Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

QUOTE(Moonte @ 2007 08 16, 20:59)
Jus kalbate apie vertybę, tai yra pasirinkimo laisvė, laisvę kurią motina savo noru, atiduoda šeimai. Tai pati didžiausia meilės išraiška, bet tai nėra aukojimasis.

Aš nesiaukoju, aš darau dėl savęs (kiti gi tą patį veiksmą vadina darymu dėl kito, tik tai bandau pasakyti 10 kartą...)
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2007 08 16, 20:59)
Nes bėgant laikui ji bus neįdomi nei vyrui nei vaikam, jei ji neaugs dvasiškai. Todėl ji turi savarankiškai lavintis, plėsti savo akiratį. Nes „amžinas chalatėlis“ turi ir neigiamas pasekmes.

Tarkim mano vyras vakar pasakė, kad norėtų matyti matyti mane be "chalatėlio", ar keistis? (dėl jo, ar dėl savęs?...), paprašė pašnekėti apie ką tik matytą filmą (dvasingumas...) na jau, ne, atsakyčiau aš, aš tokia ir basta... ar vis tik keistis? vėl gi dėl savęs...bet gal paskatintai kito?... (ar tuomet jau dėl kito?...) (vis retoriniai klausimai...)
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2007 08 16, 21:21)

Hmm, Norako, gal laikas toks. Klausimų daugiau nei atsakymų. Beprasmiška Norako, dar kažką Moonte aiškinti. Ji Jūsų negirdi.

Atsakyti
Timt už vadžių ir vėl iš pradžių.
Aš visiškai sutinku dėl savo noru, laisva vali pasirinkto gyvenimo.

Jei tu esi, asmenybė, tas išorinis pasikeitimas, jei dar jis tau priimtinas, kodėl ne. Čia kaip sekse viskas priimtina, kas abiem teikia malonumą. Vyro ir žmonos dvasinius poreikius net privaloma tenkinti, juos tenkindamas ir pats dvasiškai tobulėji. Jei pasirinksi netenkinimą, o tai labai dažnai pasitaiko gyvenime, tai vėl, tavo asmeninis pasirinkimas. Nes dvasiniam augimui reikia pastangų, lengviau nenorą nurašyti pavargimui, ar daug rūpesčių turėjimui. Bet po to nesisielok, kai tave palieka vyras, ar žmona. Nes per gyvenimą mes kintam, kinta mūsų poreikiai, prioritetai. Kas buvo aktualu 19 metų, 40 tampa antraeiliu.

Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2007 08 16, 22:26)
Hmm, Norako, gal laikas toks. Klausimų daugiau nei atsakymų. Beprasmiška Norako, dar kažką Moonte aiškinti. Ji Jūsų negirdi.

Pradžiai, jei nesunku, užduok klausimą?

Ką turiu išgirsti? Rėžk tiesiai į akis, be užuolankų.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 08 16, 21:36)
Pradžiai, jei nesunku, užduok klausimą?

Ką turiu išgirsti? Rėžk tiesiai į akis, be užuolankų.

Kokį klausimą? Tuščia tų klausimų puodynėj. Ne viskas taip paprasta. Nors galiu.

Norėtum rasotos taurės vyno? Į žvaigždes bežiūrint? Tu kur gyveni? Daugiabutyje? Ar name? Nes daugiabutyje beprasmiška į žvaigždes krintančias žiūrėt. Vat taip paprastai, Kosmoso nuorūką, kaimyno, aukštu aukščiau gyvenančio, paleistą, gali sumaišyti su... Kuo ten? Nu kas ten kritinėja rugpjūtį?

Bet vat sėdžiu, dabar žiūriu, nu staugti vilku norisi. Ką ten vilku, skerdžiama kiaule žviegti norisi. Iš meilės sakysit? Nemanau. Ne. Vat iš to tokio nežinojimo, kas bus toliau. Tiksliau žinojimo. Nieko nepasikeis. Gal ir gerai. Vat imtų ir pasikeistų. Nu ir ką? Reiktų prisitaikyti. O taikytis aš per sena. Tai va kaip parašiau.
Atsakyti
Sveikos fainuolės 4u.gif
Na šiandien ir karšta. Noriu prie jūros.

QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 16, 09:37)
Bet valgyt aš jam nedarysiu, tegu jis mane pjauna, nekenčiu sukiotis virtuvėj  schmoll.gif

O gal visgi pro retą padaryki...?

QUOTE(suntea @ 2007 08 16, 10:41)
Na sakykim stačiokiška, "tiesmuka"...  Gal tai ir yra savybės, kurios neleidžia Jums būti moteriška. Jei taip šnekate ir gyvenime, kaip rašote forume, tai nieko gero.  Švelnumo ir subtilumo Jums reikia daugiau.

drinks_cheers.gif Žinau, jog esu stačiokiška ir truputį kaimietė biggrin.gif Stengiuosi sušvelnėti, bet nevisada išeina. Ir tikrai nesupykau.

