Įkraunama...
Įkraunama...

ar žindymas jums malonus procesas, ar ne

Apklausa: žindymas jums (664 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
galiu tik patarti apsisarvuoti kantrybe viskas praeina..jau kaip as kankinausi pirma menesi..spenialiai buvo nugrauzti iki kraujo kol neismokom teisingai zysti, laktostazes susidarytdavo pastoviai aiku irgi del nalabai tesingos zindymo techikos, tai skaitydavau apie ta zindymo malonuma ir galvojau nu nesamone didziausia koks gi cia malonumas, tik kancia blink.gif
bet ismokom ir zysti ir speneliai sugijo, ir guzai praejo ir tikrai galiu pasakyti kad dabar tai yra malonumas drinks_cheers.gif man negaila kad ji zystu ir visa valanda lotuliukas.gif bet maniske greita 5-10 min. ir soti sypsosi smile.gif tik vakare migdosi su papuku ilgiau o man visai patinka wub.gif

puccha, manau pas tave dar ir hormonai savo daro, kol susireguliuos ten viskas organizme po nestumo ir gimdymo, turi praeiti kiek laiko...pirmas menuo buna sunkiausias..laikykis ir pamatysi viskas susinormalizuos mirksiukas.gif juk neveltuj daug kalbama apie pogimdyvine depresija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 17 rugpjūčio 2007 - 14:32
Kai dar nesilaukiau, kazkaip nekaip man atrode tas zindymas, ir galvojau maitinsiu misinukais blush2.gif Bet kai pastojau, nutariau zindysiu tongue.gif Ir man tai malonumas, kazkoks rysys su maziuku savo. Noriu maitinti pati kuo ilgiau... rolleyes.gif
Atsakyti
Labai malonus dalykas thumbup.gif Nepakartojamas rysys su kudikiu, kai jo maza rankute spaudzia kruti ir tas malonus niurzgejimas, kai vaikutis valgo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2007 08 19, 13:47)
Labai malonus dalykas  thumbup.gif  Nepakartojamas rysys su kudikiu, kai jo maza rankute spaudzia kruti ir tas malonus niurzgejimas, kai vaikutis valgo wub.gif

drinks_cheers.gif neapsakomas jausmas maitinti,jo zvilgsnis tiesiai i akis.. wub.gif
Atsakyti
Fu, man tai slykstu skaityti apie visokius malonumus ir orgazmus zindant kudiki. As dariau ta kaip pareiga, jausdama malonuma tik buti kartu su vaiku. Bet tikrai nejutau jokio malonumo, kai 7 menesius teko maitinti kas valanda, nes tokia, anot gydytoju, maniskes "medziagu apykaita". Kai per 7 menesius kiaura para ant taves kabo vaikas, tikrai menkas malonumas. Beveik metus, negalejau nei vienos dieneles, nei vieno pusdienio ir nei vieno vakaro skirti sau ar bent jau normaliai pailseti. Tai tokia mano zindymo karti patirtis, bet nesigailiu ir jei reiketu ir antra taip pat maitinciau. Taip pat nesuprantu, kaip gali buti gimdymas malonumas schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą wub.gif
Pamažu reikalai taisosi thumbup.gif Dar truputi paskauda, i lemenėlę įsidėjau "sugertuką", o svarbiausia stengiuosi pozityviai nusiteikt.
dar gali erzinti "priklausomybes", "pririshimo" jausmas. gali pykti, kad privalai pirmiausiai tenkinti mazhylio poreikius ignoruodama savuosius. kaip ash vadindavau - "tevyne shaukia", ir turi tysti zhopa, nors ir labai norisi miego ar skauda, kas zhiauriausia - niekas kitas tu poreikiu patenkinti negali (tuo tarpu MB knarkia sau ramiausiai...) ypach ta priklausomybe erzino auginant pirmaji vaikeli

labai įžvalgiai pastebėta cool.gif Sunku naktį keltis, kol išsibudinu(nors stengiuosi kuo greičiau) mano vaikutis jau labai stipriai verkia doh.gif verysad.gif
Žinau tą skausmą . Tai tarsi spazmas vos vaikui pradėjus žįsti? Nebeprisimenu po kiek laiko jis praeina, bet tikrai daug greičiau nei per pusę metų mirksiukas.gif Na gal per pirmus du mėnesius, ar dar greičiau. Nusiramink, tai visiškai normalu. Greičiausiai tai tik todėl , kad geriečiai papukai staigiai sumano pagausinti pieno kiekį, kad tik mažiukui nepritrūktų biggrin.gif Viskas susinormalizuos 4u.gif

