Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nirali, P.VILTIS, mergaites, kuo didžiausios Jums sėkmės! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrarg @ 2007 08 05, 23:22)
smile.gif , sveikos visos, as tik siandiena prisiregistravau. Net nezinau kaip ir pradeti. Mums taip pat su vyru sunku pastoti, vaikelio laukiame jau senai 5metukai, pernai buvo nevietoje, kad pastojau nutraukiau ivf, po to suzinojome kad nevietoje, vel prisiregistravome eileje del ivf, mes gyvename UK, todel si procedura yra taikoma pirma karta nemokamai, visa sirdimi esu patenkinta nes sulaukeme savo eiles ir tikimes kad viskas pavyks siandien man ykele embrionus, dabar laukiu rugpjucio 20, lemtingosios dienos. Linkiu ir kitoms mamytems sios laimes. thumbup.gif

sandrarg, linkiu sėkmės 4u.gif Su tavim kartu lauksime tos lemtingosios dienos mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2007 08 05, 13:22)
..Atšildytų neaugina iki blastocistų.

Labas rytas mergaites 4u.gif
na as persiprasau dar karta uz ikyruma blush2.gif ir neismanyma doh.gif bet paaiskinkit jus man prasau, kodel atsildytu neaugina iki blastocistu... is karto dekoju oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Juze @ 2007 08 06, 09:13)
Labas rytas mergaites  4u.gif
na as persiprasau dar karta uz ikyruma  blush2.gif ir neismanyma  doh.gif  bet paaiskinkit jus man prasau, kodel atsildytu neaugina iki blastocistu... is karto dekoju  oro_buckis.gif

spėju, kad tiesiog bijo rizikuoti....jiems ir taip šokas nuo šaldymo-šildymo....todėl stengiasi kuo greičiau juos į gimdą sukelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 08 06, 09:20)
spėju, kad tiesiog bijo rizikuoti....jiems ir taip šokas nuo šaldymo-šildymo....todėl stengiasi kuo greičiau juos į gimdą sukelti smile.gif

bet juk LV Mirėjai augino? ax.gif
merginos, laukiu kokiu geru naujienu IVF'ininkiu fronte, nes jau nusibodo jokiu naujienu arba blogos naujienos biggrin.gif
Atsakyti
Mirėjai augino prieš užšaldant. Aš jau jos apie tai išklausinėjau. g.gif

Gydytojos irgi prašiau, kad mano snaigutes augintų iki blastocistų, bet, kaip Daiva rašė, neaugina, kad nebūtų dvigubo šoko.

Mano snaigučių pasiėmimas nusikelia į kitą mėn. Niekaip neužauginau gleivinės. sad.gif

Darviena, permesk, prasau, mane į kitą mėn. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Opti @ 2007 08 05, 20:21)
Is hyperstimuliacijos beveik nieko neliko, tik 2-4 cm padidejes pilvas. Negi toks ir liks? Reiks kazkaip i vieta ji grazinti.
Laukiu ziniu is kitu belaukianciu rezultatu!

Ne, neliks toks, bus didelis ir apvalus ir atrodysi kaip gyvate prarijus arbuza biggrin.gif

P.Viltis, si karta tikrai turi jums pasisekti. Laikau uz jusus sekme kumscius.

Sandrarg, Nirali, sekmes jums ir lengvo laukimo.
Atsakyti
QUOTE(Ginana @ 2007 08 06, 11:26)
...
Darviena, permesk, prasau, mane į kitą mėn. Ačiū.

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 08 06, 11:32)
Ne, neliks toks, bus didelis ir apvalus ir atrodysi kaip gyvate prarijus arbuza  biggrin.gif

Na dekoju. Buti kaip arbuza prarijusiai senai ruosiuosi. Siandien atsikeliau su siek tiek pabrinkusia krutine ir visai neskausminga. Tokios teigiamos mintys i galva pradejo lyst. Pvz. o kur statysim lovyte? O dar ir vyniojimo stalo noreciau. Bet kartais pilva pamaudzia, labai issigastu ir griztu i realybe. Tikriausiai daugelis cia esanciu visa tai jau isgyveno, visgi tas laukimas iki "taip arba ne" ir turi privalumu.
Atsakyti
Sveika sandrarg,
Kuo didziausios sekmes tau! As irgi dariausi ta nemokama karta UK ax.gif
Tikiuosi jums pavyks smile.gif
QUOTE(sandrarg @ 2007 08 05, 21:22)
smile.gif  sveikos visos

Atsakyti
QUOTE(Opti @ 2007 08 06, 12:15)
Na dekoju. Buti kaip arbuza prarijusiai senai ruosiuosi. Siandien atsikeliau su siek tiek pabrinkusia krutine ir visai neskausminga. Tokios teigiamos mintys i galva pradejo lyst. Pvz. o kur statysim lovyte? O dar ir vyniojimo stalo noreciau. Bet kartais pilva pamaudzia, labai issigastu ir griztu i realybe. Tikriausiai daugelis cia esanciu visa tai jau isgyveno, visgi tas laukimas iki "taip arba ne" ir turi privalumu.

kentesi iki treciadienio? nesitestuosi anksciau? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,visos ,visoms aciu labai su tokia palaikymo komanda visos busim nestuke.gif

Opti,Tu,pirma pas mus startuoji rugpjuti-pradziugink mus visas zinia nestuke.gif
Tau-nedaug liko laukti rezultato-pakentek-o stogas pas kiekviena kitaip vaziuoja-vyras atejes vakar sako radau vieta vaiku supynem-o man tik 5 laukimo diena-o be to vaikai tik nuo kokiu 3 metu gales suptis-o jis jau vietos iesko lotuliukas.gif ,o beje,kazkaip si karta labai abu tikime,kad pasiseks-ir Dievulis isklausys mano maldu ir padarys mane nestuke.gif
Neduoda man ramybes temperatura kiekviena diena buna 2-4 dalys-per nakti nukrenta-o nuo pietu vel buna-ar nereikia jokiu vaistu-ir ar taip bus visas 14 dienu-as bijau ir i lauka eiti ,net praustis lotuliukas.gif -kad didesne neuzkiltu-man pries tai niekada taip nebuvo g.gif O pilva butinai turi skaudeti-nes man,kai guliu nelabai ka skauda-kartais koks diegliukas sugelia-bet ne taip,kad isvis nepajudciau is skausmo nera g.gif

Del auginimo is atsildytu iki blastocistu-man embriologas sake,kad jei is pradziu paaugini iki blastocistu-tai jas atsildzius turi is kart ideti-nes negali ju laikyti ir nematai kaip jos tada dalinasi,o atsildzius embrionus-juos gali laikyti 1-2 dienas auginant ir ziureti kurie geriau dalinasi ir tada deti-bet manau kiekvienas turi savo metodus-ko gero priklauso kur gydaisi mirksiukas.gif

Mergaites-gero mums visoms laukimo-tikejimo ir stebuklo,kad tapsim nestuke.gif
Atsakyti
VILTIS, temperatūra labai geras požymis, nereikia jos mušti mirksiukas.gif
Atsakyti