Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 05, 21:50)
Tu juos atpažintum, net ir nenupasakojus biggrin.gif Nes pas juos ant kaktos parašyta: Aš iš Kauno  lotuliukas.gif

Ne tik ! Ne tik ant kaktos lotuliukas.gif
Nuvaziuokit i Palanga - kieno masina garsiausiai rekia meliodijas per langa? Ogi kaunieciu !! Kaktos nematant galima pazint cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 06 rugpjūčio 2007 - 16:04
[quote=Beigbeder,2007 08 06, 17:03]
Ne tik ! Ne tik ant kaktos lotuliukas.gif
Nuvaziuokit i Palanga - kieno masina garsiausiai rekia meliodijas per langa? Ogi kaunieciu !! Kaktos nematant galima pazint cool.gif
[/quot :

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kur visos pradingusios?dar darbuose tikriausiai....... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 06, 17:46)

Arba pasimatymuose wub.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 06, 17:47)
Papildyta:
Arba pasimatymuose wub.gif ...

tikrai ramu.. smile.gif bet gal tuoj susirinks visos smile.gif
ech, kaip gerai anksčiau nuo darbų nusiimt... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 08 06, 17:49)
tikrai ramu.. smile.gif bet gal tuoj susirinks visos smile.gif
ech, kaip gerai anksčiau nuo darbų nusiimt...  lotuliukas.gif

Jo as siandien irgi anksti is darbo gryzau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 05, 23:15)
Man reikia jau išsimokslinusio, su geru darbu ir pajamomis  biggrin.gif

A va...daba dašuto,ko jūs čia verkiat ir kokios meilės laukiat....
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 06, 17:51)
Jo as siandien irgi anksti is darbo gryzau thumbup.gif

pas mus tai šiandien paskutinę dieną šefas atostogauja, tai pasilepinom ir pusę penkių iškeliavom namo biggrin.gif o darbas realiai tai iki šešių... blush2.gif lotuliukas.gif

kaip nekeista, šiandien kažkaip labai nebloga nuotaika, nors ir ne mieliausias užsiėmimas sėdėt namie.. smile.gif bet SM yra gėris smile.gif

kaip Tau diena, Dolce&gabanna? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GalBut @ 2007 08 06, 17:54)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 06 rugpjūčio 2007 - 16:56
QUOTE(CrazySun @ 2007 08 06, 17:55)
pas mus tai šiandien paskutinę dieną šefas atostogauja, tai pasilepinom ir pusę penkių iškeliavom namo biggrin.gif o darbas realiai tai iki šešių...  blush2.gif  lotuliukas.gif

kaip nekeista, šiandien kažkaip labai nebloga nuotaika, nors ir ne mieliausias užsiėmimas sėdėt namie.. smile.gif bet SM yra gėris smile.gif

kaip Tau diena, Dolce&gabanna? smile.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif

Mane siandien kazkokios liudnos mintys kankina, beto grizau i darba po atostogu siandien pirma diena...galvoju koks darbymetis laukia nuo rugsejo, o dar paskutinis kursas univere...geriau dar gal negalvot...o as nieko nenoriu veikt, nei namu tvarkyt, nieko....man liudna, jei atvirai atsibodo ryte pabust vienai ir gerti vienai kava....gal normalu kad tokios mintys, moteriskos problemos aplanke tai buna kartais man taip....
Papildyta:
kaip pasimatymas gimusi_vasara? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 06, 18:00)
Mane siandien kazkokios liudnos mintys kankina, beto grizau i darba po atostogu siandien pirma diena...galvoju koks darbymetis laukia nuo rugsejo, o dar paskutinis kursas univere...geriau dar gal negalvot...o as nieko nenoriu veikt, nei namu tvarkyt, nieko....man liudna, jei atvirai atsibodo ryte pabust vienai ir gerti vienai kava....gal normalu kad tokios mintys, moteriskos problemos aplanke tai buna kartais man taip....

negalvok apie rugsėjį (o ir paskutinis kursas nėra jau taip žiauru, man dar geriau buvo - turėjau daug veiklos, tai mažiau liūdėt buvo...) - gyvenk šia diena smile.gif gal labiau džiaukis smulkmenom smile.gif žinau, kad lengva patart, bet sunku įgyvendint.. bet kažkaip reikia viską pasukti į teigiamą pusę, kad ir kaip sunku bebūtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 08 06, 18:05)
negalvok apie rugsėjį (o ir paskutinis kursas nėra jau taip žiauru, man dar geriau buvo - turėjau daug veiklos, tai mažiau liūdėt buvo...) - gyvenk šia diena smile.gif gal labiau džiaukis smulkmenom smile.gif žinau, kad lengva patart, bet sunku įgyvendint.. bet kažkaip reikia viską pasukti į teigiamą pusę, kad ir kaip sunku bebūtų smile.gif

bandysiu drinks_cheers.gif kaip tau dienele?
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 06, 18:09)
bandysiu  drinks_cheers.gif  kaip tau dienele?

šaunu bigsmile.gif

ačiū smile.gif man tokia pozityvi smile.gif po ilgo laiko kažkaip vėl suvokiau, kad neverta gyvent praeitim ir šiandien visą dieną su šypsena bigsmile.gif nežinau, ką bendradarbiai apie mane pagalvojo lotuliukas.gif
saviįtaiga gali labai daug vis tik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 08 06, 17:54)

Jei nori pasakyti, kad esu turtingo vyro medžiotoja labai klysti. schmoll.gif Pati save išlaikau. Tik man nesinori bepinigio tinginio, kuris gulėtų mano bute ant sofos ir lauktų kol aš atnešiu iš parduotuvės alaus su lašiniu. Noriu tokio pat savarankiško vyro kaip ir aš. mirksiukas.gif
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 06, 18:03)
kaip pasimatymas gimusi_vasara? wub.gif

Į pasimatymą dar tik eisiu. Susitinkam aštuontą valandą prie katedros doh.gif
Atsakyti