Va būtent, toks skausmas... Bet pastebiu, kad jis mažėja. Tikiuosi vieną diena viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Pradzioj buvo tragedija, nes teko nusitraukti, plauti buteliukus ir taip kas 3val, o dar ligoninej. Grizus namo spjoviau i buteliukus ir maitinau pati - buvo puiku ir lengva (vaikas miegojo kartu). Dabar sio proceso nebegaliu pakest. Vaikinas didelis, kandzioja, barant pradeda bliaut, neduodant bliauna, be papo neuzmiega ir nemiega doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Man tai maitinimas pirmiausia :
tinkamiausias maistas vaikui ir jo sveikatai
antra : tai buvimas, bendravimas, rysys su kudikeliu,
o trecia : didziulis patogumas - uzmigti kartu, nei buteliuku virinti, nei misiniu matuoti.
Man patinka maitinti savo vaika wub.gif
Atsakyti
Nuostabus procesas, suteiktas moteriai wub.gif nėras nieko nuostabiau, kai kūdikis uždėjęs rankytęs ant krūtinės valgo, o valgydamas sustoję, pažvelgia į akis ir nusišypso wub.gif nepamirštamos akimirkos wub.gif
Atsakyti
Kai turėjau pirmą dukrytę tai maitinau 2 savaites,nes susirgau.Bet galiu sąžiningai prisipažinti,kad ir nenorėjau,nes turėjau grįžti į darbą.Bet tos 2 sav. man buvo pats nemaloniausias dalykas ką prisimenu.jokio malonumo nejaučiau maitindama.Dabar laukiuosi antro vaikelio , tai norėčiau pamaitinti kokius 3 mėn. Betnorėčiau dieną duoti savo nutrauktą pienuką,net pientraukį jau nusipirkau.Nemanau,kad ryšys tarp vaiko ir motinos nemaitinant kažkuomtai keičiasi g.gif
Atsakyti
Praėjo du mėnesiai, nuo to laiko kai paskutinį kartą rašiau. Ir galiu pasakyti, kad viskas labai pasikeitė thumbup.gif Maitinat nėra to bjauraus skausmo, pienas nelaša upeliais, išmokau "tvarkingai" maitinti, taip, kad aplink sėdintys šeimos nariai ar draugai matytų minimaliai 4u.gif ir džiaugiuosi, kad užsispyriau ir ištvėriau. Baisu būna tik pradžioj, o po to labai patogus dalykas. Kad labai malonus nepasakyčiau, bet diskomforto nejaučiu. Aišku laukiu, kada vaikutis paaugs ir nereikės jo pienu maitinti, bet jei taip ir toliau gerai seksis galiu dar metukus pamaitint cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jure*** @ 2007 10 31, 21:06)
Kai turėjau pirmą dukrytę tai maitinau 2 savaites,nes susirgau.Bet galiu sąžiningai prisipažinti,kad ir nenorėjau,nes turėjau grįžti į darbą.Bet tos 2 sav. man buvo pats nemaloniausias dalykas ką prisimenu.jokio malonumo nejaučiau maitindama.Dabar laukiuosi antro vaikelio , tai norėčiau pamaitinti kokius 3 mėn. Betnorėčiau dieną duoti savo nutrauktą pienuką,net pientraukį jau nusipirkau.Nemanau,kad ryšys tarp vaiko ir motinos nemaitinant kažkuomtai keičiasi g.gif

Kaip noresite taip ir bus...Aisku,kad toks nusistatymas nuo pat pradziu,tai ir maitinti nesinori.Mano sese pirmu 2ju nemaitino,o trecia iki metu,tai tik dabar sako suprantu ka praradau.Bet tokie sie laikai.Suprantu kai mama neturi,ar negali duoti pienelio,bet kaip siaip nusprendzia,nes nuo to jai lengviau niekada nesuprasiu schmoll.gif .Nu zodziu ejimas pries pacia gamta,iskeliami kazkokie kiti svarbesni dalykai......................O rysys tikrai keiciasi mirksiukas.gif ....Tik reikia maitinti,kad tai SUPRASTUM rolleyes.gif ...................................................
Atsakyti