Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras nosyje

Na prieš veriant auskariuka i betkurią veido vieta reiktu apsmastyt kad jeigu nebenesiosite auskaro tai randelis mazas liks unsure.gif Todėl aš ir galvojau puse metų kol pasiryžau thumbup.gif Auskariuko issiimt tikrai neissiimsiu ir net nemanau kad toks noras gali man kilti kada nors blink.gif unsure.gif Issiimsiu kai sukaks 40 - 50 metų turbut lotuliukas.gif O tada ir tas randukas nebesvarbus bus kai raukšlės viską užgoš karsta.gif hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintuskinas: 05 rugpjūčio 2009 - 01:25
Man labai grazu auskaras nosyteje. Tik abejoju ar jis man tiktu, nes manau, jog mano nosyte nera is mazuju 4u.gif Buvau nusipirkusi 'Mazojoje Indijoje' su magnetuku, gal ir nieko atrode, tik kad jis didelis buvo.
Dabar turiu auskara liezuvyje ir ausyse - tai tikrai tampa liga, nes viena isiverus norisi daugiau ir daugiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintuskinas @ 2009 08 05, 03:24)
Na prieš veriant auskariuka i betkurią veido vieta reiktu apsmastyt kad jeigu nebenesiosite auskaro tai randelis mazas liks unsure.gif Todėl aš ir galvojau puse metų kol pasiryžau thumbup.gif  Auskariuko issiimt tikrai neissiimsiu ir net nemanau kad toks noras gali man kilti kada nors blink.gif  unsure.gif  Issiimsiu kai sukaks 40 - 50 metų turbut lotuliukas.gif  O tada ir tas randukas nebesvarbus bus kai raukšlės viską užgoš karsta.gif  hihihi.gif  lotuliukas.gif

As pries 13metu isiveriau auskara i nosi.Panesiojus kokius 8metus issiemiau.Randelis ir ne toks jau maziukas yra ir niekur nedingsta,tikrai labai matosi smile.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif antra diena esu prasiverusi nosi...ir laabai tuo dziaugiuosi lotuliukas.gif laukiu nesulaukiu,kol galesiu persiverti maza dailu auskariuka,nes sitas didelis gydomasis doh.gif ...beja,dekui uz jusu visu diskusijas,nuomones,tris dienas tas pacias temas apie auskariukus nosyje skaitinejau ir pagaliau pasiryzau drinks_cheers.gif thumbup.gif .Aciu!
Atsakyti
Man tai nelabai gražu auskaras nosyje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 03 06, 17:13)
Man tai nelabai gražu auskaras nosyje    schmoll.gif

O man tai atrodo,jeigu grazi nosyte,tai grazu ir mazas noskariukas joje... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2010 03 06, 17:22)
O man tai atrodo,jeigu grazi nosyte,tai grazu ir mazas noskariukas joje... cool.gif

Kiekvienas turi savo nuomonę mirksiukas.gif O jei graži nosytė tai kam dar tas auskaras
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2010 03 06, 17:22)

as kalbu apie tas,kurios nori,arba jau yra isiverusios smile.gif kaip jau ir pati sakei,kiekvienas savo nuomone turi.dziaugiuosi,kad nesam visos vienodos tongue.gif
Atsakyti
NEI PATI VERCIAUS, NEI VAIKUI DURCIAU
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2008 09 17, 15:55)
4u.gif
Kazkaip visi ta paradize giria kiek girdejus esu  g.gif
Nezinau , reikes kokio gero salono ieskot gal per pazintis kur veresi ir tikrai gerai ir gan neskausmingai padare  g.gif
Nes skausmo tai jau labai bijau  doh.gif  verysad.gif

PARADIZEJ NESAMONE.DAUG KARTU SKAICIAU IR GIRDEJAU NUSISKUNDIMU IR PAN JU ADRESU...
Atsakyti
QUOTE(bandanna @ 2008 11 01, 20:23)
Jau i nosi vertis-skauda, tai jau tikrai  biggrin.gif Buvau  kosmetologiniam, ir maciau kaip mergina veresi, tai matesi, kad nelabai malonu buvo  g.gif  Bet...grozis reikalauja auku juk blush2.gif

Juk negali but malonu kai tau duria i nosi!! biggrin.gif
bet man su sautuvu kai sove,as poto net susigedau,jog klausinejau kosmetologes gal 4 kartus AR LABAI SKAUDES,praverus net nepatikejau,kad jau viskas rolleyes.gif ...zodziu nieko ten neskauda,bent jau man neskaudejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2010 03 08, 13:36)
Juk negali but malonu kai tau duria i nosi!! biggrin.gif
bet man su sautuvu kai sove,as poto net susigedau,jog klausinejau kosmetologes gal 4 kartus AR LABAI SKAUDES,praverus net nepatikejau,kad jau viskas rolleyes.gif ...zodziu nieko ten neskauda,bent jau man neskaudejo schmoll.gif

Beja,paneles,kur perkate tuos tokius uzlenkiamus auskarus i nosi?as kiek maciau tai daugiausiai tik su burbuliuku schmoll.gif as is vilniaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dryzeeee: 18 kovo 2010 - 18:00