Sveikos,visos ,visoms aciu labai su tokia palaikymo komanda visos busim
Opti,Tu,pirma pas mus startuoji rugpjuti-pradziugink mus visas zinia
Tau-nedaug liko laukti rezultato-pakentek-o stogas pas kiekviena kitaip vaziuoja-vyras atejes vakar sako radau vieta vaiku supynem-o man tik 5 laukimo diena-o be to vaikai tik nuo kokiu 3 metu gales suptis-o jis jau vietos iesko

,o beje,kazkaip si karta labai abu tikime,kad pasiseks-ir Dievulis isklausys mano maldu ir padarys mane
Neduoda man ramybes temperatura kiekviena diena buna 2-4 dalys-per nakti nukrenta-o nuo pietu vel buna-ar nereikia jokiu vaistu-ir ar taip bus visas 14 dienu-as bijau ir i lauka eiti ,net praustis

-kad didesne neuzkiltu-man pries tai niekada taip nebuvo

O pilva butinai turi skaudeti-nes man,kai guliu nelabai ka skauda-kartais koks diegliukas sugelia-bet ne taip,kad isvis nepajudciau is skausmo nera
Del auginimo is atsildytu iki blastocistu-man embriologas sake,kad jei is pradziu paaugini iki blastocistu-tai jas atsildzius turi is kart ideti-nes negali ju laikyti ir nematai kaip jos tada dalinasi,o atsildzius embrionus-juos gali laikyti 1-2 dienas auginant ir ziureti kurie geriau dalinasi ir tada deti-bet manau kiekvienas turi savo metodus-ko gero priklauso kur gydaisi
Mergaites-gero mums visoms laukimo-tikejimo ir stebuklo,kad tapsim