Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Na, va, nutraukiau maitinima sad.gif . Buvau pradejusi duoti kas antra, trecia diena, nes tiek tik pieno tebuvo. O paskutini karta mazei pasiuliau mazdaug pries savaite. Neeme verysad.gif .
Gerai tik tai, kad krutinej jokiu sukietejimu nera ir dydis vienodas. Nors kutines forma tai ne tokia kaip pries gimdyma, deja... sad.gif
Atsakyti
Gal kas nors žino apie tokius prietarus, kad nutraukus maitinti kūdikį MP, nebegalima duoti krūties, kadangi kažkas būna blogai vaikui???? ar paskui gyvenime kažkas negero???? g.gif
Atsakyti
mano lelei tik 2men., bet ji diena ji visiskai neima kruties,ir kaip bandziau,neima nors tu ka! nakti mieganciai dar ikisu,bet diena niekaip sad.gif . krutis verzia,pieno yra,bet nera kada nusitraukineti,tas nusitraukinejimas uzima po valanda,tai is kur gauti tiek laiko ir kas vaika ziures g.gif .kankinames abi,todel galvoju baigti maitinima,tik kaip padaryti kad tas pienas nesigamintu ir kokio uzdegimo negauciau cry.gif cry.gif
Atsakyti
Visiška nesamonė, čia tik bobučių prietarai, kas jam gali būti blogai ir kodėl turėtų? Ar eini kita gatve, jei per tą, kuria ėjai, perbėgo juoda katė? Jei taip, tada gali būti blogai.
Atsakyti
Sveikos, mamos,

taip noriu baigt maitint, bet paskaičius temelę, imu prarasti viltis... sad.gif( Mano vaikiui 11,5 mėn... ir ko gero mes iš nevalgiukų skyrelio - nes mergina nieko nevalgo išskyrus pieną. Griežinėlį dešros, kelias uogas, vieną kukurūzą ir jogurto indelį per dieną... jokių kruopų, jokių daržovienių, jokių mišinių... valgo kaip kūdikis, jei ne dažniau. IR naktim, ir dienom - be skaičiaus... miegot neduoda, soskės neima, jei siūlai butelaitį su arbata, sultim, vandeniu, tai dieną pagurkšnoja, bet jei nori valgyt, tai už papo griebia, o naktį, tai iš viso blink.gif išprotėt baigiu... miega tik su krūtim dantyse...kai iminga, ištraukiu... bet vis tiek bunda dažnai... soskės neįkiši, kito gėrim neįkiši, stumia, nuo savęs, rėkia, rami tik su krūtim... O skauda nuo to čiulpimo... sad.gif Nekalbant apie nuovargį.
Kažkaip vis galvoju, gal verta pasikankint ir nutraukt maitinimą staiga. Gal kažką imtų valgyt... Dabar tai košę išverdu ir pati turiu valgyt sad.gif(
Pieno turiu... Bet tas dažnas maitinimasis ir nieko kito nevalgymas nuvarys mane į kapus blink.gif Visi sako, kad dantys kalti, bet tie dantys jau pusę metų man miegot neduoda... nei tų maitinimų mažėja, nei naktim miegot galiu... siaubas... šiaip esu labai kantri... bet kuo toliau, tuo sunkiau... iš kur tos kantrybės semtis...???
Jei maitintųsi ryte vakare ir porą kartų naktį, atrodo galėčiau tveri karvytės vaidmenį dar ilgai ilgai... bet dabartinė situacija be galo sekina...
Daug pažįstamų siūlo trim dienom kur išvažiuot ir palikt vaikutį su tėčiu... bet ar tai išeitis?
Gal turit kas pasiūlymų?

QUOTE(NeriN @ 2005 08 06, 09:54)
mano lelei tik 2men., bet ji diena ji visiskai neima kruties,ir kaip bandziau,neima nors tu ka! nakti mieganciai dar ikisu,bet diena niekaip  sad.gif . krutis verzia,pieno yra,bet nera kada nusitraukineti,tas nusitraukinejimas uzima po valanda,tai is kur gauti tiek laiko ir kas vaika ziures  g.gif .kankinames abi,todel galvoju baigti maitinima,tik kaip padaryti kad tas pienas nesigamintu ir kokio uzdegimo negauciau  cry.gif  cry.gif

O iš butelaičio tavo pienelį geria? Aš tai, kai mažoji tik gimus nugraužė papus, labai susidraugavau su Avent pientraukiu, kol viskas sugijo. Tai įgudus, visai greit išeidavo nusitraukt ir butelaitį mergina pripažindavo! mirksiukas.gif
Atsakyti
Nigrita,
Uzuojauta, man irgi taip buvo, aki suneliui buvo 11 menesiu: prie manes nieko nevalge, isskyrus papa, nakti jis visada turejo buti burnoje irgi buvau neviltyje.
Dabar jam 15 menesiu. Isejau i darba - tai dienos maitinimu teko atsisakyti, ir viskas tvarkoje - apetitu nesiskundzia, valgo viskas, nors prie manes nieko neimdavo isskyrus jogurta. Naktys: miegu atskirai, kadangi nuo pazeistu speneliu is skausmo man trombuodavo latakus ir daresi uzdegimas. tai dabar apie 6 valanda vyras mane pakviecia, as ateinu pamaitinti. aisku uzmiegu, ir iki ryto dar kelis kartus pavalgo....
pazeistiems speneliams yra tokie kompresiukai "Multi mam" kompresai. Ju buna farma vaistinese. As ji kerpu per puse ir dedu ant abieju speneliu.
Si vakara bandziau jau nebeduoti, bet va dabar begau i toaleta (darbe) nusimelzti, nes kazkas pape darosi negero. (o su uzdegimais prisikentejau nerealiai).
Taigi reik kantrybes, ir kantrybes. Is kart baigti as bijociau: darau tai po biski ir vis vien papai sprogsta.

