Įkraunama...
Įkraunama...

Kalankė

Labas vakaras
Auginu "paleistuve". Nebeturi apatiniu lapu, kotas labai ilgas, nebesiziuri graziai. Norejau pasiteirauti patarimo kaip ja nupjauti ir ar isleistu saknis vandenyje jei laikyciau jame kuri laika? ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat turiu klausimą - ar galima kalankės lapus purkšti vandeniu? Manoji staiga ėmė ir nudžiūvo, spėju dėl prasidėjusio šildymo, ir nežinau kaip galėčiau ją atgaivinti, nes perlaistyti irgi bijau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2011 11 19, 23:13)
Labas vakaras
Auginu "paleistuve". Nebeturi apatiniu lapu, kotas labai ilgas, nebesiziuri graziai. Norejau pasiteirauti patarimo kaip ja nupjauti ir ar isleistu saknis vandenyje jei laikyciau jame kuri laika? ax.gif

Drasiai galima kirpti, netgi reikia kad graziai atrodytu.. As saviske apkarpiau ir puikiai prigijo nukarpytos virsuneles smile.gif

As saviskes lapu nepurskiau, tiesiog zeme apipurksdavau kad nors kiek dregmes nuo jos eitu... Bijojau perlaistyti... Augo, bujojo, gyvenimu nesiskunde biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kis Kis Kis: 20 lapkričio 2011 - 19:49
Beje, jūs taip pat kas kelis metus atnaujinat augalą? Nes mes vieną palikom, tai baidykla išstypo, tik galuose lapukai liko... ant plikų šakų.
Atsakyti
Kad butu grazi gelyte, per daug neisstypus reiktu kiekviena sezona apkarpyti siek tiek
Atsakyti
Kad butu grazi gelyte, per daug neisstypus reiktu kiekviena sezona apkarpyti siek tiek

O nukirptas viršūnėles iškart kišt į žemę ar dar palaikyti vandenyje? ax.gif Niekada nekarpiau kalankės, tai bijau ką ne taip padaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Eglė @ 2011 11 25, 09:13)
O nukirptas viršūnėles iškart kišt į žemę ar dar palaikyti vandenyje?  ax.gif 

jokio skirtumo, žemėje gal net greičiau įsitvirtins
Atsakyti
As tai pradzioj vandeny laikau siltai, pvz ant radiatoriaus. Tada per sav. Ar pora isleidzia pakankamai dideles saknis kad sodinti smile.gif
Atsakyti
Dėkoju už atsakymus 4u.gif Aš irgi kol kas pamerkiau į vandenuką smile.gif
Atsakyti
Merginos, kaip man isgelbeti savo kalanke? per pora dieneliu visi lapai nukrito... verysad.gif liko tik ant paciu stiebu virsuneniu po pora mazu lapeliu...

p.s. geliu auginime as visiska naujoke... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raidutee: 26 lapkričio 2011 - 17:23
QUOTE(kristinkag @ 2011 04 22, 21:43)
Nupirkau mamai dovanu kalanke patiko jos neiprasti ziedai tai sau sakele nusiskyniau https://picasaweb.go...348348779240946 nuotrauka nelabai gera bet matosi fotkinau su kamera

o su tokia kalanke nesusitvarkau, kai padovanojo buvo grazi vesliais lapais, ziedu pilna, o dabar isstypele ir kiek beskabyciau vaizdelis vistiek nekoks, nei ziedu nei grozio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimbaM: 09 sausio 2012 - 22:51
QUOTE(bimbaM @ 2012 01 09, 23:51)
o su tokia kalanke nesusitvarkau, kai padovanojo buvo grazi vesliais lapais, ziedu pilna, o dabar isstypele ir kiek beskabyciau vaizdelis vistiek nekoks, nei ziedu nei grozio  schmoll.gif

Mano irgi, tik mano svyranti, bet žiedai tokie patys, bet jau tik buvo verysad.gif
Atsakyti