Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Stefi @ 2007 08 06, 12:24)
kentesi iki treciadienio? nesitestuosi anksciau?  ax.gif

Siaip tai planuoju iki penktadienio kentet. Gyd sake penktadieni. Maciau, kad uzrasyta treciadieniui, bet vis del to ketinu palaukti. Tik niekaip neapsisprendziu: testa ar HCG? Pinigelius prilaikau, bet su tais testais tiek nesusipratimu buna. Dar daugelis rase, kad ilgai lauke rezultato. Ten gi raso rezultata vertinti po 5 min. Ai, is viso dar yra tikimybe, kad mmm pareis, tai nei ta, nei ta neteks darytis.

P.Vilciai: o tau aspirino neprirase? Man prirase, o savijauta is pradziu ir panasi buvo lyg karsciuociau, bet temp ne kiek nesoktelejo. O utrogesto tik po dvi dediesi? Kazkaip anksciau skaiciau, ar ko nesupratau. Nes man po 4 prarasyta ir dar vaisto is D raides i dar kai kur (jau suvartojau). O vyras vargselis: jam atrodo, kad jau visa amzinybe nesimylejes sedi. O jei pavyks - tai dar keli men be sekso. O ten dar i nestumo pabaiga vel nerekomenduoja, o po gimdymo vel negalima. Po to vaikas bliaus. Baigsis jo "katino laikai".
Atsakyti
Ai, is viso dar yra tikimybe, kad mmm pareis, tai nei ta, nei ta neteks darytis.

Niekas cia Tau nepareis-neprisigalvok mirksiukas.gif -laikykis-nedaug dieneliu liko laukti-as pati tai darysiu kraujo tyrima-jis tiklesnis,nei testas,o kodel Tau gydytoja paskyre tik penktadieni-jei turetum daryti treciadieni g.gif

P.Vilciai: o tau aspirino neprirase? Man prirase, o savijauta is pradziu ir panasi buvo lyg karsciuociau, bet temp ne kiek nesoktelejo. O utrogesto tik po dvi dediesi? Kazkaip anksciau skaiciau, ar ko nesupratau. Nes man po 4 prarasyta ir dar vaisto is D raides i dar kai kur (jau suvartojau).

Utrogest as po2vnt. -2 kart geriu,o trecia karta po 2 vnt.isidedu,dar geriu Dexamethason po 1 vnt.,ir vietoj aspirino leidziuosi vaistus.Kiek suzinojau-tokia temperatura kaip mano gerai-todel jos nemusiu- o tik dziaugsiuosi,kad nedingtu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P.VILTIS: 06 rugpjūčio 2007 - 14:38
QUOTE(P.VILTIS @ 2007 08 06, 15:36)

Utrogest as po2vnt. -2 kart geriu,o trecia karta po 2 vnt.isidedu,dar geriu Dexamethason po 1 vnt.,ir vietoj aspirino leidziuosi vaistus.Kiek suzinojau-tokia temperatura kaip mano gerai-todel jos nemusiu- o tik dziaugsiuosi,kad nedingtu 4u.gif

pasirodo dar ne viska zinau, ka daro Dexamethason? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2007 08 07, 01:05)
pasirodo dar ne viska zinau, ka daro Dexamethason? blush2.gif

Slopina imunine sistema,kad ji nekovotu ir nesunaikintu embrionuku-mazdaug taip ne mediciniskai-kazkuriame skyrelyje apie tai skaiciau-apie imunine sistema-kitom merginom taip pat skaiciau,kad gydytojai skiria vaistus,galbut konkreciai ne tokius pat-juk kiekvienas gydytojas turi savo patirti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(P.VILTIS @ 2007 08 06, 16:13)
Slopina imunine sistema,kad ji nekovotu ir nesunaikintu embrionuku-mazdaug taip ne mediciniskai-kazkuriame skyrelyje apie tai skaiciau-apie imunine sistema-kitom merginom taip pat skaiciau,kad gydytojai skiria vaistus,galbut konkreciai ne tokius pat-juk kiekvienas gydytojas turi savo patirti. mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif , gydytoja minejo, kad juos man irgi skirs sekanti karta, tai domiuosi g.gif
Atsakyti
sekmes mergaites laukime jums wub.gif
Atsakyti
Mergaitės sekmės, sekmės sekmės wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Opti @ 2007 08 05, 21:21)
Sveikutes visos!

Saunu, kad taip smagu jums "Laikinojoje sostineje" buvo. Vis gailiuosi, kad nepavyko sudalyvauti ir laukiu kito tokio jusu susibegimo!

