Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Merginos, kurios norite nutraukti maitinima MP, jeigu maziai neima buteliuko, pabandykit pakeist ciulptuka, ta kuri buteliukui naudojat. Pabandykit kitokios formos ciulptuku. Mano maze anksciau i buteliuka ne ziuret nenorejo ir as nesupratau kodel, kol nepabandziau uzdeti kitu ciulptuku ant buteliuku. Mat tie kuriuos pirkau kartu su buteliuku jai kazkodel nepatiko, ismeciau juos visus.

Nigrita, kai isverdi darzoviene, idek mesytes (virtos, ar kaip nors kitaip paruostos), ir i ta kosyte idek truputi darzoviu sultinio kubelio (to is MAGGI, ar gal kokiu kitokiu Lietuvoje yra), bet butinai kad butu tik darzoviu sultinys, o ne koks mesos. Tik nedek viso kubelio i kose, tik apie ketvirtadali jo. Mano maze taip pradejo darzovienes valgyti, nes pries tai, neikisdavau nieko, isskyrus saldzias koses, vaisiu tyrele ir savo pienuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 23 rugpjūčio 2005 - 13:15
QUOTE(Germante @ 2005 08 23, 12:52)
Nigrita, kai isverdi darzoviene, idek mesytes (virtos, ar kaip nors kitaip paruostos), ir i ta kosyte idek truputi darzoviu sultinio kubelio (to is MAGGI, ar gal kokiu kitokiu Lietuvoje yra), bet butinai kad butu tik darzoviu sultinys, o ne koks mesos. Tik nedek viso kubelio i kose, tik apie ketvirtadali jo. Mano maze  taip pradejo darzovienes valgyti, nes pries tai, neikisdavau nieko, isskyrus saldzias koses,  vaisiu tyrele ir savo pienuka.

Nepykit, bet sultinys kubeliais vaikui iki metų g.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausyte1 @ 2005 08 23, 13:31)
Nepykit, bet sultinys kubeliais vaikui iki metų  g.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Tikrai nepykstu biggrin.gif

Bet cia knygos apie kudikiu mityba juos rekomenduoja, jeigu vaikas nevalgo darzovienes be nieko. Gal cia nuo tu sultiniu kokybes priklauso?
Atsakyti
tai va, kleckiui mano 6mėn, o pieno jis nebenori... maitinu nutrauktu pienuku, iš butelio - kitaip mums niekada ir nepavyko. tad gal tai iš dalies priežastis?o gal tai, kad prasidėjo mėnesinės?nežinau net. bet pienelio kuo toliau, tuo sunkiau įsiūlau. naktį tai dar dar, miegančiam sumaitinu. bet dieną schmoll.gif o norėčiau dar maitint, pieno turiu sočiai g.gif maišau į košę, kitaip ir nebesugalvoju kaip čia jam dar įsiūlyti doh.gif gal kam panašiai buvo, kad pats nebenorėtų? unsure.gif
Atsakyti
Aš tai nerizikuočiau vaikui iki 1 metų amžiaus duoti sultinio (Maggi) kad ir ketvirti kubelio unsure.gif ,juk ten prieskoniai ir druskos nemažai schmoll.gif Skaičiau,kad vaikams iki metukų druskos jokiu būdu negalima.Ar nebus kada problemų su inkstais?
Atsakyti
Ačiū Dievui, pieną mes vėl pradėjome valgyti. tik priežasčių aš taip ir neįsikirtau, kame problem buvo...na nejau niekam nėra panašiai buvę g.gif
Atsakyti
O gal dantukai kalti sad.gif Linkim toliau smaliziauti smile.gif
Atsakyti
g.gif kad neturim dar jų... schmoll.gif
Atsakyti
Man daktarė kažkada sakė kad per mėnesines pienas pakeičia skonį ir ne visi leliukai jį noriai geria. gal čia priežastis?
Atsakyti
Maniskis jau 9,5 menesio. Jam tiek kartu buvo "uzplauke" nebegerti pieno, kad jau nebesuskaiciuoju. Geria jis nutraukta piena, nes per viena toki uzplaukima buvo dinges pienas, kruties ilgai neeme, tai teko nusitraukinet. Dabar vel kazkas uzplauke, kad nei nakti nebegeria, o is soskes baisaus ciulpimo ir vartymosi matosi, kad labai nori. Tai tenka pribudint, duoti koki nors daikta pazaisti tai vargais negalais isgeria. Diena vis pasiulau arbatos arba kokio nors vandens, galvoju gal siaip gerti nori, bet prie arbatu ir vandens jis neprates, kelias dienas paspjaudo ir vel pradeda gerti piena. Bet kiekviena karta nervas ima, ka cia reikes daryti jeigu MP nebegers: misineli duoti butu nesamone - jeigu MP negeria, tai kodel turi gerti misineli, kefyro ir jogurtu jis nemegzta, o karves piena duoti dar prisibijau, nes labai berdavo. Jeigu lieka, tai supilu i kose ir vel toliau siulau. Kai sueis metai, tai zadu eiti i darba, tuomet nebeprimaitinsiu, galima ir karves piena bus pabandyti, o bent iki to laiko dar noretusi maitinti.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2005 08 25, 15:03)
tai va, kleckiui mano 6mėn, o pieno jis nebenori... maitinu nutrauktu pienuku, iš butelio - kitaip mums niekada ir nepavyko. tad gal tai iš dalies priežastis?o gal tai, kad prasidėjo mėnesinės?nežinau net. bet pienelio kuo toliau, tuo sunkiau įsiūlau. naktį tai dar dar, miegančiam sumaitinu. bet dieną  schmoll.gif o norėčiau dar maitint, pieno turiu sočiai  g.gif maišau į košę, kitaip ir nebesugalvoju kaip čia jam dar įsiūlyti  doh.gif gal kam panašiai buvo, kad pats nebenorėtų?  unsure.gif

man taip buvo sad.gif kankinausi dar koki mėnesį, o paskui nutraukiau maitinimą ir tiek, nes jau verkdavom abi , kai reikėdavo maitint. irgi buvo apie 6 mėnesiai
Atsakyti
Cia as rasau Skruzdedai
Gal verta su vaikialiu pasedet namie iki nors triju metu..Juk vaika auginam sau ir kaip ji isauklesim toki ir turesim...aisku pinigai didelis akcentas....bet vaiko auklejimas dar didesnis dalyks..kaip jus manote?

As pati tai tikrai niekada nenorejau greit iseti i darba...nes man patinka su vaikais tinginiauti....Aisku tas tinginiavimas gal tik nuo darbo ,bet ne nuo vaiku zyzimo...
Atsakyti