Įkraunama...
Įkraunama...

ar žindymas jums malonus procesas, ar ne

Apklausa: žindymas jums (664 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Dabar jau malonu wub.gif nors pradzia buvo ne ypac faina doh.gif
Atsakyti
wub.gif Maitinu savo zuikelį krūtimi ir jaučiuosi puikiai thumbup.gif Man malonu stebėti,kaip jis gražiai apžioję spenęlį valgo pienuką wub.gif Nuostabios akimirkos.. ir tikiuosi jos tęsis dar ilgai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pati pati pradzia tikrai nebuvo malonumo virsune.Bet kai jau ismokau ir atradom mus abiem geriausia poza ir buda valgyti tai tiesiog pasaka momentai. wub.gif thumbup.gif Niekada nemaniau kad tai gali buti taip malonu...
Atsakyti
man tai buvo didziausias malonumas kuri teko patirti, net neisivaizdavau kad tokiu pojuciu gali suteikti maitinimas krutimi bigsmile.gif
tik gaila kad taip greit baigesi verysad.gif
kita kart zinosiu ka reikia daryti kad taip neatsitiktu ax.gif
Atsakyti
Tikrai labai didelis malonumas wub.gif
Atsakyti
Man kuo toliau, tuo maloniau ax.gif Dabar tokia silta banga sirdi uzlieja, kai dukryte valgo valgo, pakelia akytes, nusisypso ir toliau kerta biggrin.gif wub.gif Ir rankytemis makaluoja, delniuka ant kruties padeda - kas gali buti maloniau wub.gif ...
Atsakyti
is pradziu pirmus menesius buvo tik pareiga doh.gif taciau dabar malonumas wub.gif prisimenu kai pradejau primaitinima kosemis tai pirma karta davaiu vaikui koses ir man sirdi sopejo kad va dabar jau duodu koses o ateis laikas ir mano pienuko visai nebereikes doh.gif o dar liudniau buvo kai viena maitinima pakaiciau kose su mesa unsure.gif nezinau gal cia as tokia nenormali...nu bet man sirdi sopa...matau kaip greit ji auga ir gerei nebebus kudikis unsure.gif bet ir negali likti mazas kudikelis...tiesiog...eh kaip greit tas laikas bega....
Atsakyti
Deja, buvo nemalonus ir dziaugiuosi, kad ilgai nesitese unsure.gif
Atsakyti
Dukrą maitinau iki metukų, sūnų vis dar maitinu. Nėra malonesnių akimirkų negu tos, kai vaikas prigludęs prie krūties wub.gif Aišku, buvo visko- ir ašarų maitinant, kai dygstant dantukams buvau visa sukandžiota, bet..... Jaučiuosi pačia laimingiausia moterim pasaulyje,kai vaikiukas čiulpia krūtį.
Atsakyti
malonu maitinti, smagu kai kudikis prisiglaudzia prie taves ir nurimsta wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
tikrai malonu. ir neturejau dideliu problemu pradzioj, speneliai buvo jautrus tik keles dienas, bet kremas ir ta nepotoguma sumazino. nescia planavau maitinti iki 6 men, o dabar jau manau kad ilgiau blush2.gif nes laaaaaaaaabai jau patinka ziuret kaip jis zisdamas maigo kruti lotuliukas.gif
Atsakyti
daug pliusu:nauda vaiko sveikatai,kontaktas su vaiku,patogu kelioneje,nieko nekainuoja,jokių šildymu taigi laiko daugiau biggrin.gif minusai:negaliu ilgesniam laikui atsiskirt nuo vaiko(negeria iš buteliuko).bėga pienas per rūbus(iklotai net nesulaiko),visos šventes be gerimo blush2.gif netelpu per krutine i rūbus prieš neštuma.maitinu 10mėn.ir tuo patenkinta lotuliukas.gif
Atsakyti