sveikutes, as ir esu palergoniju myletoja, gyvenu name tai man jos puosia aplink1, noreciau prie jusu prisijungti

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 01 27, 11:43)
sveikutes, as ir esu palergoniju myletoja, gyvenu name tai man jos puosia aplink1, noreciau prie jusu prisijungti 

QUOTE(sparow @ 2008 01 24, 11:18)
Tik va bus pavasarį klausimas, kur pirkt daigelius, nes iš Senių gautas vaizdas dažniausiai neatitinka pirkto nei turinio, nei spalvos

Seniuose pačios konsultantės sumaišo daigelius, o gėliukai yra "Olisetos". Tai gal jų pačių lauko prekybos aikštelėj galima pasiieškot. O kad jau visai ramiai laukt žiedų būtent tokios spalvos, kokios ir norima, tai pirkčiau jau žydintį krūmą, jo viršūnėles įšaknydyčiau ir būtų ramu

Ukmergės g. 244, Vilniuj yra jie
ir dar čia galima pabandyt -> Žiedų spalvos
Mano margalapės pelargonijos pradėjo pūti stiebų viršūnėlės. Kas galėjo jai nepatikti?

QUOTE(jediara @ 2008 01 31, 16:51)
Mano margalapės pelargonijos pradėjo pūti stiebų viršūnėlės. Kas galėjo jai nepatikti? 

o gal galima foto padaryt

Gerai, rytoj įdėsiu.
QUOTE(Sraunius @ 2008 02 01, 16:42)
Atėjau pasigirt
Kas kad knygose vieną pataria, bet kažkaip ėmiau ir svyrančių viršunėles nukarpiau sausio vidury ir pamerkiau - šian radau jau išlindusių milimetrinių šaknyčių 

Ir as noreciau pasigirti
Mano sausi nuskintos pelargoniju virsuneles jau isisaknijo
Dar turiu senovine raudona pelargonija, man ji labai patink, nes gausiai zydi, taip pat dar turiu nesvyranciu, o kruminiu baltu pilnaviduriu pelargoniju. Labai fain jos atrodo sodo pievutej ivairiuose kubiluose

Mano sausi nuskintos pelargoniju virsuneles jau isisaknijo

Dar turiu senovine raudona pelargonija, man ji labai patink, nes gausiai zydi, taip pat dar turiu nesvyranciu, o kruminiu baltu pilnaviduriu pelargoniju. Labai fain jos atrodo sodo pievutej ivairiuose kubiluose

oi jus cia gyriates gyriates
o as dar nieko neskabiau

Mano visa ziema ant palanges puikiai laikesi,o kaip laikas atejo prabusti,tai eme ir numire visos.

QUOTE(irmaMO @ 2008 02 05, 17:48)
Mano visa ziema ant palanges puikiai laikesi,o kaip laikas atejo prabusti,tai eme ir numire visos.