Ramune, 162 cm. ūgiui 62 kg yra normalus svoris, svarbu, kad toliau neaugtų, o griebtis tikriausiai nieko nereikia - galima tiesiog surast jai kokį sporto būrelį, bet reik susitaikyt su tuo, kad svoris dar padidės, nes raumenys sveria daugiau. Ir svarbiausia įteigti jai, kad ne nuo svorio priklauso tiek žmogaus laimė, tiek jo padėtis visuomenėje, tiek jo meilės reikalai. Žinoma, jei ji svertų kokį 100 kg, tai jau išties būtų problema. O šiaip paauglės paprastai pasidalina į dvi grupes: vienos būna visiški šakaliukai, ir užaugusios arba lieka šakaliukai, arba nutunka, o kitos būna mielos "storuliukės" - storuliukės kabutėse, nes svoris pagal KMI prie idealių, bet paskui dar paūgėja, ir tas svoris pasiskirsto tolygiai bei dailiai. Tarp kitko, brendimo metu labai svarbu nepradėti liesintis, nes dar smegenėlių nedaug, ir labai netoli anoreksija. Vaikai turi turėt vaikystę, madų etalonais jie, jei norės, taps suaugę. Baisu, kai mamos įvaro savo vaikams kompleksus.
Stripulis,dėkoju už sugaištą laikąir kantriai išdėstytas mintis

Ne ,aš jokiu būdu neverčiu dukros,kad ji laikytųsi dietos.Ji mano vaikas ir kokia ji bebūtų aš ją visad mylėsiu ir palaikysiu

Jau net treniruoklis atsirado mūsų namuose