Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

redute..tu mano visus sielos gydymo metodus juokais pavertei biggrin.gif as noriu, kad Kojnes parodytu man kaip juokesi vakar...nes " smile.gif "..tai cia ne juokas... wub.gif

QUOTE(redute @ 2007 08 03, 12:38)
Aš prisimenu kaip Kojines žvengė  lotuliukas.gif  ....

Papildyta:
tu cia saldytiems, ar naujam IVF nori? ..lyg neseniai dareisi..ar jau as vel susipainiojus busiu? ax.gif ( as sakyciau palaukti)

QUOTE(Musmiryte @ 2007 08 03, 12:41)
.... ar man pas kitą gyd schema "užsisakyt" ar dar praleist 1 ciklą ir laukt U?  g.gif

kauniete31 wink.gif ideja..kodelgine 4u.gif
darviena...pavydek tongue.gif nes tikrai yra ko pavydet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 08 03, 12:47)
tu cia saldytiems, ar naujam IVF nori? ..lyg neseniai dareisi..ar jau as vel susipainiojus busiu?  ax.gif  ( as sakyciau palaukti)

Naujam IVF'ui. Na laikas šį kartą ir man prabėgo greitai... Įtariu, kad palauksiu, nes jos griežta veido išraiška man baisiai patinka lotuliukas.gif Labai jau konkreti ji. Kai atsakys, tai ir nelieka jokių klausimų, o kartais ateini pasiryžęs užduot tieeeeeeeeeek daug klausimų, o ji su vienu pasakymu atsako tau į juos visus. Ai, Darviena, įrašyk mane į spalį ax.gif Tikiuosi greitai tas laikas prabėgs.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 08 03, 12:47)
redute..tu mano visus sielos gydymo metodus juokais pavertei 

atsiprašau biggrin.gif nieko aš nemačiau schmoll.gif Kojinės rodyk prašom rolleyes.gif

mergos, perskaičiau e- meila. super thumbup.gif šaunuolės 4u.gif pažvengiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 03 rugpjūčio 2007 - 12:05
tada tikrai patariu PALAUK kol grys smile.gif nesiblaskyk, leisk kaip imanoma gerai ir turiningai laisvalaiki ir lauk jos 4u.gif wub.gif

QUOTE(Musmiryte @ 2007 08 03, 12:53)
Naujam IVF'ui. .....

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 08 03, 13:20)
tada tikrai patariu PALAUK kol grys smile.gif nesiblaskyk, leisk kaip imanoma gerai ir turiningai laisvalaiki ir lauk jos  4u.gif  wub.gif

Aš kaip ir pati jau buvau nutarusi laukti, bet vis dar norėjosi, kad kas nors patvirtintų smile.gif Na ką gi, lauksiu... Išeinu savaitei atostogų. Būsiu visą savaitę be interneto. Tikiuosi rasti gerų žinų, kai grįšiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2007 08 03, 11:38)
Aš prisimenu kaip Kojines žvengė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ji net apsiverkdavo iš juoko  4u.gif  priešais sėdėjau  biggrin.gif kitą kart reiks servetkų prigriebt.  4u.gif

Čia tokom kalta. Tylėjo tylėjo, ir kai pradės istorijas pasakot. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojinės @ 2007 08 03, 14:22)
Čia tokom  kalta. Tylėjo tylėjo, ir kai pradės istorijas pasakot.  lotuliukas.gif

Tai, kad euromergele pirma pradejo lotuliukas.gif as tik pridejau keleta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 03, 00:18)
o kuo vyras gydesi? blush2.gif

Gėrė testosterona ir tamoxifen''ebewe''20mg
Atsakyti
QUOTE(mulidė @ 2007 08 03, 16:31)
Gėrė testosterona ir tamoxifen''ebewe''20mg

aciu tau,o tai koki IVF darete,ar su ISCI?ar TESOS reikejo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute222: 03 rugpjūčio 2007 - 16:14
Oi mergaites jus taip linksmai snekuciuojat, taip gera pas jus.O as su savo mintim,niekaip negaliu negalvot, sendien 10diena ir jau arteja(taip arba ne).Nuojauta kuzda, vel nepasiseks.Pilvas sumazejo ir nieko daugiau nejauciu.Gal kuri papasakotumet nuraminimui,kuri pastveret zirniukus,ar jautet ka nors iki dvieju savaiciu ar taip pat nieko?
Atsakyti
Nirali, buvo tokiu, kurios nejaute nieko, bet pastojo. Kada zadi testuka darytis? ax.gif

QUOTE(Nirali @ 2007 08 03, 15:26)
... nieko daugiau nejauciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 03 rugpjūčio 2007 - 16:30
Gydytoja sake darytis 7-oi,turbut anksciau nedarysiu.
Atsakyti