Įkraunama...
Įkraunama...

ar žindymas jums malonus procesas, ar ne

Apklausa: žindymas jums (664 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(aukaja @ 2007 10 21, 18:26)
Nuostabus procesas, suteiktas moteriai wub.gif nėras nieko nuostabiau, kai kūdikis uždėjęs rankytęs ant krūtinės valgo, o valgydamas sustoję, pažvelgia į akis ir nusišypso wub.gif nepamirštamos akimirkos wub.gif

Tikra tiesa wub.gif wub.gif wub.gif

Pradžioj buvo sunku...Kokius 3 mėn. Nugraužti speneliai, pradedant leliui žįsti net akyse aptemdavo nuo skausmo, nepadėjo nei Bepantenai, nei šaldantys kompresiukai doh.gif doh.gif doh.gif Bet kažkaip ištvėriau, nes labai norėjau...Gražiai augantis kūdikis, jo sveikata visas kančias atpirko wub.gif
Buvo ir pieno krizių, kai vakarais vaikas spjaudavo krūti ir verkdavo alkanas. Porą kartų nensusilaikiau, daviau mišinuko. Bet tik porą kartų. Paskui, kai tik jau susiruošdavau duoti mišinuko, pienelio kažkaip stebuklingai atsirasdavo, tai negi duosi mišinuko rolleyes.gif Nuo 4 mėn. skausmas dingo, speneliai sugijo, apsipratau, tapo malonu, ir, žinoma, labai patogu...nei buteliukų, nei virinimų, nei galvą sukti kur nors toliau keliaujant...pavasaris...šilta...ar lauke, ar mašinoje...maistelio visada yra...šilto, šviežio ir švaraus smile.gif
Sūneliui jau greitai 11 mėn. Bet iki dabar gera jausti jo šnopavimą, kai prisiklaudžia prie krūtinės wub.gif kai palaimingo malonumo apimtas užsimerkia wub.gif kai atsimerkia, ir nusišypso wub.gif gera, kai šalia užmiega wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 03 lapkričio 2007 - 22:41
man neprireike jokiu tepaliuku ir kompresiuku, nes mazylis iskart puikiai eme kruti. Man zindymas yra nuostabiausias jausmas ir malonumas smile.gif
Atsakyti
oi man tai buvao nugriauzes iki kraujo , dantis sukandus pirma men. valgidinau, blink.gif blink.gif blink.gif o dabar susitvarke, ir vienas malonumas valgidynti
Atsakyti
O man pradzioje buvo sunku, bet veliau ismokom ir puikiai susitvarkem thumbup.gif Man malonumas, jei nebutu malonumas - nemaitinciau blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
man irgi pats didziausias malonumas,kai sunelis pamates kruti susunka ir issizioja bigsmile.gif visada svajojau maitinti savo maziu tik krutimi,tai labai dziaugiuosi kad mano svajone pildosi wub.gif
Atsakyti
Tai pati didziausia palaima ir dievo dovana duota moteriai ax.gif As labai laiminga, kad galiu maitinti ir stengiuosi, kad pienuko tik butu smile.gif
Atsakyti
Malonus, patogus ir ypac geras jausmas, kad vaikeliui tai labai naudinga bei taip pat malonu kaip mamai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aukaja @ 2007 10 21, 19:26)
Nuostabus procesas, suteiktas moteriai wub.gif nėras nieko nuostabiau, kai kūdikis uždėjęs rankytęs ant krūtinės valgo, o valgydamas sustoję, pažvelgia į akis ir nusišypso wub.gif nepamirštamos akimirkos wub.gif

wub.gif drinks_cheers.gif man irgi maitinimas - malonumas 4u.gif
Atsakyti
Malonu,kad gali pati maitinti.Beto,juk joks pakaitalas nepakeis motinos pieno. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loresa @ 2007 11 26, 19:54)
Malonu,kad gali pati maitinti.Beto,juk joks pakaitalas nepakeis motinos pieno. thumbup.gif

Labai pritariu wub.gif
Atsakyti
graziausios akimirkos auginat vaika. 4u.gif o, kad jos tikrai butu malonios, reikia labai gerai zinoti taisyklinga zindymo technika, as nuo pradziu ja taikiau ir jokiu problemu nebuvo. tik pirma menesi dukryte beveik 18va/ para miegodavo, tai dar ligonineje sesele ismoke, kaip prizadinti (is 2 savaiciu, 4 praleidom reanimacijoj, bet jau ten maitinau, kai tik 3 para atsirado pienelis)
siom garziom akimirkom ir dabar megaujames, kazin, ar palies mane iki 3 metuku ax.gif
malonaus bendravimo
Atsakyti
As taip pat galiu pasakyti, kad maitinimas krutimi nuostabiausias dalykas! Mano dukriukui jau 8 men., bet ji iki siol nepripazista nei buteliuko, nei ciulptuko. Geria tik MP, ir uzmiega saldziausiai prie kruties smile.gif . Zinoma, pirma menesi buvo sunkumu, del to kankino abejones ar maitinti, ar geriau buteliuka duoti, bet abejones isnykdavo kai pagalvodavau, kad nieko nera vertingesnio mano mazutei uz mamos pieneli, kad niekas jo negali atstoti. Gal todel iki siol ji sveika,labi stipri, neturejo net slogytes. Del savo vaikucio geroves maitinsiu ja kiek galedama ilgiau biggrin.gif
Atsakyti