Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įpratinti vaiką miegoti savo lovoje?

Pradejo miegoti atskirai, dažnai isgriuva is savo lovos... nusirita per miegus, neaukstai bet uztenka kad prasidetu naktinis skandalas verysad.gif dedam pagalvius aplink lova. o pratint nepratinom, tik labai graziom spalvom nupiesem "ta nepaprasta dovana - nauja atskira lova" tongue.gif kazkaip suveike tas fyntas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(extraño @ 2006 01 03, 19:39)
Pradejo miegoti atskirai,  dažnai isgriuva is savo lovos... nusirita per miegus, neaukstai bet  uztenka kad prasidetu naktinis skandalas  verysad.gif dedam pagalvius aplink lova. o pratint nepratinom, tik labai graziom spalvom nupiesem "ta nepaprasta dovana - nauja atskira lova"  tongue.gif  kazkaip suveike tas fyntas  mirksiukas.gif

nezinau ar lt tokiu dalyku buna,bet mes airijoj pirkom tokia atlenkiama apsauga.ji pasikisa po ciuziniu,o diena nulenki zemyn ir jos kaip ir nera.nuo dvieju metu miega paauglio lovoj ir ne karto neiskrito thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus ta pati problemėlė. Mūsų merginai dabar 4 metukai. Atskirame kambaryje pradėjome migdyti nuo 3 m. Su ja pirkome įkambarį tapetus, pati išsirinko ir užuolaidas ir lempą ir lovytę. Viskas OK. Puikiausiai miegodavo viena lovelėje atsirame kambaryje. Visi džiaugėmės. Bet... darželyje susirgo jų auklėtoja ir jos pavaduoti atėjo pensininkė. Tai, kad jai būtų ramiau ir vaikai jos klaustu pradėjo gąsdinti visokiais baubais. Nuo tada ir prasidėjo problemos. Viena nebemiegojo. Tai ir vėl sugrįžo į mūsų kambarį ir įlindo į mūsų lovą. Taip ir miegojom trise vienoje lovoje, kai gimė brolis, lovoje liko miegoti meriotė su tėčiu, o aš su sūneliu išėjome į kitą kambarį. taip buvo apie du mėnesius. Su vyru pasitarėme ir nusprendėme, kad dukrelės lovą reikia atsinešti į miegamąjį, nes kitos išeities nebus. tai dabar miegamajame trys lovos - mūsų dvigulė, sūnaus "lėliukiška" ir dukrelės lova. Tikras miegamasis. Turiu vilties, kad kai sūnelis paaugs, jie abu išeis į kitą kambarį miegoti. O dabar ir taip gerai.
Atsakyti
Pasiskaitinejusi jusu patarimus nusprendziau pabandyti ka nors,visiskai netikedama kad kas nors gausis! Maniskis turi savo kambari, i kuri miegoti niekam neleidzia,bet ir pats neina. Viena vakara atsisedau jo kambaryje ir pradejau skaityti knyga. Jis bezaisdamas siaip ne taip uzmigo savo loveleje,nesulaukes kada as eisiu miegoti.Ryte po jo pagalve padejau kelis centus ir kai jis atsikele sakau:Man atrodo pas tave sia nakti spaidermenas buvo(jis jo didziausias gerbejas!) ir kazka po pagalve padejo. Pakele pagalve,pamate tuos centus ir tik ziuriu lupa vypt,akys pilnos asaru! Is pradziu pagalvojau, kad issigando,kad nakti kazkas vaiksto,o pasirodo jis is laimes,kad susirinks pinigeliu ir vaziuos pirkti zaisliuka.Sekanti vakara-visiems garsiai labanakt, i savo lova ir jokiu problemu! Ryte girdziu prabudo ir sako- tu man nesk daugiau centu! Na,tikiuosi kad nepersigalvos!
Atsakyti
Gal nepersigalvos. Žiū dar ir norimų žaislų kolekciją susirinks biggrin.gif
Atsakyti
mes šią bėdą irgi sunkiai sprendėm: palikdavom praviras duris, muziką, teliką įjungtą. Keldavausi naktimis prabudusios raminti. Tai tesėsi apie mėnesį. Bet ir dabar palieku praviras duris, bent jau kol užmiega.
Tik baisiai nervina tie, kurie pradeda vaikui aiškinti, kad yra vilkų, baubų ir raganų. Nors per nosį trenk tokiems nebrendyloms.
Atsakyti
Mes vis dar miegam trise doh.gif Apziurejom lovytes,tai labai fainute radom,lova-delfinas,tai ryt vaziuosim parsivezt,prizadejo mano vaikinas,kad jau miegos toj lovytej,na paziuresim kas gausis biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remka @ 2006 01 05, 16:09)
Mes vis dar miegam trise doh.gif Apziurejom lovytes,tai labai fainute radom,lova-delfinas,tai ryt vaziuosim parsivezt,prizadejo mano vaikinas,kad jau miegos toj lovytej,na paziuresim kas gausis biggrin.gif  ax.gif

Mes irgi pripasakojom dukrai (3m), kad pirksim gražia lovytę. Aišku mažoji prisiklausiusi saldžių kalbų prisižadėjo iki ausų, kad miegos naujoj lovoj. Dar ir pagalvę- katiną papildomai užsakėm, kad įspūdingiau atrodytų... Apsidžiaugė... Po dviejų dienų pareiškė, kad lova nepatogi ir... persikraustė su visais savo "vaikučiais" pas mus blink.gif lotuliukas.gif Dabar miega tai savo lovytej tai pas mus... Migruojantis vaikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na maniskis jau miega savo lovoj ir svarbiausiai,kad uzmiega joje,na buna kad paryciais ateina,bet jau viskas eina geraja linkme thumbup.gif visgi suveike lova su mintim (delfinu)thumbup.gif
Atsakyti
Vaikas ejo ir isejo i savo lovyte,atrodo tik sausio 4 diena pasidziaugiau,kad jau kazka pasiekem, vaikas miega atskirai,tik visa beda,kad man jo dabar nakti labai truksta biggrin.gif Ir vyras viena vakara pakalbino pas mus ateiti... ne,nei uz ka,sako as turiu savo lova! Na,viskam ateina laikas.Aciu mamai uz ideja padeti po pagalve kazka(as dedu centus,kad ir tuos pacius is jo dezutes). thumbup.gif
Atsakyti
Mes savo vaiką jau nuo 7 mėnesių migdėm jo kambaryje 4u.gif Kai prabusdavo naktį, nueidavom patys pas jį, tad ir neiškilo problema, kaip iškraustyt vaiką į kitą kambarį 4u.gif
Atsakyti
Mano panelė iki ėjimo į darželį miegojo savo lovytėje. Pradėjo eiti į darželį- prasidėjo ligos. Pasiguldžiau šalia savęs ir nebeiškrapštau...Ji serga ir serga. Patogiau, kai šalia guli. Jei pradeda dusti- tik ranką tereikia iki inhaliatoriaus ištiesti. Nežinau, kaip pavyks ją lovytėn perkraustyti... Tiesa, dieną ji be problemų užmiega savo lovytėje. Bet naktį- tik su mama...
Atsakyti