Girdejau, kad mazinant piena reik min skysciu, rugsciu produktu ir metu arbata. Gal kas nors dar turite patarimu - kaip mazinti piena?
Atsakyti
Ačiū Jurgusez už užuojautą. Aš irgi turiu planų į darbelį eiti ne už ilgo, tikėjausi iki to laiko jau atjunkyt... Bet įtariu, kad nepavyks. Manau, man ir mėtų arbata nepadės. Jei pieno mažės, tai užčiulps negyvai biggrin.gif Įtariu dar dažniau biggrin.gif
Atsakyti
Nigrita,
Zinai, as irgi neisivaizdavau, kad maniskis atpras nuo dieninio maitinimo, nes budavo dienu, kai ISTISAI ant papo kabedavo blink.gif budavo neviltis. Bet dabar net paciai keista, kad savaitgali nepleso drabuziu, kaip anksciau darydavo smile.gif
Baisu dziaugtis, bet dienom atsisakyti pavyko lengvai, ziuresim kaip bus tolaiu.

O siaip man sitaucija pataise neplanuotai atsirades darbas. Jeigu noreciau atpratinti nuo idenos maitinimu budama salia- turbut maittinciau iki pvz. 6 metu biggrin.gif

Atsakyti
Na va, taip isejo, kad nutraukiau dabar maitinima, o norejosi dar kokius pora menesiu duoti savo papuka ax.gif Paskutini menesi duodavau tik viena karta per para ir to pieno tik keli gurksniai tebudavo. Dabar jau savaite kaip nemaitinu, krutu neskauda, jos nera pilnos, bet turiu itarima, kad pieno jose yra. Tai dabar esu visai pasimetus - ar man reiketu nusitraukti ta piena, ar jis pats man issivaikscios? g.gif g.gif g.gif Ar reikia laukti, kol prades skaudeti unsure.gif
Patarkit kas nors 4u.gif

Ar niekam taip nebuvo? g.gif

Nu va, issiaiskinau - nieko daryti nereikia, jei krutu neskauda, jos nepilnos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2005 08 17, 14:30)
Nu va, issiaiskinau - nieko daryti nereikia, jei krutu neskauda, jos nepilnos 4u.gif

Saunuole! Bet dabar ir mes zinosim , ka daryti tokiu atveju! Nors , dar tikiuosi ilgai ilgai maitinsiu! Nes dar tik 3-ias menuo eina ax.gif
Atsakyti
Tikrai nežinau ar sveika ir kaip tai veikia, bet tikrai žinau, kad vaistinėse yra vaistų, pati turiu tik dar nežinau ar gersiu, žiūrėsiu vėliau, jei prispirs tai teks ax.gif .
Juos reikia gerti 2 kartus per dieną ryte ir vakare ir taip 14 dienų. Vaistininkė sakė, kad jau tada nebemaitinsiu išviso. Tai va, aš manau, jei bus tikrai sunku tai reiks pagerti vaistukus, kad visokie mastitai neužpultų.
Atsakyti
baigiau maitinti, kai vaikui buvo 1,7 m. is pradziu nieko nedariau, bet viena krutis, is kurios dzniau maitinau, istino. teko nutraukti piena, o nakciai uzbintuoti krutis su elastiniu bintu. uzteko vienos proceduros. viskas susitvarke savaime.

QUOTE(nigrita @ 2005 08 08, 09:22)
O iš butelaičio tavo pienelį geria? Aš tai, kai mažoji tik gimus nugraužė papus, labai susidraugavau su Avent pientraukiu, kol viskas sugijo. Tai įgudus, visai greit išeidavo nusitraukt ir butelaitį mergina pripažindavo!  mirksiukas.gif

gerai tau smile.gif as auginau savo vaika be ciulptuko ir buteliuko. kai suneliui buvo 3 men., prasidejo mastitas (temperaturos nebuvo... daktarai sake, kad matyt kapsules sieneles buvo storos, todel pienas bego svarus). nusipirkau avent buteliuka, misinelio alergiskiems vaikams... is ryto "sumaisiau", paemiau ant ranku, paguldziau prie kruties ir daviau buteliuka. jis kaip trenke su rankyte per buteliuka... dejo rekti taip, kad negalvodama pastaciau buteliuka ant lentynos ir daugiau vaikui nedaviau. maitinau ir toliau krutimi... ir piena isciulpdavo, ir pats patenkintas buvo, o po menesio guzas issivaiksciojo, neprireike net antibiotiku.
Atsakyti