Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras nosyje

QUOTE(*Zvaigzdele* @ 2008 12 29, 15:00)
Aš tai tik ir nešioju arba tuos lenktus,  arba su tokiu, kaip spiraliniu įsukimu, bet ir dabar dėžutėje turiu du noskariukus su burbuliuku ant galo, bet aš jų niekaip negaliu įsidėti  schmoll.gif  doh.gif . Kažkaip nepralenda man  doh.gif . Gal skylutė per maža  g.gif ?

va ir dbr ta dar su uzkisimu isiverus, tai jis storesnis, nei tas su bumbuliuku buvo, tai net nzn kai kisau taip ir ilindo, bandysiu ieskot per Kauno ibero, kad tik rasciau dar su bumbuliuku ir permatoma akute, nes man buvo thumbup.gif ... Kai tik isikisau labai sauniai apsitrauke ir tik pasuku, prisiminus, kad neapsitrauktu smile.gif ir vsio, tikrai nesijaute, kad kas nosy, nes ilgis atitinka nosies kremzlytes ploti, tiesa, o nebandei kiek issiemus galima pravaiksciot? nes liezuvis drauge pasakojo 4 val ir apsitrauke skylute, nors ten ir seiles, bet....
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 12 29, 13:08)
Va va cia kas tiesa tas tiesa.. Buvau uzsirasius prasidurt nosyte, atejau ir vis del to prasiduriau liezuvi  lotuliukas.gif cia lygej pries savaite buvo, o dabar dar noriu i bamba vertis ir i nosi.. Siaubas kazkoks  doh.gif

Ir kaip tau liežuvis gyja bigsmile.gif ? Aš irgi labai noooooriuuu biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(kaunutė @ 2008 12 29, 15:23)
va ir dbr ta dar su uzkisimu isiverus, tai jis storesnis, nei tas su bumbuliuku buvo, tai net nzn kai kisau taip ir ilindo, bandysiu ieskot per Kauno ibero, kad tik rasciau dar su bumbuliuku ir permatoma akute, nes man buvo  thumbup.gif  ... Kai tik isikisau labai sauniai apsitrauke ir tik pasuku, prisiminus, kad neapsitrauktu smile.gif ir vsio, tikrai nesijaute, kad kas nosy, nes ilgis atitinka nosies kremzlytes ploti, tiesa, o nebandei kiek issiemus galima pravaiksciot? nes liezuvis drauge pasakojo  4 val ir apsitrauke skylute, nors ten ir seiles, bet....

Buvau keletą kartų pametusi noskarą, tai užsitraukia labai greitai doh.gif , jau keletą kartų reikėjo su adata pačiai vėl prasidurti, nes atsarginio noskariuko su savimi neturėjau doh.gif . Kažkada savaitgaliui prie ežero buvom, tai šeštadienį pamečiau, o sekmadienį, grįžus namo, jau reikėjo su adata durtis, taigi, tikrai greitai skylutė užsitraukinėti pradeda doh.gif .

Linkiu sėkmės paieškose mirksiukas.gif 4u.gif .

Įsidėjau savo noskariuką su burbuliuku assa.gif (nors šiek tiek pasikankinti reikėjo doh.gif ).

Tuo pačiu pasikeičiau ir savo bambaskarį hihihi.gif , dabar visa atsinaujinusi sutiksiu Naujuosius Metus thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zvaigzdele*: 29 gruodžio 2008 - 14:56
QUOTE(*Zvaigzdele* @ 2008 12 29, 15:49)
Ir kaip tau liežuvis gyja  bigsmile.gif ? Aš irgi labai noooooriuuu  biggrin.gif .

Super gyja bigsmile.gif 22d per gimtadieni prasiveriau, ir jau visiskai jokio skausmo ir nieko nejauciu bigsmile.gif
Tos pacios dienos vakara jau minksta maista valgiau, o kita diena ir kieto jau galejau, aisku iprast reikejo ir po kiekvieno valgymo ir rukymo skalaut specialiu skysciu, bet siaip thumbup.gif vartau burnoj ta auskariuka jau kaip tik noriu cool.gif jei labai nori-pirmyn mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zvaigzdele* @ 2008 12 29, 15:49)
Linkiu sėkmės paieškose  mirksiukas.gif  4u.gif .
Įsidėjau savo noskariuką su burbuliuku  assa.gif (nors šiek tiek pasikankinti reikėjo  doh.gif ).

