Mano sese labai kompleksuoja del savo svorio. Jai 15, ugis apie 170, svoris 60. nera ji tokia stambi, bet ziauriai nepasitiki savim, nemegsta bendraut, lb uzdara. Ji sako, kad jai butina numest 10kg. Mane jau pradeda gasdint. Sportuot nenori, nes tai kompanija bloga, tai jai toli iki stadiono vazinet. Jos klasej yra ir storesniu panu. Kaip padet jai? Manau, kad tokiam amziuj dietu laikytis dar per anksti. O su ja sportuoti as niekaip nerandu laiko. Gal padovanot koki treniruokli, kad namie uzsiimtu? Net nezinau...
Jos svoris labai normalus. Pavydžiu jai. Tikrai, jei ji svertų keliais kilais mažiau, jau būtų per liesa. Aš jos ūgio ir tesveriu 48kg ir vistiek nepasitikiu savimi, tad nuo svorio nelabai tai priklauso. Esmė požiūris į gyvenimą, grožį, aplinka. Padėti galima parodant, kad ne svoris viską lemia. Gali pamėginti jai padėti susirasti draugų, kuriems nerūpės jos išvaizda, kurie patys neidelūs. Kai visi lygūs, bendravimas nuoširdesnis. O ji tada neturės laiko mąstyti apie išvaizdą ir svorį. Treniruoklio nereikia. Įžeisi. Geriau padėk jai susikurti stilių, pasijusti gražia, susirasti naują užsiėmimą