Įkraunama...
Įkraunama...

Kalankė

QUOTE(zuzla @ 2009 05 29, 09:08)
paraše gali palandžiot smile.gif skaitau, kad nedaug turiu gėlių, bet įvertinant tai, kad visos gėlės yra vienam kambary ir turiu tik vieną palangę, kuri skirta tik orchidėjoms, kitos gėlės visur kitur glaudžiasi, tai vyras ir sako, kad greit bus tik takeliai vaikščiojimui palikti doh.gif

jau kazkada esu ziurejus geliu nuotraukytes mirksiukas.gif
grazios orhes thumbup.gif ir anturio spalvyte labai grazi wub.gif
as kada idesiu ir visas savo gelytes, pas mane ir vietos mazai, 30 kvadratu per abu kambarius ir 3 palanges, tai vienoj palangej stikline lentyna uosvis padare, kad kaktusai tilptu blush2.gif , tada labai vyras buvo pries, bet poto nusileido, dabar sake reik suderint visus vazonelius ir bus geras vaizdelis ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif gimtadienio proga gavau sia gelyte, geltonziede grazuole pradedancia zydeti smile.gif esu naujoke jos augynime tai noretuci prisijungti prie Jusu ir suzinoti apie ja daugiau smile.gif
Atsakyti
Gavau ir as sia grazuole gelyte dovanu thumbup.gif Gal galetumete patarti kaip daznai ja reikia laistyti? g.gif
Atsakyti
Aš savo kalankę gavau gegužės mėnesį, per vasarą balkone nieko neprižiūrima išgyveno, o kai po vasros grįžau rudenį tai palaistyta žiedelius sukrovė, naujų lapelių prileido, tačiau dabar didesnieji lapeliai ėmė vysti gelsti, šiandien žiūriu jau vienas iš naujųjų pageltęs. Atrodo niekas nepasikeitė, ir laistau taip pat. Įdomu, kas galėtų būti, gal kad nakčiai langą pravirą paliekam, gal nušąla vargšelė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 08 20, 16:54)
Kalankė graži ir nereikli gėlė. Kai nebelieka žiedų, reikia nusilaužti šakelių ir pasodinti  į naują vazoną. Ir dar kartas nuo karto patręšti. Kiek aš pastebėjau, tai geriausiai kiekvieną pavasarį vis pasisodinti naujų šakelių ir tada jos užaugs ir žydės biggrin.gif

ir as taip darau, ir kiekvienais metais sulaukiu ziedeliu... mama vienais metais neatsodino, tai taip ir pralaiste visus metus tik besistiebiancius lapus... smile.gif
Atsakyti
Va, mano kalankė nužydėjo. sad.gif Tik nežinau ką daryti su nužydėjusiais stiebais. Galiu paprasčiausiai nukirpti? Jei taip - kiek daug? Iki pirmų lapukų?

Atsakyti
QUOTE(balvane @ 2009 10 31, 22:37)
Va, mano kalankė nužydėjo. sad.gif Tik nežinau ką daryti su nužydėjusiais stiebais. Galiu paprasčiausiai nukirpti? Jei taip - kiek daug? Iki pirmų lapukų?

Sveika as nukirpdavau tuos stiebus kurie nuzydi ir isleisdavo naujus ziedelius mirksiukas.gif
O ziedai nukerpami virs pirmos lapu poros .
Atsakyti
Snail - ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Turiu klausimą:kaip formuojat kalankes?Kažkur skaičiau,kad kalankės auginamos tik kaip vienmečiai ar dvimečiai augalai,vėliau išmetamos blink.gif .O kaip darot jūs?Gal kas turit "vyresnės"kalankės nuotrauką?Nes mano kažkaip jau negražiai ištįso ir dabar galvoju kaip čia gražiai suformavus g.gif
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2009 11 07, 23:04)
Sveikos.Turiu klausimą:kaip formuojat kalankes?Kažkur skaičiau,kad kalankės auginamos tik kaip vienmečiai ar dvimečiai augalai,vėliau išmetamos blink.gif .O kaip darot jūs?Gal kas turit "vyresnės"kalankės nuotrauką?Nes mano kažkaip jau negražiai ištįso ir dabar galvoju kaip čia gražiai suformavus  g.gif

Galima bandyti formuoti bonsa mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kuri auginate kalankę "Lucky beels"? Šiandien mačiau pirkti, bet pagalvojau, kad gal pirmiausiai paklausiu apie jos priežiūrą ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 12, 19:41)
Sveikos  4u.gif  Gal kuri auginate kalankę "Lucky beels"? Šiandien mačiau pirkti, bet pagalvojau, kad gal pirmiausiai paklausiu apie jos priežiūrą  ax.gif
user posted image

bigsmile.gif kur tokia grazuolei matei? bigsmile.gif
su kazkokiais panasiais ziedais esu seniuose macius, bet lapai lyg kitokie buvo g.gif
Atsakyti