Paskaiciau jusu pasnekesiu ir pasigedau savo likimo draugiu, kurios dabar, kaip ir as laukia laukia rezultatu. Kur jus? Kaip jauciates? Ar dar "stogas nevaziuoja", nes man vaziuoja kaip reikiant! Sianakt sapnavau, kad mmm parejo. Pabudau siaubingai issigandus ir dar su pilvo skausmu. Puoliau tikrint ar kosmaras netapo realybe. Na viskas ramu.
Neprablaske nei kelione, na nebent laikas siek tiek greiciau praejo. Pati analizuoju save, kazkokie pokyciai vyksta. Tik ka jie reiskia nesuprantu. Is hyperstimuliacijos beveik nieko neliko, tik 2-4 cm padidejes pilvas. Negi toks ir liks? Reiks kazkaip i vieta ji grazinti.
Laukiu ziniu is kitu belaukianciu rezultatu!

Sveika, Opti ir visos merginos,

Man penktadieni bus 2 savaites po isodinimo. Buvau tokia optimiste, o uzvakar susapnavau, kad 1 zirniukas neprigijo, o kitas tiesiog sprogo akyse, t.y. gydytojas rode man ekrane, kas mano pilvely darosi, ir tas 1 likes susprogo. Taip tikroviska viskas buvo. O siandien pradejo "tepti"... verysad.gif
Atsakyti
uzvakar susapnavau, kad 1 zirniukas neprigijo, o kitas tiesiog sprogo akyse, t.y. gydytojas rode man ekrane, kas mano pilvely darosi, ir tas 1 likes susprogo. Taip tikroviska viskas buvo. O siandien pradejo "tepti"... verysad.gif
[/quote]

Pajuodele,netikek sapnais,as pries tai sapnuodavau ,kad turiu dvinukus-o niekad taip nebuvo atsitike,o gydytojas ir man sake,kad gali pateplioti-taip organizmas issivalo po proceduru-tik nenutrauk vaistu ir pasuk savo gydytojui-aukstyn galva ir nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
[quote=P.VILTIS,2007 08 06, 17:58]
uzvakar susapnavau, kad 1 zirniukas neprigijo, o kitas tiesiog sprogo akyse, t.y. gydytojas rode man ekrane, kas mano pilvely darosi, ir tas 1 likes susprogo. Taip tikroviska viskas buvo. O siandien pradejo "tepti"... verysad.gif
[/quote]
Pajuodele,netikek sapnais,as pries tai sapnuodavau ,kad turiu dvinukus-o niekad taip nebuvo atsitike,o gydytojas ir man sake,kad gali pateplioti-taip organizmas issivalo po proceduru-tik nenutrauk vaistu ir pasuk savo gydytojui-aukstyn galva ir nuotaika thumbup.gif
[/quote]

Aciu tau labai, pViltis! Tavo zodziai, kaip vaistukai - nuramino. O tai sedziu darbe ir begioju pavergti i tualeta unsure.gif
Atsakyti
Pajuodele laikykis! Sapnai apie kudikius paprastai atspindi santykius su vyru (tiesa apie zirniukus tai nezinau, bet gal panasiai). Tepliojimas dar nieko. Tavo vietoj as dar susideciau utrogesta! O tau pilva maudzia?

P.Viltie mano vaistai is D raides rase, kad yra skirti pries reumata, raumenu skausma ir dar kazka, bet ne imunitetui slopinti. Apie imuniteto slopinima buvau girdejus, mano gyd paaiskino, kad cia seniau buvo pasirode keli straipsniai, kad pas kai kurias atsiranda antikuniai ir kovoja pries zirniukus ar spermiukus. Tai tam, kad to nebutu moterim skirdavo imuniteta slopinancius vaistus, bet velesni stebejimai parode, kad tai nieko gera neduoda, tik bloga, nes prasideda iv uzdegimai ir tt. Zodziu girdejau tik tiek, bet medikai manau geriau zino ka ir kaip reik daryt. Jei ne paslaptis o kur jus "gydotes"?
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 08 06, 09:20)
spėju, kad tiesiog bijo rizikuoti....jiems ir taip šokas nuo šaldymo-šildymo....todėl stengiasi kuo greičiau juos į gimdą sukelti smile.gif

....o aš kad prisisvajojau jau doh.gif
ačiū, kad nuleidot mane ant žemės kol per daug neįsijaučiau doh.gif
Atsakyti