QUOTE(zujkelis @ 2005 10 05, 21:48)
mamytes,gelbekit!
mano suneliui metai ir menuo.dar maitinu pati ir gana daznai, nes sunus mane pradejo musti ir skriausti jei negauna kruties.o uzsimano visur-parduotuvej, kieme kaip iseinam pasivaiksciot, sveciuose, poliklinikoj ir visur kur tik imanoma! jei neduodu ar bandau nukreipti kalba, tai pradeda mane draskyti, musti ir rekti : papa, papa!! patikekit, prie zmoniu buna truputi geda

ir nezinau ka daryti, kaip gudrauti, kad pamirstu apie pienuka.beje, labai daznai keliasi naktimis ir rekia: papa!!kol neduodu...

prasau,padekite,patarkite.pieno dar turiu daug.girdejau apie tabletes, kurios uztraukia piena.gal kas bandet?pasidalinkite patirtimi,isanksto dekoju

labai pažįstama situacija. Labai dažnai , mano nuomone, tai atsitinka, tiesiog kai vaikas nori gerti- mano mažoji teroristė keturiais atvejais iš penkių džiaugsmingai sutinka pasiūlymą gerti. Ar jau išmokei gerti iš puoduko ar buteliuko? Tiesiog nešiokis nuolat ir kai pradeda reikalauti savo papa (manoji taisako opppaa

), duok gerti. Ir pasistenk prasidėjus reikalavimo priepuoliui padėt mažylį ant žemės ir jokiu būdu neglaust prie savęs. Na o su naktimis sunkiau, čia jau reikia tėčio ar kito žmogus pagalbos- tiesiog keltis turėtum ne tu, naktį tavęs iš vis neturėtų matyt mažylis. Ir vėl gi- pasiūlyt atsigert arbatos...