Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2007 08 03, 12:34)

kauniete31 ...as nezinau kaip kitos mergaites, bet man buvo smagu thumbup.gif  labai  wub.gif

saules zuiki  mirksiukas.gif  kaip tu?
Papildyta:

Merginos tikrai labai smagiai praleidau vakarą, taip kaip su jumis apie savo "hobį" negaliu pasišnekėti net su geriausia drauge, kadangi jos "pomėgiai" ryškiai skiriasi. Bet tegu jau greičiau pasikeičia mums visoms į nestuke.gif pomėgį. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mulidė @ 2007 08 03, 16:31)
Gėrė testosterona ir tamoxifen''ebewe''20mg

Sveika, pas mus irgi azoospermija. ax.gif blush2.gif
Man paliko idomu, o tie vaistukai, cia ant kiek pagerino jums sita situacija konkreciau? Darant TESA atsirado daug gyvus spermotozoidu? Ar teisingai supratau..
Atsakyti

kaži kaip P.VILCIAI sekėsi? Berods punkcija jau turėjo būti? g.gif wub.gif
[/quote]

Sveikos,visos,matau smagiai pabuvote susitikime thumbup.gif ir pasikrovete geros nuotaikos ir ispudziu rolleyes.gif

As jau po embrioniuku idejomi trecia diena-bet negalejau rasyti ,nes vyras labai saugo-net kompiuteri buvo atemes-man lovos rezimas-grieztas lotuliukas.gif

Sekesi,manau gerai tik norejau daryti kitokia schema-bet gydytojai nusprende kitaip-ir idejo 3 embrionus(7-12)lasteliu-o iki blastocistu pabijojo auginti-nes ju zodziais,kadangi is isaugintu 9-2 is ju silpnesni-tai gali ir nieko nelikti-todel kitus 6 uzsaldem-nors mes su vyru del to labai abejojom-bet negi ismesi-tik sutarem-kad jei reikes atsildyti-nors tikiuosi si karta nereikes ir taip pastosiu-atsildytus augintu iki blastocistu.Beje pasirodo man taike ilga schema-o ir po ICSI dave gerti papildomai po vien tablete-nuo leukocitu ir pries tai dariau tyrima kraujo del trombu-suzinojau atsakyma,kad trombocitu kiekis padidejes -todel dar prirase leistis vaistus,be to 2*2 tabletes geriu Utrogest,o vakare 2 dedu i maksti ir geriu nescioms vitaminus.Beje nuo vakar jau turiu 3-4 dalis temperaturos-tikiuosi tai i gera ir gyvenu viltimi tapti nestuke.gif Kraujo tyrima man reikes daryti 16d.-tai man dar tik laukimo pradzia.

Visoms laukiancioms linkiu kantrybes ir sekmes -pradekite su gerom naujienoms rugpjuti nestuke.gif thumbup.gif

P.s.Nirali,o man gydytoja sake iki 14 dienos testo nedaryti-nes atseit neparodys nestumo,o pirma pasidaryti kraujo tyrima,o tik po testa-jos teigimu pirma parodo kraujo tyrimas,o tik veliau nestumo testas g.gif
Atsakyti
P.VILTIS , iš visos širdies linkiu sėkmės wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juze @ 2007 08 04, 14:52)
P.VILTIS , iš visos širdies linkiu sėkmės  wub.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif P.VILTIS 4u.gif tau sis kartas bus paskutinis - sekmingas nestuke.gif , na aisku dar turesi po kokiu metu vaziuoti snaigutes susideti, negi paliksi mirksiukas.gif
Laikau kumstukus uz tave wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 07 31, 19:58)
P.Viltis laikau uz tave stipriai suspaudus kumscius kad tik tau pasisektu tu jau toki kelia nuejus turetu jau viena karta lydeti sekme sekmes tau ir kuo geresniu rezultatu 4u.gif  4u.gif

Atsakyti
Aciu,visoms -gyvenu tikejimu ir viltimi ,kad penktas kartas bus sekmingas nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(P.VILTIS @ 2007 08 04, 13:37)

Sekesi,manau gerai tik norejau daryti kitokia schema-bet gydytojai nusprende kitaip-ir idejo 3 embrionus(7-12)lasteliu-o iki blastocistu pabijojo auginti-nes ju zodziais,kadangi is isaugintu 9-2 is ju silpnesni-tai gali ir nieko nelikti-todel kitus 6 uzsaldem-nors mes su vyru del to labai abejojom-bet negi ismesi-tik sutarem-kad jei reikes atsildyti-nors tikiuosi si karta nereikes ir taip pastosiu-atsildytus augintu iki blastocistu.

