nejausciau tai pofik butu nieko nedaryciau nes vistiek mazai cia tie antibjotikai ka padeda,viena isgydo bacila kita atsiranda ....
tai kad ji sako, jog butinai reikia gydyti, tipo, kam rizikuoti, jei netycia ta zaraza i gimda uznesiu...
[quote=lynkute,2007 01 24, 10:22]
pageriu antibjotiku vieni issigydo kiti atsiranda jau kitokios rusies bacilos ir vis jie rodo uzdegima nezinau jau atsibodo tie vaistai kaip pasveikt ,jai dar nejausciau nieko neimciau i galva
,bet visoki nemalonus pojuciai 
[/quo
o vyras tyresi del zarazu
[/quo
o vyras tyresi del zarazu
Sveikos merginos,
pas mano draugą rado chlamidijų, tai eisiu dabar ir aš tirtis dėl tų chlamidijų. Gal žinote, kur geriausiai kreiptis Klaipėdoje? Gal į Vaisingumo kliniką? Ir dar vienas klausimėlis, ar norint ten eiti, reikia iš pradžių užsiregistruoti iš anksto, ar be jokio užsirašymo galima atvykti ir iš karto padaro tą tyrimą dėl chlamidijų?
Ir dar vienas klausimėlis
Ar darantis tyrimą būtina ir gydytojo konsultacija, kuri kainuoja 80 Lt. ar ji nebūtina.. Ar tiesiog padaro tą tyrimuką ir paskui paaiškina kokius vaistukus gerti... Nes brangokai gaunasi jei ir už tepinelį mokėti 45 Lt. ir dar už knsultaciją 80 Lt.
Ar tą tepinėlį daro be konsultacijos?
Nei karto nesilankiau vaisingumo klinikoj, todėl nelabai žinau
pas mano draugą rado chlamidijų, tai eisiu dabar ir aš tirtis dėl tų chlamidijų. Gal žinote, kur geriausiai kreiptis Klaipėdoje? Gal į Vaisingumo kliniką? Ir dar vienas klausimėlis, ar norint ten eiti, reikia iš pradžių užsiregistruoti iš anksto, ar be jokio užsirašymo galima atvykti ir iš karto padaro tą tyrimą dėl chlamidijų?
Ir dar vienas klausimėlis
QUOTE(nainen @ 2007 01 26, 13:23)
Nezinau ar i ta skyreli rasau, bet man iskilo klausimas? Niekur neradau (dar), apie darytus tyrimus Endemike, ar ten laboratorija nepatikima
, kiek skaitineju, tai visos kitur tiriasi.
Aplamai apie toki negirdejau