Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

na aš kolkas apie darbą nė nemąstau. o pieno vistiek kartais nevalgo ir taškas. va ir dabar jau gal savaitė, kaip pusbadžiu vaikas gyvena - košę ir tai jau duodu daugiau, nei priklausytų - 3 kart per dieną, nes tik koše ir gyvas mano vaikinas doh.gif dabar jau ir naktį lūpas suraukia, vos supratęs kad buteliukas prisistatė doh.gif o soskę tai čiunkia lyg savaitę nevalgęs doh.gif šildau šildau, siūlau siūlau, tai papeša po kokius 5 gramus ir - viskas, nė pro kur unsure.gif nesuprantu kur problema...ir nesugalvoju kaip čia mums maitintis - negi mišinėlius teks pirkt? blink.gif kai pieno dar apie litrą per parą turiu doh.gif košes visas darau tik piene, tai nors taip gauna jo šiek tiek...betgi vien košėm 7mėn vaikis gyvas nebus? schmoll.gif oi neišmanau jau kaip besielgt verysad.gif
Atsakyti
mamytes,gelbekit! 4u.gif

mano suneliui metai ir menuo.dar maitinu pati ir gana daznai, nes sunus mane pradejo musti ir skriausti jei negauna kruties.o uzsimano visur-parduotuvej, kieme kaip iseinam pasivaiksciot, sveciuose, poliklinikoj ir visur kur tik imanoma! jei neduodu ar bandau nukreipti kalba, tai pradeda mane draskyti, musti ir rekti : papa, papa!! patikekit, prie zmoniu buna truputi geda doh.gif ir nezinau ka daryti, kaip gudrauti, kad pamirstu apie pienuka.beje, labai daznai keliasi naktimis ir rekia: papa!!kol neduodu... verysad.gif prasau,padekite,patarkite.pieno dar turiu daug.girdejau apie tabletes, kurios uztraukia piena.gal kas bandet?pasidalinkite patirtimi,isanksto dekoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkelis @ 2005 10 05, 21:48)
mamytes,gelbekit! 4u.gif

mano suneliui metai ir menuo.dar maitinu pati ir gana daznai, nes sunus mane pradejo musti ir skriausti jei negauna kruties.o uzsimano visur-parduotuvej, kieme kaip iseinam pasivaiksciot, sveciuose, poliklinikoj ir visur kur tik imanoma! jei neduodu ar bandau nukreipti kalba, tai pradeda mane draskyti, musti ir rekti : papa, papa!! patikekit, prie zmoniu buna truputi geda doh.gif  ir nezinau ka daryti, kaip gudrauti, kad pamirstu apie pienuka.beje, labai daznai keliasi naktimis ir rekia: papa!!kol neduodu... verysad.gif prasau,padekite,patarkite.pieno dar turiu daug.girdejau apie tabletes, kurios uztraukia piena.gal kas bandet?pasidalinkite patirtimi,isanksto dekoju wub.gif

tongue.gif labai pažįstama situacija. Labai dažnai , mano nuomone, tai atsitinka, tiesiog kai vaikas nori gerti- mano mažoji teroristė keturiais atvejais iš penkių džiaugsmingai sutinka pasiūlymą gerti. Ar jau išmokei gerti iš puoduko ar buteliuko? Tiesiog nešiokis nuolat ir kai pradeda reikalauti savo papa (manoji taisako opppaa tongue.gif ), duok gerti. Ir pasistenk prasidėjus reikalavimo priepuoliui padėt mažylį ant žemės ir jokiu būdu neglaust prie savęs. Na o su naktimis sunkiau, čia jau reikia tėčio ar kito žmogus pagalbos- tiesiog keltis turėtum ne tu, naktį tavęs iš vis neturėtų matyt mažylis. Ir vėl gi- pasiūlyt atsigert arbatos...
Atsakyti
bandziau nakti pasiulyti arbateles-rek pradejo be proto,kaip as cia galiu-arbata matai,izeidziau ji su ta savo arbata:) o is puodelio gert jau moka.turbut bandysiu palikti kambaryje nakciai su teciu tik.tegul kovoja:)
Atsakyti
Jei turi galimybę, tai siūlyčiau mažiuką porai dienų išvežti pas senelius ar kur kitur, kad pabūtų atskirai nuo tavęs. Šitaip kažkada mano mama išspręndė panašią problemą, kai norėjo atjunkyti mano seserį smile.gif. Kai sesuo po poros dienų grįžo, "papa!" nebereikėjo schmoll.gif biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2005 10 07, 20:22)
Jei turi galimybę, tai siūlyčiau mažiuką porai dienų išvežti pas senelius ar kur kitur, kad pabūtų atskirai nuo tavęs. Šitaip kažkada mano mama išspręndė panašią problemą, kai norėjo atjunkyti mano seserį  smile.gif. Kai sesuo po poros dienų grįžo, "papa!" nebereikėjo  schmoll.gif  biggrin.gif.

