Vat as dziaugiuosi, kad kai kieme lakste rysku virssvori turinti mergaite ir vaikai mestelejo replika- fui...storule, tai mano dukra ir sako- o ka jus galvojat, kad stora negali buti grazi????

Oj kaip as nustebau, kai pro langa ziuredama tai isgirdau, ji kazkaip niekad nesitycioja is kitu, gal delto kad pati supranta kad nera sakalys, bet ji delto labai nepergyvena, nebent jei kas is artimu ar tai draugiu tai pabrezia...siaip tai jai labai buvo smagu zinoti, kad jos amziaus as ir tokia buvau, bet isaugau ir dabar tikrai neturiu problemu su virssvoriu, netgi atvirksciai- pastoviai turiu ziureti, kad buciau pavalgius, nes kitaip kristi pradeda, paauglystej is tvirtos paneles labai greit patapau sakaliu...dabar kai viena diena buvau poliklinikoje, laukiau ilgoje ieleje ir turejau savo ir dukros med.korteles, tai net patiketi negalejau, net kelis kart perziurejau, nes mano ir dukros svoris augimo momentu (nuo gimimo iki dabar) atitinka cm. i cm., kg. i kg., ten kai iki metu matuodavo dar galvos apimti, krutines apimti, tai netgi tie duomenys identiski...

buvau pribloksta.... Mes net gimeme vienodo ugio ir svorio (50 cm., 3 kg.) As manau kad ji isaugs, nera nutukusi, aktyvi...esam kalbejusios apie tai, kad reikia prisiziureti, bet ta prasme ten bandeliu, cipsu, saldumynu ir visu kitu nereikalingu produktu nepersivalgyti, riboti....siaip akcentuoju svori ne del grozio, o del sveikatos... as aiskinu kad grazus zmogus tai nebutinai plonas ar storas, nebutinai sviesus ar tamsus, tiesiog grazus tai labai plati savoka, be to yra dar ir kiti atspalviai kaip simpatiskas, mielas, idomus ir t.t., mano dukryte pasitiki savimi, nes daug kam ji patinka, sulaukia daug komplimentu, daug kas lelyte vadina, bet paauglyste toks metas kai randi prie ko prikibti, kai per daug skausmingai reaguoji net i menkiausia pastabele...maniske dar ne paaugle, bet noriu is anksto ja ismokyti ramiai ziureti i bet kokius pokyciu, juk tai normalu zmogus keiciasi....