Įkraunama...
Įkraunama...

ar žindymas jums malonus procesas, ar ne

Apklausa: žindymas jums (664 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
[quote=crocus,2005 02 01, 14:59]
Malonus.Ypač kai vaikinukas jau paaugęs ir sugeba emocingai džiaugtis. Sulaukęs krūties tokį džiaugsmo šūksnį išleidžia,Tuoj įsitikini kaip jam tai svarbu ir miela. O nuo to mamai taip gera ant dūšios blush2.gif

Aisku molonu. Maitinu jau 7.5 men. galvoju dar menesis ir baigsiu, bet praeina menesis ir galvoju na dar menesi pamaitinsiu. Zinau, kad man to truks.
Atsakyti
BUVO malonu biggrin.gif
Jau dabar pasiilgau pilvuko nestuke.gif ir, būtent, maitinimo.
Nors pačią pirmą savaitę maniau,kad ryklio ikandimas būtų mažiau skausmingas, nei mažiaus bedantės burnytės prisilietimas.
Atsakyti
greičiau juokingas biggrin.gif labai įdomu žiūrėti, kaip ji "įjungia savo siurblį" ir per porą minučių paisotina, o po to ima išsidirbinėti prie papo. laaaabai juokinga tongue.gif
Atsakyti
Malonus ir man sis procesas thumbup.gif Nors maniskis jau didelis vaikinas,kai isalksta, vaiksto is paskos ir prasineja AM AM AM,o gaves kruti,taip nudziunga,kaip suauge gave milijona thumbup.gif
Atsakyti
mano suneliui 1,4 menesiai ir iki sio laiko as dar maitinu. ir dar nezadu nutraukti nes man maitinimas krutimi yra pats didziausiais malonumas kuri dave gamta.savo dukryte maitinau iki 1,3 metu paskui pati atsisake.maitinimu krutimi as matau tik pliusus tiek paciai mamai ir dar daugiau vaikuciui..
Atsakyti
Oi mes mamkos saunuoles,kad matom tik pliusus jau paaugusiu vaikuciu zindyme thumbup.gif O va,aplinkiniai mano zindyme(1m ir 9 men bernuzelio)mato tik minusus g.gif
Atsakyti
Labai malonu žindyti, matyti vaikiuko emocijas, kai atidenginėju krūti, kaip bevalgydamas užmiega... wub.gif
Atsakyti
Man - malonumas smile.gif

QUOTE(Burka @ 2005 11 21, 18:10)
Oi mes mamkos saunuoles,kad matom tik pliusus jau paaugusiu vaikuciu zindyme thumbup.gif O va,aplinkiniai mano zindyme(1m ir 9 men bernuzelio)mato tik minusus g.gif

As daznai pagalvoju, kad jei jau musu aplinkiniai turi tokia nuomone, tai bent jau galetu jos garsiai nereiksti, uzknisa! doh.gif
Atsakyti
O as tai klausimuka toki turiu - visur tik ir raso "glasukite kudiki prie kitos kruties tik tuomet, kai jis istustina viena". Bet kas yra tas istustinimas? Ar istustinta krutis yra tada, kai is jos visai pienas nebega paspaudus? Jei taip, tai tuomet man to nebuna. Maziuke isciulpia kruti taip, kad jau pati spenelio pagaut nebegali, nes jis sumazeja, krutis suminksteja. Taciau kai as paspaudziu pati, pienukas dar pasirodo.
Gal kas gali atsakyti?

Aciu!
Atsakyti
man tai labai malonus procesas. maitinu jau beveik trys menesiu. ir noriu maitint kuo ilgiau biggrin.gif
Papildyta:
tai jeigu pas tave bus daug pienuko, tiek kiek maziukas nesuvalgo, tai juk neduosi visada ta pacia kruti.
darau taip: maitinu is abieju pakaitomis, tai is vienos, kita maitinima is kitos, o likusi pienuka visiskai nutraukiu.
Atsakyti
Zivile Kiek zinau po maitinimo nutraukti negalima nes taip dar daugiau pieno gaminsis geriau pries maitinima truputi nutraukti o po to susinormalizuos man taip buvo. Odel maitinimo kai pamaitini is vienos kruties ir jei nepraeji valanda tai dar is tos pacios duok, o jei daugiau kaip valanda tai is kitos ir taip pakaitomis nepriklausomai ar paspaudus dar bega pienukas. SEKMES
Atsakyti
QUOTE(fortuna_ @ 2005 02 09, 17:27)
O man rieda asaros is skausmo cry.gif Taip skauda kai traukia kad nezinau net ka daryt.Maitinu tik savaite ir vis tikiuosi kad ateity praeis tas skausmas ir galesiu dziaugtis jog maitinu pati.

Nepergyvenk as irgi pirmas gal 3-4 savaites su asarom akyse maitinau ir su baime laukiau eilinio maitinimo doh.gif As tik nuo minties,kad tuoj reiks maitinti bijojau mirksiukas.gif Pradejau tepti bepantenu ir palaipsniui viskas uzgijo mirksiukas.gif Dabar jau mums 11 menesiu ir as labai laiminga,kad iskentejau tuos skausmelius[patikek tikrai verta]kur benueitumem turime savo visada reikemos temperaturos ir sudeties PIENO BARA.Dabar as maitinu pasitenkindama ,kad mano vaikutis gauna vuska geriausia,ka gali duoti mama.
Tik dabar mano zuikutis turi astrius dantukus .tai velniukstis megsta pakandziot lotuliukas.gif
Atsakyti