Gerai tau kai gali tokia mažile palikti pas močiute,maniške neužka neliks be manes ,o del mp tai apgaunu truputi su buteliuku ir ožkos pienu ,mano nedaug jau liko,kai bandžiau ikišti arbatos tai toki cry.gif cry.gif cry.gif pakele kad net kaiminai girdejo viduri nakties mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
manau šioj situacijoj labiausiai reikia mamos užsispyrimo ir ryžto, mane irgi mano panele dienom buvo ėmus kankint: duok ir duok, tai aš vieną dieną užpykau, užsibrėžiau tikslą nebeduot dieną ir nebedaviau, nėra taip sunku kaip atrodo, tiesa, naktį ir prieš miegelį dar gauna, laukiu dienos, kai rimtai užsipirsiu ir pasiryšiu nebeduot smile.gif svarbiausia, jei jau nusprrendei, tarkim dieną neduot, tai ir neduok jokiom aplinkybėm, kai reikalauja pieniuko, nukreipk kitur dėmesį, į kokią kitą jam įdomią veiklą, duok arbatėlės, ar vandens, valgyti ką.
Atsakyti
Mus irgi ištiko ši bėda. sad.gif 6 mėn dukra atsisako žysti. Kaip pradėjau duoti tyreles, nebežindo dienom, o dabar nei vakare, nei naktį. Duodant krūtį didžiausios ašaros. cry.gif Gal kokius 3 -4 kartus įsiūlau, bet pažinda ne daugiau poros minučių ir viskas. O krūtys pastoviai kietos, skausmingos, nusitraukinėti tenka. Ir nutraukto pienelio nenori gerti. Maitinimas pamažu virsta kančia ir man ir jai. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dyna: 12 spalio 2005 - 21:55
pabandziau nebeduoti dienomis mp.bet tada visai nieko nebevalgo sad.gif sulaukia vakaro kada gaus mp sad.gif neramiai miega,daznai keliasi papuko,net per miegus sako papa papa... smile.gif siandien jau maitinau ir diena schmoll.gif
Atsakyti
mano dukrytei 1,2 m. Maitinu ją prieš pietų miegą ir vieną kartą paryčiais. Vakare ją guldo vyras, tad apsieina be papuko, naktį ji miega iš vyro pusės (mažylė miega su mumis kartu lovoj blush2.gif ), tai kai atsibunda vyras nuramina, o paryčiais paprastai lipa per vyrą pas mane, tada ir duodu krūtį ax.gif . kažkada užsispyriau dieną nebeduot papuko, to rezultatas, tiesiog, geriam vandenuką iš puodelio (nieko kito nepripažįsta doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(zujkelis @ 2005 10 13, 15:40)
pabandziau nebeduoti dienomis mp.bet tada visai nieko nebevalgo  sad.gif  sulaukia vakaro kada gaus mp  sad.gif  neramiai miega,daznai keliasi papuko,net per miegus sako papa papa... smile.gif  siandien jau maitinau ir diena schmoll.gif

O kodel nakti duodi? Geriau primaitink diena, vakare kokia kose, o nakti gal per kiek laiko prades miegoti. Nu maniskes tai vis tiek reikedavo apkloti, paduoti gerti, bet zinodavo kad nakti pienuko nebus ir nenoredavo.
Atsakyti
bet tai kaip pabaigti ta naktini maitinima?jei bandau neduodi, tai taip verkia...kad visas namas skamba...pagailiu ir paduodu.gal neturiu kantrybes? ax.gif auginu pirma vaika,neissivaizdoju kaip elgtis 4u.gif
Atsakyti