Dekui, Zvaigzdele, uz palinkejima, radau siaip netaip Savam, kainavo ne 7 lt, kaip Ibero, bet 12 , bet nebuvo gaila isieskojus po visur tongue.gif patarciau atkreipt demesi perkant, ka nebutu tik priklijuota akute, o ir su uzlenktais metaliukais, kurie prilaiko akute 4u.gif
Ir tik nepamirskit dezinfekuot, kaip ir visur auskariukus biggrin.gif
Labai sauniai ilindo i skylute, kaip ir priklauso i savo vieta ilist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 12 29, 19:25)
jei labai nori-pirmyn  mirksiukas.gif  4u.gif

Kol kas ir noriu, ir bijau blush2.gif . Kai tik norėsiu, tada ir prasidursiu ax.gif 4u.gif .

QUOTE(kaunutė @ 2008 12 29, 21:15)
Dekui, Zvaigzdele, uz palinkejima, radau siaip netaip Savam, kainavo ne 7 lt, kaip Ibero, bet 12 , bet nebuvo gaila isieskojus po visur  tongue.gif  patarciau atkreipt demesi perkant, ka nebutu tik priklijuota akute, o ir su uzlenktais metaliukais, kurie prilaiko akute  4u.gif
Ir tik nepamirskit dezinfekuot, kaip ir visur auskariukus  biggrin.gif
Labai sauniai ilindo i skylute, kaip ir priklauso i savo vieta ilist  biggrin.gif

Šaunu, kad radai, ko ieškojai thumbup.gif . O dezinekuoti, tai, žinoma, kad būtina drinks_cheers.gif . Dabar pasižiūrėjau, pas mane akutė priklijuota doh.gif . Tai gali greitai iškristi unsure.gif , bet tikiuosi, kad taip neatsitiks biggrin.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Zvaigzdele* @ 2008 12 30, 21:30)

siai dienai pamenu, kad ryte buvo uzkibes auskariukas uz ranksluoscio nusiprasus besisluostant, o poto jau dienos begy vaikstau vaikstau auskaras yra, bet kazkoks netoks, labai jau sulindes, o pasirodo tik metaliukas telikes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2008 12 30, 22:02)
siai dienai pamenu, kad ryte buvo uzkibes auskariukas uz ranksluoscio nusiprasus besisluostant, o poto jau dienos begy vaikstau vaikstau auskaras yra, bet kazkoks netoks, labai jau sulindes, o pasirodo tik metaliukas telikes  ax.gif

Tai ir vėl akutė iškrito blink.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zvaigzdele*: 30 gruodžio 2008 - 21:15
pfu pfu pfu ne ....cia vis dar anoji mano doh.gif
stai ir pasirodysiu ax.gif ax.gif nors ir buvo skirta kiek kitai temai siame frme, bet ir siai i tema foto mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2008 12 30, 22:26)
pfu pfu pfu ne ....cia vis dar anoji mano  doh.gif

stai ir pasirodysiu  ax.gif  ax.gif nors ir buvo skirta kiek kitai temai siame frme, bet ir siai i tema foto  mirksiukas.gif
user posted image

Ah, supratau biggrin.gif .

thumbup.gif gražutis, mažutis noskariukas thumbup.gif . Man tokie labai patinka wub.gif . Pas mane dabar su švelniai rausva akute įdėtas, tai man nelabai schmoll.gif . Eisiu rytoj su balta (skaidria) ieškotis ax.gif . (O tai čia gal kokiai šukuosenų temai photo skirta buvo biggrin.gif )?
Atsakyti
Dekui blush2.gif
Tema buvo skirta rankdarbiu, kur swarovskius savo pirkau rolleyes.gif
Laukiam ir tamsteles foto friends.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2008 12 30, 23:24)
Laukiam ir tamsteles foto  friends.gif

Kai nusipirksiu tokį noskariuką, koks man patinka, būtinai įdėsiu foto mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zvaigzdele*: 30 gruodžio 2008 - 22:29
QUOTE(*Zvaigzdele* @ 2008 12 30, 21:30)
Kol kas ir noriu, ir bijau  blush2.gif . Kai tik norėsiu, tada ir prasidursiu  ax.gif  4u.gif .

Jei del skausmo bijai, tai nosyte durtis labiau skauda nei liezuvi 4u.gif
Atsakyti