P.Viltis labai geri rezultatai thumbup.gif . Atšildytų neaugina iki blastocistų.

Sėkmės tau, turi pasisekti, nu kiek gi galima mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2007 08 05, 13:22)
...Atšildytų neaugina iki blastocistų.

tikrai neaugina? g.gif ar cia tik pas mus LT neaugina...?
Atsakyti
Sveikutes visos!

Saunu, kad taip smagu jums "Laikinojoje sostineje" buvo. Vis gailiuosi, kad nepavyko sudalyvauti ir laukiu kito tokio jusu susibegimo!

Paskaiciau jusu pasnekesiu ir pasigedau savo likimo draugiu, kurios dabar, kaip ir as laukia laukia rezultatu. Kur jus? Kaip jauciates? Ar dar "stogas nevaziuoja", nes man vaziuoja kaip reikiant! Sianakt sapnavau, kad mmm parejo. Pabudau siaubingai issigandus ir dar su pilvo skausmu. Puoliau tikrint ar kosmaras netapo realybe. Na viskas ramu.
Neprablaske nei kelione, na nebent laikas siek tiek greiciau praejo. Pati analizuoju save, kazkokie pokyciai vyksta. Tik ka jie reiskia nesuprantu. Is hyperstimuliacijos beveik nieko neliko, tik 2-4 cm padidejes pilvas. Negi toks ir liks? Reiks kazkaip i vieta ji grazinti.
Laukiu ziniu is kitu belaukianciu rezultatu!

Atsakyti
smile.gif , sveikos visos, as tik siandiena prisiregistravau. Net nezinau kaip ir pradeti. Mums taip pat su vyru sunku pastoti, vaikelio laukiame jau senai 5metukai, pernai buvo nevietoje, kad pastojau nutraukiau ivf, po to suzinojome kad nevietoje, vel prisiregistravome eileje del ivf, mes gyvename UK, todel si procedura yra taikoma pirma karta nemokamai, visa sirdimi esu patenkinta nes sulaukeme savo eiles ir tikimes kad viskas pavyks siandien man ykele embrionus, dabar laukiu rugpjucio 20, lemtingosios dienos. Linkiu ir kitoms mamytems sios laimes. thumbup.gif
Atsakyti
[quote=P.VILTIS,2007 08 04, 11:37]
kaži kaip P.VILCIAI sekėsi? Berods punkcija jau turėjo būti? g.gif wub.gif
[/quote]
Sveikos,visos,matau smagiai pabuvote susitikime thumbup.gif ir pasikrovete geros nuotaikos ir ispudziu rolleyes.gif

As jau po embrioniuku idejomi trecia diena-bet negalejau rasyti ,nes vyras labai saugo-net kompiuteri buvo atemes-man lovos rezimas-grieztas lotuliukas.gif

Sekesi,manau gerai tik norejau daryti kitokia schema-bet gydytojai nusprende kitaip-ir idejo 3 embrionus(7-12)lasteliu-o iki blastocistu pabijojo auginti-nes ju zodziais,kadangi is isaugintu 9-2 is ju silpnesni-tai gali ir nieko nelikti-todel kitus 6 uzsaldem-nors mes su vyru del to labai abejojom-bet negi ismesi-tik sutarem-kad jei reikes atsildyti-nors tikiuosi si karta nereikes ir taip pastosiu-atsildytus augintu iki blastocistu.Beje pasirodo man taike ilga schema-o ir po ICSI dave gerti papildomai po vien tablete-nuo leukocitu ir pries tai dariau tyrima kraujo del trombu-suzinojau atsakyma,kad trombocitu kiekis padidejes -todel dar prirase leistis vaistus,be to 2*2 tabletes geriu Utrogest,o vakare 2 dedu i maksti ir geriu nescioms vitaminus.Beje nuo vakar jau turiu 3-4 dalis temperaturos-tikiuosi tai i gera ir gyvenu viltimi tapti nestuke.gif Kraujo tyrima man reikes daryti 16d.-tai man dar tik laukimo pradzia.
Visoms laukiancioms linkiu kantrybes ir sekmes -pradekite su gerom naujienoms rugpjuti nestuke.gif thumbup.gif

P.s.Nirali,o man gydytoja sake iki 14 dienos testo nedaryti-nes atseit neparodys nestumo,o pirma pasidaryti kraujo tyrima,o tik po testa-jos teigimu pirma parodo kraujo tyrimas,o tik veliau nestumo testas g.gif
[/quote] tu tikrai busi nestuke, pamatysi.
Atsakyti