Įkraunama...
Įkraunama...

ar žindymas jums malonus procesas, ar ne

Apklausa: žindymas jums (664 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
man maitinimas niekad nebuvo sudėtingas - su speneliais problemų neturėjau, su krūtimis taip pat, vaikutis iš karto mokėjo žįsti - žodžiu, jokios bėdos smile.gif
tačiau pačiam procesui jokios ypatingos reikšmės neteikiu - maisto perdavimas ir tiek unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 01 07, 12:49)
tačiau pačiam procesui jokios ypatingos reikšmės neteikiu - maisto  perdavimas ir tiek unsure.gif

Tikrai manai, kad tai tik maisto perdavimas?..
Aš taip negalvoju. Man tas laikas, kurį praleidžiu maitindama, iš tikrųjų yra ypatingas. Ir net baisu pagalvoti apie tai, kad ateis motentas, kai teks maitinimą nutraukti...
Atsakyti
Man žindymas yra labai labai malonus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
man labai svarbu paciai maitinti, pergyvenu kaskart ,kai neramus kad truksta pieno. schmoll.gif nors vyras sako,kad esu vaiksciojanti virtuve,bet is tikruju kur geriau rasi?ir tikrai labai miela matyti savo kudiki patenkinta ir saugu prie krutines bigsmile.gif
Atsakyti
nesureiksminu as maitinimo kazkaip...tiesiog patogus dalykas.
Atsakyti
QUOTE(belosneska @ 2007 01 10, 16:35)
nors vyras sako,kad esu vaiksciojanti virtuve,bet is tikruju kur geriau rasi?

Mane vyras kaip tik giria, kad pati maitinu, ir visaip skatina, kad tik nemesčiau. Na, aš ir nesiruošiu, be abėjo smile.gif
Atsakyti
Man tai labai malonu maitinti savo vaiką, visą gyvenimą apie tai svajojau.
Labai bijojau, kad nugrauš spenelius, tačiau prisipirkau visokių priemonių ir man jos padėjo...
Patariu naudot Multi mam kopresus. super dalykas, bet jau reikia turėti gimdymo namuose.
Atsakyti
Man zindymas - tik malonumas, jauciuosi labai gerai, zinau, kad pasiilgsiu situ artumo akimirku su savo vaiku wub.gif wub.gif o kol kas dar kuri laika pasimegausiu wub.gif
Atsakyti
Aš pamatau žindančią mamą ir antro užsimanau wub.gif
Be galo jaukus procesas. Man tai buvo ne tik maisto, bet ir meilės, šilumos, džiaugsmo perdavimas
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2007 01 10, 20:52)
nesureiksminu as maitinimo kazkaip...tiesiog  patogus dalykas.

man taip pat. Patogus, pigus, sveikas, reikalingas dalykas. Ir tiek. Meilę galima ir kitais būdais suteikti. bigsmile.gif
Atsakyti
man taip pat labai malonus sis procesas smile.gif Nuo pirmu dienu neturejau problemu su pieneliu ir papuliais(tikiuosi,ir toliau taip bus).Tai ir mazajai sveika ir ramu,kai mama salia,ir mamai patogu.Net ir keliauti jau kyla noras:varytumem slidinet,bet sniego nesulaukiam verysad.gif
Atsakyti
pradzia turbut kaip ir daugeliui buvo skausminga,o dabar taip gera kai mazyle valgo ,tokia laiminga esu kad pati valgo
Atsakyti