QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 29, 23:52)
bet man klausimas iskilo - ar tame recepte siulo paella deti i orkaite paciam gale ar nuo pat gamybos pradzios
Fergie,kas ten per neapetitnas tortillos receptas

(gaila,kad nematau nuorodos)
Paella pabaigoje 10min ideda i orkaite, man atrodo del juros gerybiu, kad atsidarytu kaiutas. Gamina New York restorano virejas.
Pats receptas tai nieko, manau toks ir yra, pati po to pabandziau, bet gamina ne estetiskai, na pvz kepa keptuveje bulves jas isima, lieka ten prikepusiu gabaleliu ir i ta pacia keptuve ipila aliejaus ir sudeda jau paruosta kepimui tortilla. Zinoma prikepa ir taip negraziai isima, nu zodziu apetito nesukelia...
Gal gali patikslinti tortillos gaminimo eiga?
Toje nuorodoje gamina taip:
pakepa supjaustyta svoguna; po to iskepa bulves taip kad jos pradeda luzineti, zodziu susmulkina (patrindama jas ten) ir kepa pilnoje keptuveje aliejaus. Isplaka kiausinius ideda druskos, susdeda pkepintus svogunus ir iskeptas bulves, viska ismaiso ir vel sudeda i ta prikepuse keptuve, pakepa is abieju pusiu ir patiekia su duonos skrebuciu.
As bulviu nekepu, o isverdu, kad nebutu taip riebu.
O gal zinai kaip pagaminti tortilla su spinatais?
Atsiprasau, kad nevisai i tema, bet juk del to naujos temos neuzvesiu

O cia ju viskas is Ispanu virtuves

o gal yra tokia tema niekad neziurejau, paieskosiu.
ZzZ