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 16, 13:54)
Todėl ir patinka jis tau, kad vaidina "neprieinamą". Bet paskui paskaičiau, kad jis naujasis rusas! Eik sau, nejau tau tokie patinka??? biggrin.gif

Šiaip man naujieji rusai varo neviltį, bet šitas patinka...nes yra šeimyniškas turi naują butą, mersiuką ir statosi namą ir manim labai rūpinasi kaip draugas lotuliukas.gif Tik jau jojo muzikinis skonis doh.gif

QUOTE(emmute @ 2007 08 16, 17:52)
o kaip jūs žiūrit ir ką manot apie virtualias pažintis? ir aklus pasimatymus? blush2.gif  4u.gif

Žiūriu neigiamai. Man internetinės pažintys schmoll.gif Nebent jei į tai žiūri kaip į žaidimą laisvalaikiu ir nesitiki nieko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 08 16, 22:50)
Kokį klausimą? Tuščia tų klausimų puodynėj. Ne viskas taip paprasta. Nors galiu.

Norėtum rasotos taurės vyno? Į žvaigždes bežiūrint? Tu kur gyveni? Daugiabutyje? Ar name? Nes daugiabutyje beprasmiška į žvaigždes krintančias žiūrėt. Vat taip paprastai, Kosmoso nuorūką, kaimyno, aukštu aukščiau gyvenančio, paleistą, gali sumaišyti su... Kuo ten? Nu kas ten kritinėja rugpjūtį?

Bet vat sėdžiu, dabar žiūriu, nu staugti vilku norisi. Ką ten vilku, skerdžiama kiaule žviegti norisi. Iš meilės sakysit? Nemanau. Ne. Vat iš to tokio nežinojimo, kas bus toliau. Tiksliau žinojimo. Nieko nepasikeis. Gal ir gerai. Vat imtų ir pasikeistų. Nu ir ką? Reiktų prisitaikyti. O taikytis aš per sena. Tai va kaip parašiau.

Uch Suntea. Nei tu pirma nei tu paskutinė. Tas klausimas greičiausiai skambėtų taip „būti ar nebūti?“.

Kartais ateina laikas, kai bandai galvoti apie ateitį, pervertinti savo vertybių skalę, kaip gerai parekomendavo norako.

Žinai, aš tau siūlyčiau kur nors, jei yra galimybė, nuvažiuoti. Kad ir lyjant, pabūti vienai, įsiklausyti į savo vidų, paklausti savęs ko tu nori, o ne tai kas laukiama iš tavęs.

Tas laikotarpis vadinasi kai išaugami „seni marškinėliai“. Bent jau toks susidarė įspūdis iš to ką parašei, tarkim tai mano interpretacija tavo minčių sukelta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 08 16, 22:03)

Ne. Tai labai dėsninga. Kiekvienais metais taip. Aš labai klausau savęs. Nes viskas mano rankose. Šitą žinau. Vat kad taip kas nors pasiūlytų mineralinio vandens, citrinų kvapo... Skonis nesvarbu...
Atsakyti
Atsiprašau temos autorės, jau baisai mes čia pritepenom ir visai ne į temą. Gal čia lietus kaltas, o gal šiaip... Pas mane lyja, o pas jus?

Bet tikiuosi nulenktos ir atgailaujančios galvos niekas nekirs.

Labos nakties wub.gif
Atsakyti
Bet jau Fabijoniškėse šiuo metu nelyja ax.gif
Atsakyti
Pas mus jau po truputį prdeda lyti schmoll.gif (Žemaitijoj)
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 16, 17:05)
ačiū  4u.gif  ir tu sveika sugrįžus  4u.gif
tai ar pailsėjai? kaip praleidai laiką? bigsmile.gif

aš irgi dar ne viską perskaičiau  blush2.gif

pailsėjau.. šiek tiek atsigavau.. kabintojų netrūko.. ale kad man nieks nepatinka blink.gif O ką tu gero nuveikei "dingimo laikotarpiu"? smile.gif

QUOTE(emmute @ 2007 08 16, 17:52)
o kaip jūs žiūrit ir ką manot apie virtualias pažintis? ir aklus pasimatymus? blush2.gif  4u.gif

Aš manau kad nieko gero.. Nes susikuri apie žmogų iliuziją, o realybė jis pasirodo visai ne toks.. Todėl geriau susitikti iš karto ir bendrauti gyvai, nei ilgai bendrauti internetu ir tik po kurio laiko susitikti..
Tai jei jau susipažinai su kuo nors internetu, man atrodo geriau neatidėliok susitikimo, o susitik ir pasižiūrėk kas jis toks iš tikrųjų ax.gif

QUOTE(rr @ 2007 08 16, 18:01)
Kaip norėčiau, kad dabar kas nors mane pamiltų  cray.gif

O aš labiausiai norėčiau pamilti pati... Laisvą, vienišą, gerą žmogų, kuriam aš patikčiau.. Man pačiai Pamilti daug sunkiau, nei kad būti mielai ir kitam patikti... sad.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaip laikotes abzoryte seniai matyta 4u.gif gimusi_vasara, taip pat?tai tau neblogai visai su tuo naujuoju rusu mirksiukas.gif dziaugiuosi....o pas mane ramybe, kazkokie visi nezinau....kuo toliau tuo nuomone apie vyrus ne i geraja puse biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
nespejau perskaityti visu puslapiu, bet jus kiek suprantu i labai gilias analizes isijautusios.... g.gif reiks prisijungt, man kartais taip pat patinka paanalizuoti,pafilosofuoti.... smile.gif
Atsakyti