Mes Druskininkuose praleidom dvi naktis,tai miegojom kartu,nors kitame kambaryje ir buvo issklaidziama sofa,bet be sansu svetimoj vietoj viena paguldyt buvo,tai miegojom tas naktis kartu,gryzom namo,tai vaidindamas suko i musu lova jau miegoti,bet as ta pasukima
istaisiau,ot gudrutis
su sunum miegojau iki 1.5 metu. Pagalvojau kad tox amzius pats tinkamiausias perkraustyti i vaikiska lovyte. O metodika taikiau tokia: pirma nakti pristumiau jo lovyte kiek imanoma salia savosios, (net galejau ikisti savo ranka per groteles) ir bandem miegot. Uzmigo per pora valandu, kita nakti patraukiau jo lovyte nuo savosios 10cm, uzmigo per 30min, kita nakti dar 10 cm...ir t.t. po trecios nakties sunus uzmigdavo per 10-15min. o po keliu sav lovyte nukeliavo iki sienos...
I kita kambari dar neturejom galimybes iskraustyt, bet manau butu paprasta. Dabar jam 4ri ir uzmiega kambary vienas, tik duris reik palikti praviras ir koridoriuje palikti sviesa...
Ir mums teko gerokai pavargt, kol ipratinom dukra miegoti viena savo kambary..
Labai dziaugesi kad tures savo kambari, savo lova, bet kai atejo laikas joje miegot prasydavo kad miegociau kartu. Nusprendem pratinti po truputi. Pabudavau kol uzmigs ir iseidavau. Bet mazoji vis prabusdinedavo ir tikrindavo ar esu...
Neradus atkeliaudavo i musu lova. Neleisdavau pas mus miegot. Abi vel eidavom i jos kambari. Ir taip kelis kartus per nakti. Netekus kantrybes issitraukiau ciuzini ir atsiguliau ant zemes salia jos lovos. Kartais ismiegodavau visa nakti, kartais prabudus grizdavau i savo lova. Taip ir kankinomes beveik pora menesiu, kol nuo tokio miegojimo pradejo skaudet stubura.
Tad abu su vyru nusprendem kad uzteks.
Pirma vakara pratinimo procedura perleidau vyrui.
Jis (kaip visada) paskaite pasaka, tada pasakojo kad jos zaisliukai verkia kai ji nenori su jais miegot, kad jiems liudna... kad ji jau didele (4m) ir turi miegot su savo draugais, o mamyte turi miegot su teveliu. Pradzioj aisku apsiverke, bet poto sake pagules viena ir vistiek lauks mamytes kol sugris (as buvau pas drauges, kad sirdele maziau skaudetu). Taip ir uzmigo belaukdama.. Kitom dienom irgi asara isspausdavo, bet nuramindavau, paglostydavau ir palikdavau viena. Svarbiausia nenusileist ir laikytis savo. Nakti kelis kartus ateidavo. Tada pradejom aiskint kad nakti negalima vaiksciot, reik miegot, zaisliukus prizadins. Tai nustojo vaiksciot, bet prabudus saukdavo. Budavo 3-4 kartus saukia- tai siusiuko (nors nieko nepadarydavo), tai gert, tai nugaryte uzklot..
Pasikankinom savaite ir jau 4 men uzmiega pati, naktim nevaiksto.
Buna kad pasaukia gert, bet ne kiekviena nakti. Tiesa dar vis paliekam praviras kambariu duris.
Dabar galvoju ir kodel taip kankinomes ir nepradejom pratint anksciau.
Dukra dziaugiasi kad savo kambary savoj lovoj issimiega geriausiai.
O mes su vyru vel galim gyvent normalu seimynini gyvenima..
Labai dziaugesi kad tures savo kambari, savo lova, bet kai atejo laikas joje miegot prasydavo kad miegociau kartu. Nusprendem pratinti po truputi. Pabudavau kol uzmigs ir iseidavau. Bet mazoji vis prabusdinedavo ir tikrindavo ar esu...
