Įkraunama...
Įkraunama...

Sociofobija

As visada pasimetu, kai demesys atkreipiamas i mane, kai vertinami mano sugebejimai, reikia kazka pasakyti, issisukti is situacijos, atsakyti i klausima. bet labiausiai kas neduoda gyvent pilnavercio gyvenimo - bendravimo problemos, bijau pasilikt su zmogum viena, net dirbt bijau eit, nes zinau, kad nepritapsiu, busiu nemegstama del savo nebendravimo. negaliu jaustis ir elgtis laisvai. dabar vel pradejau lankytis pas psichoterapeute, dirbame kognityvines terapijos metodais.
Atsakyti
Sweiki visi!
Kaip nekeista jau 2 metus sekmingai gydausi sociofobija ir tik db uztikau sita saita biggrin.gif tai va visko perskaityti dar nespejau, bet galiu pasakyti tiek, kad beveik visi raso, "kokia bloga ta socio ir dar fobija". Na sukelia sunkumu gyvenime, bet jei ir toliau taip sau sakysime, irodinesime, kad ji mums pridaro daug bedu, mes tiktai stiprinsime savigailes ir baimes jausma =] turbut kilo klausimas, tai gi ka reiketu daryti?
Ogi reiketu gydytis biggrin.gif yra keleta, gal ir daugiau gydymo budu, populiariausias yra psichoterapija, kuri deja neveikia ( metus gydziausi ir jokiu rezultatu, tik laikini) nes psichoterapija remiasi nuostata, kad viska reikia analizuoti, o tai sukelia tik dar didesne baime ir pns. o gydymas kuri as jau praktikuoju pora metu vadinasi "Cognitive Behaviour theraphy" gal kai kas jau apie skaitea ar girdejo. Ir jis TIKRAI PADEDA! Sis gydymas yra priesingas psichoterapijai, viska kas buvo ateityje, visi neigiami isgyvenimai ir pns. viska reikia pamirsti, ismokti gyventi cia ir db, ismokti dziaugtis gyvenimu, pakeisti senus, neigiamus isitikinimus apie save ir pasauly, per daug nesitiketi, zodziu VISISKAI PAKEISTI MASTYMA, kad musu paciu mintys gydytu mus. Tai va esu studentas ir labai patenkintas situo gydymu, noreciau ir jums padeti kas turi socio ir dar fobija ax.gif Taipogi bus kuriama grupe, tai yra viena is iveikimo sociofobijos daliu...bet apie viska dar ateityje...tad kas netingi ir tikrai pasiryze gydytis laukiu laisku: nedewax@f-1.lt arba parasykit per skype, mielai pabendrausiu: nedewax smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki:)

paskaičiau temą ir apšalau blink.gif nu gi čia apie mane, o aš net nežinojau tokios ligos... džiaugiuosi, kad čia užsukau, lengviau kovoti, kai žinai su kuo reikia kovoti smile.gif tiesa, dabar mano padėtis žymiai geresnė nei buvo smile.gif dirbau su savim pati, rėmiausi su savo baimėm, stūmiau save i kvailas situacijas, kad nebijočiau atrodyt kvailai, ir kad baigtusi visi tie "kas ka pagalvos" "kaip galejau taip apsikvailint"
dabar tokių minčių jau net nekyla, ar bent jų nepastebiu, bet dar kartais išduoda drebančios rankos, raudoni žandai ir įtampa. tiesa jau kurkas rečiau smile.gif ir smagu matyt, kad visi nusiteikę bendraut smile.gif prisijungiu prie jūsų 4u.gif mielai prisidėsiu prie susitikimų, ar kokios panašios veiklos. galbūt galėčiau ir kitiem truputi padėt:) ax.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklaust gal kas Vilniuje daro kokius susitikimus sociofobiku ar kas nors panasaus? Ieskau bet kokios pagalbos nuo sios ligos ypac butu naudoingi man kokie susitikimai ar kazkas panasaus smile.gif Zdz jeigu galite padeti pasiulykite nes man to labai reikia...
Atsakyti
Sveiki , kaip sekasi ? noreciau pabendrauti irgi ... smile.gif jis parasiau tau emeila , bet tu kazkur dinges...
Atsakyti
labs smile.gif mano email sociofobija@gmail.com , as ziurejau bet nk negavau tai jei gali duok savo email smile.gif
Atsakyti
cia matai kaip kam smile.gif as pvz manau ir jauciu kad as darau progresija... dbr net galiu susitikt kad ir su kokia nepazistama mergina... anksciau budawo kad lb nervuodavausi ir kai pamatydavau tarkim vaziuoju susitikt ir pamatydavau ta zmogu laukianti manes as nzn koks jausmas budawo manyje.. fui... bet dbr net nzn kaip bet persilauziau ir vis darau progresa nesijauciu kaltas kai tyliu... nesidziaugiu jeigu suskeliu viena bairi i diena ar i savaite.. man tai darosi iprasta vel kaip anksciau buwo, bet aisku dar yra daug kur tobulet ir man reikia dar daug tobulet. Tad manau ir jus visi turite stengtis del sawes nes jus sawo gyvenima kuriate o ne kiti. na aisku sunku tai daryt , pvz as is mokyklos grizdavau visa laika sugniuzdytas ant tiek kad nzn... isprotet buwo galima o dbr jeigu ir sugniuzdytas lb greitai atsistatau betai retokai dbr taip buna... kad as taip pasikeisciau man uzteko daugiau nei puses metu na tarkim kad nuo rugsejo suzinojau kad turiu sia problema ir tiek... nes is tiesu tai buwo labai sunku ir sunkiausia patiket kad tu gali sau padet... o kai patikesi tau visi keliai atsivers taigi sekmes visiems!!!

sociofobija@gmail.com - jei noresite parasykite smile.gif
Atsakyti
as tai iki pat 18 isvis nebendravau su vaikinais , man vyr lytis buvo kita planeta , as ju bijojau , o dabar bendrauju ir man lengviau bendraut su vyr lytim negu su merginom biggrin.gif
Atsakyti
Tie, kam sociofobija- net pagalvot negali apie susitikima.
Jei kas iesko grupiu, tai gal problema ne sociofobija, o kazkas kito? gal poreikis issikalbeti, buti suprastam, paskatintam? Gal padetu paprasciausias apsilankymas pas psichologa..
Atsakyti
pasnekejau su jis 006 , saunus vaikinukas , tikrai jam ne sociafobija , tiesiog taip kaip jam nutiko gali nutikt kiekvienam jaunam zmogui atvykusiam i kita miesta studijuoti , stresas gi naturalu wink.gif o siciafobija tai yra bendravimo , zmoniu baime tiesiog , noras buti vienam nes sunku buti grupeje
Atsakyti
QUOTE(Rugia-veide @ 2009 02 15, 17:10)
Tie, kam sociofobija- net pagalvot negali apie susitikima.
Jei kas iesko grupiu, tai gal problema ne sociofobija, o kazkas kito? gal poreikis issikalbeti, buti suprastam, paskatintam? Gal padetu paprasciausias apsilankymas pas psichologa..

kogero jus teisus del sito:) ta lengva sociofobijos forma, tai gal tik nepasitikejimas, ar stresas, gal kokia depresija ar jaudulys... g.gif
Atsakyti
o gal tai noras kuo greiciau pasveikt smile.gif ;d
Atsakyti