Įkraunama...
Įkraunama...

Kalankė

QUOTE(Lurdes72 @ 2009 05 27, 17:00)
Kažin ar ją iškart persodinti, nes daug žydi, o vazoniukas mažytis g.gif

jei nepelyja, žydi, nepersodink mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepelyja, tik bais stipriai prilaistyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 05 27, 16:17)
Nepelyja, tik bais stipriai prilaistyta doh.gif

tai reik palaikyt sausai, kad pradziutu, nes cia sukulentas, ir pamatysi, dar daugiau sukraus ziedeliu mirksiukas.gif
as ir turiu balta, laukiu kol prasiskleis ziedeliai bigsmile.gif
Atsakyti
eisiu aš į lauką gyventi su savo gėlėm unsure.gif

štai...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 05 27, 18:36)
eisiu aš į lauką gyventi su savo gėlėm unsure.gif

štai...

Labai graži geltonoji tavo thumbup.gif ir kiek žiedų bigsmile.gif
o kas nutiko, kad tenka kraustytis i lauka g.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2009 05 28, 08:24)
Labai graži geltonoji tavo  thumbup.gif  ir kiek žiedų  bigsmile.gif
o kas nutiko, kad tenka kraustytis i lauka  g.gif

4u.gif
tai kad vyras jau senai grasina mane su mano gėlėm išvaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 05 24, 15:58)
yra smile.gif tik pavadinimas nimazalis, jei jau klausia konkrečiai, tai teisingai reik patart 4u.gif
tai kad sakai reikia insekticido, ir kokį duos, bus gerai, aišku pačiai irgi reik paskaityt ką perki mirksiukas.gif man orches nuo skydmarių nupurkšti davė štai tokį

user posted image
Papildyta:
ai ir dar yra decis

Reikes man tokio purskalo ieskoti,nes nebezinau ka bepurksti ,decio turiu ,bet jo pati nenoriu prisikvepuoti,o gelyte noriu isaugoti nes ji mano brangenybe,risasi su prisiminimu
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 28, 09:57)
Reikes man tokio purskalo ieskoti,nes nebezinau ka bepurksti ,decio turiu ,bet jo pati nenoriu prisikvepuoti,o gelyte noriu isaugoti nes ji mano brangenybe,risasi su prisiminimu

vitrinoj ar prekystaly aš jo nemačiau, man atnešė iš sandėlio unsure.gif nežinau iš kur tu, aš pirkau žaliajam centre vilniuj, kainavo ~20lt... nesakau, kad yra tik ten, kitur nežiūrėjau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 28 gegužės 2009 - 09:06
As is pajurio krasto ,bandysim ieskoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 28, 10:07)

yra ir klaipėdoje smile.gif http://www.seklos.lt...usu_parduotuves
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 28, 09:07)

senukuose buna, tik reik pas konsultanta paprasyt, nes visi tokie nuodai yra uzrakinti spinteleje uz stiklo mirksiukas.gif

Zuzla, tai daug geliu turi, kad jau vyras pastebejas g.gif ar jis seip nelabai megsta geles? maniskis tai kolkas nieko, aisku pabumba, kai palanges nukrautos, bet taip tai jam patinka geles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2009 05 29, 09:39)
Zuzla, tai daug geliu turi, kad jau vyras pastebejas  g.gif  ar jis seip nelabai megsta geles? maniskis tai kolkas nieko, aisku pabumba, kai palanges nukrautos, bet taip tai jam patinka geles  thumbup.gif

paraše gali palandžiot smile.gif skaitau, kad nedaug turiu gėlių, bet įvertinant tai, kad visos gėlės yra vienam kambary ir turiu tik vieną palangę, kuri skirta tik orchidėjoms, kitos gėlės visur kitur glaudžiasi, tai vyras ir sako, kad greit bus tik takeliai vaikščiojimui palikti doh.gif
Atsakyti