Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras nosyje

kazkada labai norejau i nosi durtis,bet dabar i liezuvi dursiuosi;]
Atsakyti
As jau 4 metus turiu biggrin.gif 17metu prasiduriau, nesigailiu ne kiek. Dabar net neisivaizduoju savo nosies be auskaro.. Turiu ivairiausiu auskaru. Atsimenu niekur neradau burbuliuko (na is tiesu tai buvo tu burbuliuku, bet labai mazu, o man norejosi didesnio), tai nusipirkau paprasta auskara-burbuliuka i ausi, uzlenkiau gala ir vuolia noskaras biggrin.gif
Tiesa gijo man gana ilgai. Pati skylute per pora men uzgijo, bet karts nuo karto puliavo kokius metus. Del slogos tai visiska nesamone, sloguoju kaip visi normalus zmones - kai persisaldau, arba uzpuola sienlige. smile.gif
Atsakyti
Veriausi i nosi anglijoj uz 5 svarus smile.gif su sautuvu ir su tuo gydomuoju auskaru kaip kad i ausis. Visai neskaudejo,tik poto gal 8kartus nusiciaudejau biggrin.gif Po 3d isiveriau specialu nosiai. Tik nusipirkau ta kur burbuliukas ant galo tai iskrisdawo wis,nes skylute didele buwo,tai isiweriau uzlenkiama ir gerai buwo. Dabar galiu betkoki vertis. Netrukdo nei sloguojant nei kaip kitaip. Labai dziaugiuos kad turiu,tik kas blogai kad tu auskariuku pasirinkimo mazai yra.kur paziuri tai wisi beweik wienodi, yra daugiau su akutem bet jos greit iskrenta. Gal kas zinot kur internetu butu galima nusipirkt kokiu idomesniu auskariuku? Arba gal kas turit parduoti? Rasykit az.
Atsakyti
as nesiojau kokia 10 metu nosy auskara, preita vasara issiemiau, nes atsibodo jis jau man, siaip grazu man labai mazas auskariukas merginoms, nu bet ta skylute labai ryskiai dar matosi pas mane, jauciu ir randas liks ryskokas doh.gif
Atsakyti
Na aš turiu auskariuką jau nosyteje, taip issvajotą, lauktą ir norimą biggrin.gif Su adata nevėriau kadangi skausmo baimė man aukščiau visko lotuliukas.gif Šovė su pistoletu bigsmile.gif Maniau kad labai skaudės bet kai dabar pagalvoju tai juokas paema ir klausimas iškyla "O ko aš čia bijojau?" lotuliukas.gif Skausmo apsoliučiai jokio schmoll.gif Net nepajutau kaip prašovė, tik bakst ir viskas wub.gif Ir jokių kreivumų bei kitų nepatogumų bent jau kolkas tikrai nėra schmoll.gif Kadangi tik prieš dvi dienas isivėriau tai dar su tuo ausų auskariuku esu rolleyes.gif Bet kai tik skylutė sugis isidėsiu mini sidabrinį noskariuką thumbup.gif wub.gif Labai man gražu pas merginas auskariukai nosytėje ir visai nesvarbi kitų nuomonė, svarbiausia kaip jautiesi pats 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintuskinas: 03 rugpjūčio 2009 - 18:44
keista g.gif kiek zinau sautuvas skirtas TIK I AUSIS VERTI AUSKARUS o ne i kitas vietas g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 08 03, 20:43)
keista  g.gif  kiek zinau sautuvas skirtas TIK I AUSIS VERTI  AUSKARUS o ne i kitas vietas  g.gif  doh.gif

Na tada matyt dar ne viska zinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 08 03, 19:43)
keista  g.gif  kiek zinau sautuvas skirtas TIK I AUSIS VERTI  AUSKARUS o ne i kitas vietas  g.gif  doh.gif

man irgi su sautuvu pradure.
turiu mazyte-miniatiurine akute-labai grazu man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 08 03, 20:43)

skirtas TIK į ausis, tačiau veria kitur, nors nepatartina, kadangi šautuvo tinkamai dezinfekuot negalima mirksiukas.gif
Atsakyti
Su šautuvu tiesa kad veria ir į nosį, bet tai didžiulė klaida, beje, mano asmeninė unsure.gif Toks negražus randelis stovi, visi galvoja, kad ten inkštiras baisaus didumo doh.gif Su adata pradurta užgijusi slylutė vos matoma smile.gif Galvoju vėl prasidurti ten pat, kad tik nesimatytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2009 08 04, 18:47)
Su šautuvu tiesa kad veria ir į nosį, bet tai didžiulė klaida, beje, mano asmeninė unsure.gif Toks negražus randelis stovi, visi galvoja, kad ten inkštiras baisaus didumo doh.gif Su adata pradurta užgijusi slylutė vos matoma smile.gif Galvoju vėl prasidurti ten pat, kad tik nesimatytų g.gif

Ne ''beje asmenine'', o tiesiog asmenine mirksiukas.gif
Dure su sautuvu, dar kazkiek abejojau del jo, bet man viskas praejo liuks, be randu, ir skylute tiesi, ir sugijo visiskai be problemu, kaip kam pasiseka pas ka prasidurt, negalima taip jau baisiai gasdint su savo patirtim, kad tarsi visad taip buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2009 08 04, 21:56)
Ne ''beje asmenine'', o tiesiog asmenine  mirksiukas.gif
Dure su sautuvu, dar kazkiek abejojau del jo, bet man viskas praejo liuks, be randu, ir skylute tiesi, ir sugijo visiskai be problemu, kaip kam pasiseka pas ka prasidurt, negalima taip jau baisiai gasdint su savo patirtim, kad tarsi visad taip buna  mirksiukas.gif

Na matai kame reikalas, kad turiu drauges palyginimui, todėl taip ir rašau ax.gif Man ir sugijo labai greitai, ir neturėjau jokių bėdų, kol nesumąsčiau išsiimti...Dabar turiu randą unsure.gif
Ir nieko aš negąsdinu 4u.gif
Atsakyti