Pirma vakara pratinimo procedura perleidau vyrui.
Buna kad pasaukia gert, bet ne kiekviena nakti. Tiesa dar vis paliekam praviras kambariu duris.
Dabar galvoju ir kodel taip kankinomes ir nepradejom pratint anksciau.
Dukra dziaugiasi kad savo kambary savoj lovoj issimiega geriausiai.
O mes su vyru vel galim gyvent normalu seimynini gyvenima..
maniškis miegojo mano lovoj iki 3,5 metų. Labai džiaugiausi, kad lengvai persikraustė į savo lovą, mat buvo nauja, todėl ir įdomu buvo. Dabar beveik kiekvieną naktį atsikrausto pas mane, retai kada išmiega visą naktį vienas. O paskutiniu metu iš vis prasidėjo graudūs verksmai, kad aš miegočiau kartu su juo jo lovoj ir verkia kiekvieną vakarą. tai taip ir žaidžiam, aš paguliu kol jis užmiega, tada einu į savo lovą, o naktį jis pas mane atbėga.
mes ir turėjom tokių bėdų, tik kad visai jų atsikratėm nepasakyčiau
kai laukiausi Gabija puikiausiai išsimiegodavo savo lovytėj, tiesa jos kambaryje palikdavom praviras duris bei šviselę silpną. Bet kai gimė sesė- prasidėjo
vargom iš naujo, na dabar lyg ir nieko- bet užmigimo ritualai būna tokie- pasaka, po to turiu ją pasūpuoti, po to dar palaikyt jos rankytę. Na aš po truputį tuos ritualus trumpinu, aišku ne pasakos skaiytmą.
Žiūrėsim kas gausis, bet naktį vis tiek kartais mane pašaukia.
Žiūrėsim kas gausis, bet naktį vis tiek kartais mane pašaukia.
mes ir iskraustem mergina i jos kambari pries 4 dienas,iki siol miegojo savo lovoj,bet pristumtoj prie musiskes,bet paskutiniu metu nebeimanoma buvo miegot,spardydavosi,niurgzdavo,istisai prasydavo palaikyt uz rankos...kartais eidavau i darba miegojus 2-3 valandas...tai va su visa lova i savo kambari,pirma nakti labai dziaugesi,prisikrove zaislu ir uzmigo per kelias minutes,antra nakti istisai praverke,o sekancias miega labai gerai,pati atsigula,tik as ar tetis turim paskaityti pasaka ir pabuti kol uzmigs,bet tai ne problema-uzmiega staigiai,tikra miegale
,tikiuosi taip ir tesim,nes manau kad jau tokio amziaus turetu miegoti savo lovoj ir,jei yra galimybe savo kambary.
Pas mus tokia pat problema BUVO.Uzmigdavo tik pas mus lovoje,kai uzmigdavo nunesdavau i jo lovyte,bet kaip laikrodukas po 2valandu vel pas mus atsikraustydavo.Galima sakyti,neatsimenam kada normaliai miegojom.Tai vakar nupirkom dviguli foteli ir vaikas laimingas miega su teciu.
Na mes jau atskirai miegam nuo sausio pradzios,bet paryciais vistiek atsikrausto su savo suniukais
Mums jau 2,7m. Darom kambariuko remonta ir ruosiames iskraustyti i kita kambari miegot.albam apie tai, ji laukia. Idomu kaip bus. Dabar miega kuo puikiausiai savo lovytej, nors iki metu laiko, jos negaledavau ideti i lovyte nei miegancios, nei nemiegancios - tiesiog klykdavo, jei miegodavo is kart prabusdavo. Bet susitvarke viskas savaime: suejo metai , paguldziau i lovyte , o ji nepriestaravo. Tai tikiuosi, kad ir i savo lova nueies legvai miegoti